14 Mai, Ziua de Comemorare a martirilor români uciși în închisorile comuniste!


Conform Legii, ziua de 14 Mai trebuia să reprezinte Ziua de Comemorare a martirilor români uciși în închisorile comuniste, dar, din păcate, în Parlamentul României a fost loc, pe 14 mai 2024, doar pentru a se evoca prietenia (am găsit o exprimare mai diplomatică) față de un stat străin! 
Și s-a organizat și ședință comună pentru așa ceva! 
Doar la sfârșit, președintele de ședință avea să ceară a se ține un Moment de Reculegere pentru victimele din închisorile comuniste! La sfârșit, deși așa ceva trebuia la început, că este vorba despre fapte din țara noastră, totuși
..Citeste mai departe..

La mulți ani, doamnelor și domnișoarelor!

Frumusețea și puterea - calități cu care poți să cucerești Lumea! 

Femeia este mai puternică decât vă puteți imagina! 

Astăzi, 8 martie, o zi specială! Este ziua dedicată femeilor. Este ziua dedicată celor care dau viață pruncilor, care au grijă de copii, care reprezintă echilibrul unui cămin, unei familii. Frumusețea femeii a impresionat tot timpul, inspirând pictori, poeți, romancieri să prezinte frumoasa femeie în operele lor. Femeia a fost, uneori, și subiect de izbucnire a unor războaie, ca să vedeți cât de importantă este femeia în viața unui bărbat și câte sentimente trezește! 
Dar nu despre războaie discutăm acum. De așa ceva se ocupă... alții! 
Discutăm despre frumusețea pe care Dumnezeu a... modelat-o pe acest Pământ numit Terra, pe lângă multe alte frumuseți făcute de Dumnezeu Tatăl.
..Citeste mai departe..

Astăzi este Ziua iubirii, 24 februarie, de Dragobete!

Iubiți-vă necondiționat! Tot timpul, nu numai astăzi!

Tinerii din ziua de azi ar trebui să știe că azi,. 24 februarie, este Ziua dragostei în România, sărbătoare numită Dragobete, ci nu pe 14 februarie, de Sf. Valentin, că aceasta din urmă nu este sărbătoarea noastră, ci a altora. Lăsați sărbătorile altora și vedeți de ale noastre! 
Într-o lume dominată de globalism, unde nici limba maternă pare să nu fie... maternă, se încearcă a ni se băga în cap tot felul de ideologii și de obiceiuri străine, unele chiar păgâne. 
Români, aceasta este sărbătoarea iubirii, Dragobetele! Nu este nevoie de o zi anume ca să iubești sau să simți fiorii dragostei! Tot timpul, omul este bine să iubească, să iubească necondiționat. 
Acesta este omul Lui Dumenzeu, iubitor!
..Citeste mai departe..

Cei care susțin eliminarea carbonului de pe Terra și vor căsătorie între persoane de același sex vor să schimbe și Istoria statelor Europene!

Scapă-ne, Doamne, de... mocirla aceasta și de cei care o provoacă și o promovează!

Poate vă întrebați ce se mai...coace pe la Uniunea Europeană, prin Parlamentul European! 
Ei bine, nu sunt vești bune pentru naționalismul țărilor membre, pentru suveranitatea lor, asta pentru că, pe surse, se aflară că UE pregătește să dea ordine statelor membre (nu are acest drept, dar ce să ne mai mire de tupeul doamnei Ursula!) prin care Istoria trebuie să fie rescrisă, indiferent dacă place sau nu place! Cum? 
Ei da, o altă „mocirlă” născocită pentru a lăsa țările fără suveranitate și fără a lor Istorie! 
Păi și cine rescrie Istoria, cei care acum susțin că trebuie să fie zero emisii de carbon pe Terra și că familia înseamnă bărbat căsătorit cu bărbat, respectiv femeia căsătorită cu femeie? Doamne ferește!
..Citeste mai departe..

Se confirmă ceea ce am intuit în urmă cu ceva timp! Teoria legată de CO2 a fost inventată pentru bani!

Apare taxa pe Carbon, ca preambul la Amprenta de Carbon! 
FMI „recomandă” României să ia bani de la populație pe motiv că poluăm Planeta! 
Pe cine îmbogățește plata pentru CO2? În conturile cui se duc banii? A cerut Planeta bani?

Ei bine, iată că se confirmă ceea ce pronosticam în urmă cu ceva timp referitor la teoria cu „reducerea emisiilor de carbon”. Anume că se vor cere bani, bani și iar bani pe motiv că „poluăm planeta”! 
Pentru asta s-a inventat teoria cu CO2, pentru ca populația să fie obligată să se spună unor noi reguli aberante, dictatoriale, și pentru bani., că doar nu credeți că îi interesează pe globaliști dragostea de Terra! Recent, FMI, oho!, a cerut guvernului de la București să introducă „taxa de carbon”, ce să fie achitată de cetățeni! Alți bani! Când auzi așa ceva îți faci semnul Crucii și exclami: „Mare Ți-e grădina, Doamne!” De unde atâta prostie în capul unora?
..Citeste mai departe..

Europenii s-au săturat de politicile distructive ale UE și ies în stradă!

Capitalele europene sunt asediate de tot mai mulți oameni care protestează alături de fermieri și de transportatori! 
Toată Europa se revoltă!!


Toată Europa este în stradă și protestează, alături de fermieri și de transportatori, împotriva politicilor făcute de Uniunea Europeană în privința agriculturii, zootehniei, dar și împotriva facilităților acordate „grânarilor” din Ucraina, facilități ce au pus în pericol producția internă din țările europene, printre care și în România, mai ales în România. 
În Bruxelles este răscoală, un oraș în flăcări, fermierii și transportatorii luând cu asalt clădirea unde Comisia Europeană decide soarta agriculturii. Se dau, în continuare, bani mulți pentru „slava” Ucraina, în timp ce pentru fermierii autohtoni mai nimic! Franța, de asemenea, se află în plină revoltă, protestatarii distrugând marfa destinată supermarketurilor, astfel că magazinele au rămas goale! Germania este prima țară unde, în urmă cu câteva săptămâni, s-a început totul. Și nu cedează!
..Citeste mai departe..

24 ianuarie, Ziua Unirii dintre Moldova și Țara Românească!

Ce am fost și ce am ajuns! Unde ne sunt Suveranitatea și Independența de altădată?

În 1859 s-a făurit primul pas spre realizarea unui stat național unitar român, pe 24 ianuarie realizându-se Unirea dintre Moldova și Țara Românească, sub conducerea Domnitorului Alexandru Ioan Cuza. 
Unirea Principatelor Române este marcată an de an în România, însă câți dintre politicienii prezenți la ceremonii conștientizează importanța Actului de la 1848? Câți dintre ei vibrează cu sentimentele de atunci ale domnitorului Cuza? 
Câți politicieni de acum mai respectă Suveranitatea țării? Se vede bine treaba că Suveranitatea este cedată, pas cu pas, Uniunii Europene și „partenerului strategic”, din păcate!
..Citeste mai departe..

Atenție la mesajele spam de pe Messenger!

Utilizatori ai Facebook, nu dați curs a ceea ce vi se cere în mesajele de la „Guest” și de la așa zisul „Departament 7P Media-AI”! Este virus, cu care vă poate pune în pericol securitatea datelor personale pe online! 

Mare atenție, utilizatori Facebook, ce se întâmplă pe Messenger! De ceva vreme s-a reînceput un atac cibernetic pe această rețea de socializare cu niște mesaje ce sunt identificate ca fiind spam și care pot reprezenta o amenințare la adresa securității online. 
În dreptul Messenger-ului vă apar semne cum că aveți de citit mesaje noi. Deschideți Mess-ul, dar surpiză, că vă trimite pe o pagină cică a securității Meta, unde vedeți mesaje de la cineva care apare ca „Guest”, denumire urmată de niște cifre, și în care sunteți anunțați, cu un text alarmant, că paginile și conturile utilizatorilor de Facebook vor fi șterse definitiv din cauza unor presupuse încălcări ale drepturilor de proprietate intelectuală.
..Citeste mai departe..

România nu este Germania și nici Bucureștiul nu este Berlin!

Fermierilor și transportatorilor le-a fost interzis accesul în București cu utilajele și cu camioanele! 
Se protestează pentru ca românii să aibă ce pune pe masă, că doar nu vreți să vă hrăniți cu gândaci, cu insecte așa cum solicită UE! 
La protest și-a făcut apariția și un grup de instigatori! Păi cum altfel! 

Luând exemplu agricultorilor din Germania, agricultorii români au început, de câteva zile, să protesteze, să se îndrepte spre București, cu utilaje agricole, cu camioane. Și nu sunt deloc puține...!
..Citeste mai departe..

Se trece la „nivelul următor” odată cu interzicerea oamenilor de a consuma anumite produse alimentare naturale?

Organismul uman are nevoie de zahăr! Nu-l interziceți! 
Ca ce chestie să existe o decizie politică prin care să ne limiteze consumul de zahăr, din moment ce nimeni nu este obligat să consume așa ceva? 
Fiecare mănâncă ce îi convine, ce îi place! 

Cum ar putea un produs alimentar artificial, conceput în laboratoare, să fie mai sănătos decât un produs natural? 
Una este a se face propagandă pentru alimente artificiale și alta este a se emite lege prin care producătorii de produse de cofetărie să fie obligați să nu mai folosească zahăr, sau dacă îl folosesc să fie de cantități foarte reduse, per ansamblu, nu pentru o prăjitură! 
Este de bezna minții ce se întâmplă! 
Domnule, dacă dumneata ai impresia că e mai bine așa, fără zahăr, păi nu te obligă nimeni să consumi zahăr, așa că tu de ce ne obligi pe noi să ne supunem unor reguli aberante și să nu mai consumăm zahăr?
..Citeste mai departe..

Protestul de amploare al fermierilor din Germania continuă! Au fost blocate principalele artere de circulație

Se solidarizează fermierii din România cu cei din Germania? 
Reducerea subvențiilor pentru agricultori poate să favorizeze apariția „crizei alimentare”! 

Protest de mare amploare al fermierilor din Germania! 
Convoaie de tractoare, de camioane se află pe arterele principale din Germania și au blocat intersecțiile, astfel că nimeni nu mai poate să iasă sau să intre în orașe! Lumea le dă dreptate fermierilor sătui de tot felul de aberații venite de la UE privitoare la CO2 și la schimbările climatice, teorii ce nu sunt deloc susținute științific, ci țin doar de niște ideologii politice! Protestatarii au anunțat că vor bloca traficul până lunea următoare.
..Citeste mai departe..

    1 2 3 4 5