Astăzi este Ziua iubirii, 24 februarie, de Dragobete!

Publicat pe 2024-02-25 04:21:25Mihail Marinescu

Iubiți-vă necondiționat! Tot timpul, nu numai astăzi!

Tinerii din ziua de azi ar trebui să știe că azi,. 24 februarie, este Ziua dragostei în România, sărbătoare numită Dragobete, ci nu pe 14 februarie, de Sf. Valentin, că aceasta din urmă nu este sărbătoarea noastră, ci a altora. Lăsați sărbătorile altora și vedeți de ale noastre! 
Într-o lume dominată de globalism, unde nici limba maternă pare să nu fie... maternă, se încearcă a ni se băga în cap tot felul de ideologii și de obiceiuri străine, unele chiar păgâne. 
Români, aceasta este sărbătoarea iubirii, Dragobetele! Nu este nevoie de o zi anume ca să iubești sau să simți fiorii dragostei! Tot timpul, omul este bine să iubească, să iubească necondiționat. 
Acesta este omul Lui Dumenzeu, iubitor!
Dar, dacă tot este ziua de Dragobete, atunci IUBIRE SĂ FIE și SĂ SĂRBĂTORIM! 
Se spune că Dragobete era numnele unui flăcău ce umbla din sat în sat pentru a-i învăța pe tineri teinele iubirii și de aici s-ar fi dat numele sărbătorii, Dragobete. 
Apropo, cu 10 zile în urmă, toate televiziunile își făcură emisiuni dedicate „Velentines day” (ziua dragostei la americani). Și ce era acolo, în studiourile acelor televiziuni... oau, de ziceai că e Revelionul! 
Acum, de Dragobete, mai nimic din ce ar avea legătură du dragostea nu vezi la TV. 
O zi ca toate cele, adică de la divertisment (și ăsta copiat de afară) și până la știri înfricoșătoare, apocaliptice se prezintă, de Dragobete, la TV. Nimic, aproape nimic, despre IUBIRE! 
Asta ca să vă dați seama de unde vin năravurile și manipulările, omul din ziua de azi putând fi foarte ușor.. dirijat prin ceea ce se prezintă la TV!