Sala aproape goală când s-au citit „informările” în domeniul militar ale președintelui României, deși era vorba despre o ședință reunită a Camerelor Parlamentului României!


Președintele nu are voie să decidă, de capul său, ca România să fie angrenată în fel de fel de „operațiuni” militare! Poporul nu contează, Parlamentul nu contează într-un Stat de drept? 

Tranzitarea țării cu „materiale” donate de Estonia către Ucraina pare foarte ciudată, pentru că transportul respectiv ar putea să aibă o rută mai normală, mai scurtă, fără să fie vorba de România!

Este incredibil ce se întâmplă în Parlamentul României și cum este Constituția încălcată de la cel mai înalt nivel! 
Ei bine, „informările” și „solicitările” în domeniul militar ale președintelui României, Klaus Werner Iohannis, au fost citite azi, 23 aprilie, unei săli aproape goale! Nu erau decât vreo 10-15 parlamentari în acel timp în sală și, totuși, vorbeam despre o ședință reunită a celor două Camere ale Parlamentului
..Citeste mai departe..

Am scăpat, de data aceasta!

Președintele Iohannis cere Parlamentului să-i voteze „informările” cu tematică militară, ceea ce ar putea reprezenta un pericol pentru pacea din România! 

În cazul în care acestea vor fi aprobate... numai Dumnezeu ne mai poate scăpa de război! Se bagă, în continuare, bățul prin gard! 

Îi găsiră pe militarii străini să efectueze diverse „operațiuni” în Marea Neagră! 
Dar duceți-vă să faceți așa ceva în Oceanul Atlantic și/ sau în Oceanul Pacific! De ce taman în Marea Neagră și la granița cu Rusia? Iar militarii ucraineni să se instruiască la ei în țară, nu pe teritoriul României ca să devină România o țintă pentru dușmanii lor!

Rugați-vă pentru PACE
..Citeste mai departe..

Se lansează o monedă din aur și alta din argint cu tema „200 de ani de la nașterea lui Avram Iancu”!

Pe 17 aprilie 2024, Banca Națională a României lansează, în circuitul numismatic, o monedă din aur, o monedă din argint și o monedă din tombac cuprat cu tema „200 de ani de la nașterea lui Avram Iancu”.
Moneda din aur are valoarea nominală de 500 de lei, formă rotundă, diametrul de 35, greutatea de 31,103 g., cant neted. 
Cea din argint are valoarea nominală de 10 lei, formă rotundă, diametrul de 37, greutatea de 31,103 g, cant dințat. Aversul monedei din aur prezintă o imagine de epocă a casei părintești a lui Avram Iancu, inscripția în arc de cerc „ROMANIA”, valoarea nominală „500 LEI”, stema României și anul de emisiune „2024”
..Citeste mai departe..

4-5 aprilie 1944! Zilele când Bucureștiul și Ploieștiul au fost bombardate de aviația anglo-americană!

Istoria nu trebuie uitată! Nicio autoritate nu pomenește despre acel masacru! De ce? 
Au murit oameni nevinovați! Nu merită pomeniți?

Astăzi este 4 aprilie! Știți ce a fost pe 4 aprilie 1944? 
Ei bine, atunci a început bombardarea României de către aviația anglo-americană! Prima a fost luată la țină capitala, București, după care, o zi mai târziu, pe 5 aprilie 1944, bombele americane aveau să se năpustească asupra Ploieștiului! 
Conform historia.ro, au fost folosite 230 de bombardiere escortate de 180 de avioane de vânătoare în operațiunea „the marshalling yards of Ploesti, Romania”.
..Citeste mai departe..

Actiune, cu forțe mărite, ale polițiștilor în județul Prahova!

Poliția a trecut la „next level” în ce privește controlul asupra populației, scanarea datelor personale cu o aplicație conectată la baza de date a celorlalte țări din spațiul Schengen!

În noaptea de 30 spre 31 martie a.c., în intervalul orar 19.00-03.00, în județul Prahova a avut loc o acțiune rutieră cu forțe mărite, sub coordonarea Direcției Rutiere, la care au participat peste 85 de polițiști. 
La acțiune, au participat polițiști din cadrul Serviciului Rutier Prahova, Direcției Generale a Poliției municipiului București și ai Serviciilor rutiere Argeș, Brașov, Dâmbovița și Ilfov. IPJ Prahova ne anunță că acțiunea a avut ca obiective prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere înregistrate la nivelul județului și reducerea gradului de victimizare al participanților la trafic, fiind pus un accent deosebit pe depistarea și extragerea din trafic a celor care se urcă la volan după ce au consumat băuturi alcoolice sau substanțe psihoactive, sens în care au fost efectuate peste 860 de testari cu aparatele etilotest și drugtest.
..Citeste mai departe..

Am intrat din nou în Schengen! Oau! De la 31 martie, doar pe aeroporturi!

Controalele vor fi inopinate! 

Să vezi ce minune! Ministerul Afacerilor Interne anunță, cu mult fast, pe pagina sa de Facebook, cum că, începând cu 31 martie 2024, cetățenii care călătoresc în țările din zona Schengen nu vor mai trebui sa treacă prin control de frontieră! 
„Polițiștii vor fi în continuare prezenți în aeroporturi și vor putea verifica identitatea și situația legală a persoanelor pentru a preveni și combate posibilele infracțiuni”, se spune în video-ul prezentat de MAI. 
Dar citiți în continuare, că e și mai interesant: „Acțiunile poliției nu vor avea ca obiect controlul trecerii frontierei și vor viza, în special, combaterea criminalității transfrontariere, a migrației ilegale și verificarea valabilității dreptului de ședere în spațiul Schengen. Verificările vor fi inopinate ”. 
Ups, inopinate, da? Vai, vai!
..Citeste mai departe..

Gata, au găsit „specialiștii” motivul pentru care cresc prețurile pentru cacao și ciocolată! Care motiv putea să fie decât „încălzirea globală”! Oau!

Doamne ferește! Câtă îndoctrinare cu teorii aberante! Iar iarna este ger tot din pricina „încălzirii globale”! Bezna minții!

Presupușii „specialiști” găsiră ei explicația pentru care a fost majorat prețul pentru cacao! Cică este din pricina „încălzirii globale”, că a plouat mult peste culturile de cacao și astfel a fost limitată producția și, implicit, comercializarea de cacao. 
De aici și prețul mare pentru ciocolată, despre care se spune că o să devină un lux. Și unde putea să se promoveze o astfel de teorie absurdă decât la televiziunile mainstream. 
Tot ce se întâmplă, mai mult sau mai puțin provocat, se dă vina pe „încălzirea globală”, tocmai pentru ca omenirea să fie îndoctrinată cu așa ceva și să accepte măsurile dictatoriale impuse sub motivația că astfel „vom salva Planeta”!
..Citeste mai departe..

La mulți ani, doamnelor și domnișoarelor!

Frumusețea și puterea - calități cu care poți să cucerești Lumea! 

Femeia este mai puternică decât vă puteți imagina! 

Astăzi, 8 martie, o zi specială! Este ziua dedicată femeilor. Este ziua dedicată celor care dau viață pruncilor, care au grijă de copii, care reprezintă echilibrul unui cămin, unei familii. Frumusețea femeii a impresionat tot timpul, inspirând pictori, poeți, romancieri să prezinte frumoasa femeie în operele lor. Femeia a fost, uneori, și subiect de izbucnire a unor războaie, ca să vedeți cât de importantă este femeia în viața unui bărbat și câte sentimente trezește! 
Dar nu despre războaie discutăm acum. De așa ceva se ocupă... alții! 
Discutăm despre frumusețea pe care Dumnezeu a... modelat-o pe acest Pământ numit Terra, pe lângă multe alte frumuseți făcute de Dumnezeu Tatăl.
..Citeste mai departe..

Astăzi este Ziua iubirii, 24 februarie, de Dragobete!

Iubiți-vă necondiționat! Tot timpul, nu numai astăzi!

Tinerii din ziua de azi ar trebui să știe că azi,. 24 februarie, este Ziua dragostei în România, sărbătoare numită Dragobete, ci nu pe 14 februarie, de Sf. Valentin, că aceasta din urmă nu este sărbătoarea noastră, ci a altora. Lăsați sărbătorile altora și vedeți de ale noastre! 
Într-o lume dominată de globalism, unde nici limba maternă pare să nu fie... maternă, se încearcă a ni se băga în cap tot felul de ideologii și de obiceiuri străine, unele chiar păgâne. 
Români, aceasta este sărbătoarea iubirii, Dragobetele! Nu este nevoie de o zi anume ca să iubești sau să simți fiorii dragostei! Tot timpul, omul este bine să iubească, să iubească necondiționat. 
Acesta este omul Lui Dumenzeu, iubitor!
..Citeste mai departe..

Cei care susțin eliminarea carbonului de pe Terra și vor căsătorie între persoane de același sex vor să schimbe și Istoria statelor Europene!

Scapă-ne, Doamne, de... mocirla aceasta și de cei care o provoacă și o promovează!

Poate vă întrebați ce se mai...coace pe la Uniunea Europeană, prin Parlamentul European! 
Ei bine, nu sunt vești bune pentru naționalismul țărilor membre, pentru suveranitatea lor, asta pentru că, pe surse, se aflară că UE pregătește să dea ordine statelor membre (nu are acest drept, dar ce să ne mai mire de tupeul doamnei Ursula!) prin care Istoria trebuie să fie rescrisă, indiferent dacă place sau nu place! Cum? 
Ei da, o altă „mocirlă” născocită pentru a lăsa țările fără suveranitate și fără a lor Istorie! 
Păi și cine rescrie Istoria, cei care acum susțin că trebuie să fie zero emisii de carbon pe Terra și că familia înseamnă bărbat căsătorit cu bărbat, respectiv femeia căsătorită cu femeie? Doamne ferește!
..Citeste mai departe..

Se confirmă ceea ce am intuit în urmă cu ceva timp! Teoria legată de CO2 a fost inventată pentru bani!

Apare taxa pe Carbon, ca preambul la Amprenta de Carbon! 
FMI „recomandă” României să ia bani de la populație pe motiv că poluăm Planeta! 
Pe cine îmbogățește plata pentru CO2? În conturile cui se duc banii? A cerut Planeta bani?

Ei bine, iată că se confirmă ceea ce pronosticam în urmă cu ceva timp referitor la teoria cu „reducerea emisiilor de carbon”. Anume că se vor cere bani, bani și iar bani pe motiv că „poluăm planeta”! 
Pentru asta s-a inventat teoria cu CO2, pentru ca populația să fie obligată să se spună unor noi reguli aberante, dictatoriale, și pentru bani., că doar nu credeți că îi interesează pe globaliști dragostea de Terra! Recent, FMI, oho!, a cerut guvernului de la București să introducă „taxa de carbon”, ce să fie achitată de cetățeni! Alți bani! Când auzi așa ceva îți faci semnul Crucii și exclami: „Mare Ți-e grădina, Doamne!” De unde atâta prostie în capul unora?
..Citeste mai departe..

1 2 3 4