A revenit masca, la TV!


Se încearcă a vă speria din nou cu „covidul”! Mai credeți?

„Atenție, se filmează, purtați masca”! Scenariul după care se desfășoară JO de la Paris! 
Vă mai vine să priviți așa ceva?

Da, pare ciudat să vezi, în 2024, că sportivii poartă, din nou, masca pe față! Este vorba despre sportivii participanți la ediția din acest an a Jocurilor Olimpice, găzduite de Paris, care s-au prezentat, la aeroport, purtând mască! Și nu orice tip de mască, ci din aceea cartonată, prin care nu poți respira deloc! 
Păi da, dar acolo, la aeroport, erau și camerele de filmat și trebuia a se transmite un semnal populației de pe Glob arătându-se sportivi cu masca pe față.
..Citeste mai departe..

A început Dictatura rutieră!

Sunt păstrate cam același reguli din perioada „epidemiologică”, numai că schimbară denumirea testelor și motivul pentru care să te supui testelor, acum spunându-se că sunt pentru depistarea anumitor substanțe interzise! Și ești obligat să faci acest act medical, chiar și atunci când dai examen pentru obținerea permisului auto! 
Testele pot da rezultate fals pozitive! Ce te faci, atunci, domnule polițist? Păi puteți să vă alegeți, de exemplu, cu plângeri penale din partea conducătorilor auto, cum se întâmplară după perioada când acordați amenzi, ilegale, celor ce nu purtau masca pe față. Și tot o OUG era și atunci! Aha! Interesant! 
Duceți-vă să controlați oamenii de droguri la granițele țării și să verificați și TIR-urile ce vin din Ucraina! 
Vă interesează „siguranța rutieră”? Dar atunci când auziți manele date tare din casetofoanele din mașini, de ce nu interveniți? Muzica ascultată tare de șoferi nu poate să afecteze siguranța rutieră? Hm! 

Vă aduceți aminte cum, în „perioada epidemiologică”(!) oamenii au fost supuși unor reguli dictatoriale, în care li s-a condiționat accesul în instituții, săli de sport, magazine? Și cum erai obligat să faci fie test așa zis anti covid, fie să te vaccinezi cu serurile experimentale? Ei bine, noua OUG pe teme rutiere nu este departe de ce se implementa atunci. Și, ca și atunci, se invocă faptul că este pentru binele tău tot ce se face, „pentru creșterea siguranței rutiere” în cazul de față! 
Da, siguranță, dar nu prin a alunga prezumția de nevinovăție, de a condiționa dreptul la liberă circulație și dreptul la muncă pe baza unui test. Unde vreți să ajungem în stilul acesta
..Citeste mai departe..

Condamnați la moarte, prin împușcare!

S-a dat lege... pe repede înainte! Natura este cea care trebuie să regleze echilibrul ecosistemului, nu omul! 
Să vedeți acum partide de vânătoare organizate în România, cu invitați de invitați...! 
Ehe, se vinde bina blana de urs, da?

Repede, foarte repede s-au mișcat politicienii să voteze legea referitoare la uciderea a 500 de urși, pe motiv că ar fi prea mulți! Dar cine este omul să decidă cine să trăiască pe acest Pământ? 
Cine este omul să decidă câte exemplare de animale trebuie să supraviețuiască pe Pământ? Natura este cea care singură se regenerează și își formează echilibrul, nu omul. 
Când omul se bagă în treburile Naturii, atunci se strică acel echilibru al ecosistemului și Natura o să reacționeze, pe măsura faptelor omului! 
Omule, nu ești Dumnezeu ca să decizi tu aceste lucruri!
..Citeste mai departe..

Numai Dumnezeu are dreptul să decidă cine să trăiască și cine nu pe acest Pământ, nu politicienii!

Unii pe la Davos se lamentau că ar fi prea multe persoane în vârstă pe Pământ și trebuie făcut ceva..., iar alții, de prin România susțin că ar fi prea mulți urși și că ar fi bine să fie ucise 500 de exemplare! Și vor și lege pentru asta! 
Unii sunt îngrijorați că ar fi prea mulți pensionari, alții că ar fi prea mulți urși! 
Dar că sunt prea multe războaie nu vă îngrijorează? 


În mentalul colectiv se încearcă acum a se introduce ideea că sunt prea mulți urși în România și că ar fi bine să fie uciși 500 de exemplare! Măi să fie, așa dintr-o dată v-ați dat seama de asta! I-ați numărat? 
Dar faptul că tot voi, oamenilor, ați lăsat multe păduri fără copaci și fără habitate, cum este? 
Se tot vântură lozinca asta, cum că ar fi prea mulți urși, ca lumea să fie de acord cu măsurile luate asupra urșilor, adică să fie uciși! 
Este, într-adevăr, tragic ce s-a întâmplat pe Jepii Mici, cu acea fată, dar de aici și până a decide tu, omule civilizat, să ucizi 500 de urși pe motiv că ar fi prea mulți este cale lungă și se intră la bănuieli.
..Citeste mai departe..

Rute alternative pentru Valea Oltului (DN 7 Pitești-Sibiu)

În perioada 8 iulie – 9 august a.c., pe DN 7 Pitești-Sibiu, pe tronsonul kilometric 242+600 metri – 250, în zona localității Boița, județul Sibiu, traficul rutier se va desfășura pe rute ocolitoare, după cum urmează: Autovehiculele cu masa totală maximă autorizată > 7,5 tone, aflate în tranzit:

Pentru relația București – Veștem (Sibiu) și retur: București → A3 → Ploiești → DN1A → Brașov → DN 1 → Veștem – intersecție cu DN 7; 

Pentru relația Pitești – Brașov și retur: Pitești → DN73 – A3 → Râșnov → Brașov; 

Pentru relația București – A1 Simeria (precum și zonele de vest, centru și nord ale țării) și retur: București → A1 → Pitești → DN7 → Râmnicu Vâlcea → DN67 → Târgu Jiu → DN66 → Simeria → Nod Rutier Simeria A1.
..Citeste mai departe..

De Ziua Națională, românii sunt chemați la urne să își aleagă parlamentarii!

Iar al doilea tur al alegerilor prezidențiale are loc de Ziua Constituției României, adică pe 8 decembrie! 
Așadar, alegerile prezidențiale nu se susțin mai devreme, în septembrie! „Ghinion”, cum ar spune cineva...! 


Am crezut că este o glumă când am auzit că s-a stabilit ca, în ziua când se sărbătorește Ziua Națională a României, să aibă loc și alegerile parlamentare! 
Dar, uite că nu este nicio glumă! 
Coaliția de guvernământ a stabilit, după ce s-a consultat cu celelalte formațiuni politice, ca datele pentru alegerile prezidențiale și cele parlamentare să se desfășoare astfel: 
- 24 noiembrie - primul tur al alegerilor prezidențiale; 
- 8 decembrie - al doilea tur al alegerilor prezidențiale (8 decembrie fiind Ziua Constituției și Sf. Zămislire); 
- 1 decembrie - alegerile parlamentare (adică de Ziua Națională!).
..Citeste mai departe..

Tu ești drapelul țării mele!

Ești drapelul în fața căruia bravii eroi ai Patriei au jurat credință țării și s-au luptat pentru Independență, pentru Suveranitate, pentru Libertate, pentru fiecare bucățică de pământ, pentru identitatea națională! 
Tu ești drapelul ce flutură în inimile noastre, ale celor care iubim România și nu o trădăm niciodată! 
Tu ești UNICUL nostru drapel, chiar dacă acum , în aceste vremuri, ești înconjurat și de alte „simboluri”și se încearcă a ni se lua ceea ce a fost obținut de către eroii Patriei noastre! 
Niciun alt steag nu are dreptul să-ți eclipseze strălucirea, Drapel al României
..Citeste mai departe..

1.053 de posturi în Poliție Română scoase la concurs!

Poliția Română scoate la concurs 1.053 de posturi de ofițeri de poliție, dintre care 600 de posturi de trecere din corpul agenților în corpul ofițerilor, precum și 453 de posturi, prin încadrare directă, din sursă externă. 
Înscrierile se fac on-line, până la data de 5 iulie a.c., ora 16.00, inclusiv în zilele nelucrătoare. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior, nemaiputând fi depuse documente. 
Posturile scoase la concurs sunt în specialitățile acţiuni speciale, analiza informațiilor, arme, explozivi și substanțe periculoase, cabinet, cazier judiciar, statistică şi evidenţe operative, cercetarea şi prevenirea criminalității, combaterea criminalității organizate, comunicații și informatică, cooperare polițienească internațională, criminalistică, financiar, implementarea proiectelor, informare şi relaţii publice, investigarea criminalității economice, investigații criminale, logistică, operațiuni speciale, ordine publică, pregătire profesională, protecţia animalelor, protecția martorilor, psihosociologie, relații cu publicul, relații internaționale, resurse umane, rutieră, siguranță școlară, structura de securitate, transporturi, reţinere şi arestare preventivă și învățământ.
..Citeste mai departe..

Și, totuși, am cedat...!

Dăm o grămadă de bani pe armamentul american, după care îl cedăm altora? Pe gratis? 
Pe popor l-ați întrebat dacă este de acord cu astfel de... acțiuni? 
L-ați întrebat dacă vrea război? 
De ce nu militați pentru PACE? 
De ce băgați tot timpul bățul prin gard? 

După ce, la primele ore ale dimineții de ieri, 20 iunie, s-a anunțat că România nu este pregătită să ofere Ucrainei sistemul de rachete Patriot, iată că după ceva timp s-a revenit și s-a decis, în ședința CSAT, că România o să ofere, până la urmă, acel sistem rachete! Sunt două aspecte aici de reliefat. 
Unul se referă la faptul că noi, românii, plătim o grămadă de bani pentru armamentul american, după care îl cedăm altora! Păi cum vine asta? Noi ce câștigăm? 
Al doilea aspect, care poate avea consecințe și mai grave, ar fi că, prin cedarea acelui sistem de rachete, apărarea României devine mai fragilă, chiar dacă din patru sisteme, doar unul era funcțional!
..Citeste mai departe..

Dacă nu-ți plac manelele, atunci ești considerat „rău”, „rasist” și acuzat de discriminare? Unde am ajuns?

Poliția a pus repede de o Campanie în valoare de, atenție, aproape 3 milioane de euro, pentru „conștientizare” și „educare” a populației cu privire la „discriminarea etniei rome”! Cum? 
Au locuri speciale în școli și se vorbește despre „discriminare” și „ură”? 
Suntem obligați să aplaudăm manelele? Incredibil așa ceva! 

Atunci, în numele „diversității” culturale, la concertele de manele să cânte și Metalica, Scorpions, Holograf, Angela Similea etc! Cum s-ar reacționa? 

Pentru copiii ce nu au ce mânca, pentru oamenii străzii nu se găsesc banii aceștia, dar pentru alții da! 

Dragă, Poliție, dar în perioada 2020-2022, în „plandemie”, unde erai când cei care se opuneau „măsurilor sanitare” dictatoriale au fost segregați și discriminați? Atunci de ce nu ați pus de o campanie?


Mare supărare mare pe unii că un manelist a fost huiduit și fluierat pe scena unui show în care se cânta un alt gen de muzică! Păi nu au fost nemulțumiri cu privire la rasă, ca să vă apucați să catalogați lumea ca fiind „rasistă”, ci din cauză că spectatorii au plătit ca să vadă și să audă un anumit gen de muzică, nu manele. 
Păi cum ar fi ca la concertele de manele să își facă apariția, pe scenă Angela Similea, Corina Chiriac, Holograf, Compact și să cânte din repertoriul lor? E, cum ați reacționa? Păi vedeți, măi! 
Dacă o tot dați cu „diversitatea”, atunci diversitate să fie, „frățioareeee”!
..Citeste mai departe..

Așa ceva poate să provoace scandal diplomatic! Maia Sandu, președintele Republicii Moldova, a urat succes Ucrainei înaintea meciului cu România!

Moldova aparține României! 
O parte din Moldova a fost desprinsă de Patria mamă, România, și s-a format Republica Moldova, iar tu, ca șef de stat al Moldovei, urezi succes adversarilor României? 
A uitat câte oferă România gratis Republicii Moldova? Asta este „prietenia” dintre Moldova și România?

Peste câteva zile, naționala de fotbal a României începe aventura la Euro 2024, primul meci fiind cel contra Ucrainei. Bun, asta știți deja, dar ceea ce este de reliefat este gafa Maiei Sandu, președinte al Republicii Moldova. 
După un meci amical desfășurat între Moldova și Ucraina, Maia Sandu s-a îndreptat, cu pașii săi mici, spre echipa Ucrainei și, atenție, i-a urat mult succes la Campionatul European! 
Păi, măi doamnă Maia Sandu, Ucraina joacă în grupă cu România și primul meci, luni, 17 iunie, este cel dintre România și Ucraina, iar tu urezi succes adversarilor României, țară din care a fost desprinsă o parte din Moldova, făcându-se Republica Moldova?
..Citeste mai departe..

1 2 3 4