Percheziții domiciliare în Târgșoru Vechi, la locuințele unor persoane bănuite de tâlhărie calificată!


În această dimineață de 16 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Blejoi pun în executare două mandate de percheziție domiciliară în comuna Târgșoru Vechi, la domiciliile a doi bănuiți, cercetați pentru comiterea unei infracțiuni de tâlhărie calificată. 
În fapt, la data de 9 mai a.c., cei doi bănuiți, după ce ar fi consumat băuturi alcoolice în casa unui bărbat de 31 de ani, în momentul când au vrut sa plece din locuință, ar fi luat cu aceștia un laptop și 70 de lei, asigurându-și scăparea prin amenințarea bărbatului de 31 de ani, cu un obiect tăietor-înțepător. 
Prejudiciul cauzat este de aproximativ 1.500 de lei. Două persoane vor fi conduse la sediul unității de poliție. 
Activitatea beneficiază de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Matei Basarab Ploiești

..Citeste mai departe..

Dosar penal pentru furt și executarea sau folosirea de instalații clandestine în scopul racordării directe la rețea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Sinaia, împreună cu lucrători de specialitate ai distribuției de energie electrică, Ploiești au efectuat miercuri, 15 mai a.c., un control la domiciliul unei persoane din stațiune, existând indicii cu privire la faptul că ar sustrage energie electrică. 
Astfel, cu ocazia controlului  de specialitate efectuat, s-a constat faptul că locul de consum s-a găsit alimentat din rețeaua stradală printr-un cablu care se afla pe stâlp. 
La sol, lângă stâlp, s-a găsit echipată cu contor, iar conform sistemului, contorul nu figurează în baza de date și nu are contract de distribuție.
..Citeste mai departe..

Tânăr reținut pentru 24 de ore pentru distrugere

Individul este cercetat pentru că ar fi produs, în Vălenii de Munte, pagube materiale unor autoturisme 

Un tânăr de 20 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de distrugere, a fost identificat, depistat și reținut marți, 14 mai, de către polițiștii din cadrul Poliției orașului Vălenii de Munte. 
În fapt, în cursul dimineții, în jurul orei 05.00, în timp ce desfășurau activități de patrulare în oraș, polițiștii au observat că un autoturism prezintă urme de distrugere la nivelul lunetei. 
Ulterior, din verificări, au mai fost identificate, în zona în cauză, alte patru autoturisme care prezentau urme de distrugere la nivelului lunetei, parbrizului și unui oglinzi laterale, precum și la nivelul unui contor electric.
..Citeste mai departe..

Percheziții la persoane bănuite de tâlhărie calificată

În această dimineață de 15 mai, polițiștii din cadrul Biroului de Combatare a Infracțiunilor Contra Persoanei și Patrimoniului pun în executare 9 mandate de percheziție domiciliară în municipiul Ploiești la domiciliile a doi bănuiți, respectiv la domiciliile unor persoane de interes în cauză, cercetați pentru comiterea a trei infracțiuni de tâlhărie calificată.
În fapt, la data de 18 aprilie a.c., cei doi bănuiți, aflându-se pe o stradă din municipiul Ploiești, sub pretextul că ar deschide ușa blocului unei femei de 91 de ani, i-ar fi smuls acesteia geanta pe care o avea asupra sa, părăsind ulterior zona, într-o direcție necunoscută, în aceasta aflându-se aproximativ 100 de lei. 
În data de 24 aprilie a.c., tot cei doi bănuiți, aflându-se într-un parc din municipiu, i-ar fi smuls geanta unei tinere de 16 ani, care se afla pe o bancă, în care se aflau bani și alte bunuri.
..Citeste mai departe..

Unei eleve i-a venit rău la școală, în Ploiești, după ce a simțit, pe holul unității de învățământ, „un miros intens-înțepător”!

Un echipaj medical ca preluat-o pe tânără! 
Cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de portul sau folosirea, fără drept, de obiecte periculoase. 

Marți, 14 mai a.c., în jurul orei 11.30, polițiștii din cadrul Secției nr. 4 de Poliție Ploiești au fost sesizați, de către un bărbat, în calitate de asistent medical al unei unități de învățământ din municipiu, sesizând că o persoană s-a prezentat la sediul cabinetului ca urmare a intrării în contact cu o substanță dintr-un spray iritant lacrimogen, ne informează Poliția prahoveană. 
În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, din primele verificări stabilindu-se faptul că, în jurul orei 11.15, o elevă de 16 ani, ieșind din clasă pentru a merge la grupul sanitar, ar fi simțit, pe hol, un miros intens-înțepător care i-a provocat o stare de rău, la fața locului ajungând un echipaj medical care a preluat-o pe tânără.
..Citeste mai departe..

Magazin din Ploiești spart de trei persoane noaptea trecută!

Au fost sustrase 21 de telefoane mobile, anunță polițiștii 

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești au fost sesizați astăzi, 13 mai, în jurul orei 8:00, de către un bărbat, în calitate de director al unei societăți comerciale din municipiu, despre faptul că societatea pe care o reprezintă ar fi fost spartă, observându-se bunuri răvășite, ne anunță IPJ Prahova. 
În baza sesizării, s-a constituit echipă operativă care s-a deplasat la fața locului, din primele verificări, stabilindu-se faptul că 3 persoane, în cursul nopții trecute, ar fi pătruns în incinta societății, sustrăgând 21 de telefoane mobile.
În acest moment, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, în vederea stabilirii situației de fapt și a identificării și depistării bănuiților, pentru a fi luate măsurile legale în consecință
..Citeste mai departe..

Alcoolemii de 0,57; 0,61; 0,89; 1,42 mg/l alcool pur în aerul expirat înregistrate în ultimele 24 de ore

Au fost depistați, la volan, șoferi fără permis de conducere 

În dimineața zilei de ieri, 10 mai a.c., în jurul orei 07.30, polițiștii în cadrul Secției nr.2 de Poliție Florești, în timp ce desfășurau activități pe linie rutieră în comuna Florești au oprit, pentru control, pe Dj 720 un autoturism condus de un bărbat. S-a stabilit faptul că șoferul are vârsta de 49 de ani, fiind domiciliat în municipiul Târgoviște. La testarea cu aparatul etilotest a bărbatului, acesta a indicat valoarea de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice de sânge. 
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice
..Citeste mai departe..

Reținut pentru 24 de ore pentru tâlhărie calificată

Individul este bănuit că i-ar fi smuls din mână portofelul unei persoane pe care a transportat-o cu mașina. Din portofel ar fi fost sustrași 630 de euro și 500 de lei!

Vineri, 10 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au identificat, depistat și reținut un bărbat de 46 de ani din comuna Gura Vitioarei, bănuit de tâlhărie calificată. În fapt, în noaptea de 7 spre 8 mai a.c., bănuitul, împreună cu un alt bărbat, ar fi transportat cu autoturismul un bărbat de 51 de ani, domiciliat în județul Neamț, din municipiul Ploiești, în municipiul Câmpina, iar când au ajuns la destinație, bărbatul de 46 de ani i-ar fi smuls din mână portofelul persoanei vătămate.
Din portofel ar fi fost sustrași 630 de euro și 500 de lei, bănuitul aruncând mai apoi portofelul pe stradă, în zona unde persoana a coborât din autoturism.
..Citeste mai departe..

Ați văzut-o?

UPDATE:
Tânără a fost depistată la punctul de frontieră Turnu.
Din primele verificări, a reieșit faptul că aceasta nu a fost victima niciunei infracțiuni, anunță IPJ Prahova.

ȘTIREA INIȚIALĂ:
Vineri, 10 mai a.c., în jurul orei 04.00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Slănic au fost sesizați, de către un bărbat, cu privire la faptul că fiica sa, ALECU ALEXANDRA CĂTĂLINA, în vârstă de 19 ani, din comuna Vărbilău a plecat de la domiciliu în jurul orei 01.00, iar până la ora sesizării nu a revenit. 
Semnalmente: înălțime aproximativ 155 cm, greutate 65 de kg, ochi verzi, ten deschis, fața ovală, păr negru, lung fără semne particulare.
..Citeste mai departe..

Polițiști agresați verbal și amenințați la Boldești-Scăeni, autori fiind niște indivizi ce tulburau liniștea și ordinea publică prin difuzarea de muzică la volum ridicat!

Agresorii erau în stare de ebrietate! Ei s-au ales cu dosar penal și au fost reținuți 24 de ore!

La data de 6 mai a,c., în jurul orei 21.45, polițiștii din cadrul Poliției oraşului Boldești Scăeni au fost sesizați despre faptul că pe o stradă din oraș se tulbură liniștea locuitorilor prin difuzarea de muzică la un nivel ridicat. 
În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, din primele verificări reieșind faptul că la un imobil de pe strada în cauză era în desfășurare o petrecere privată, polițiștii fiind întâmpinați de 3 bărbați aflați în stare de ebrietate, care manifestau un comportament agresiv verbal la adresa acestora.
..Citeste mai departe..

Percheziție domiciliară la locuința unui tânăr bănuit de agresiune sexuală

În dimineața de 8 mai, polițiștii din cadrul Secției nr. 4 de Poliție Ploiești pun în executare un mandat de percheziție domiciliară, în municipiul Ploiești la domiciliul unui bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală. 
În fapt, bănuitul, de 24 de ani, la data de 3 mai a.c., ar fi urmărit o femeie până în scara blocului în care această locuiește și ar fi pipăit-o în zona intimă, ne anunță IPJ Prahova.
Aceasta ar fi țipat și l-ar fi împins pe bărbat, pentru a înceta, moment în care acesta a plecat de la fața locului. 
Ulterior, bănuitul a fost identificat de polițiști. În urma activității din această dimineață, la sediul unității de poliție va fi condus bărbatul, în vederea audierii. 
Activitatea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova
..Citeste mai departe..

1 2 3 4