Ați văzut-o?


Miercuri, 24 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Sinaia au fost sesizați de către un bărbat despre faptul că sora sa HOITAN SIMONA MARIANA, de 54 de ani, a plecat în mod voluntar din orașul Sinaia și nu a mai revenit până în prezent. Semnalmente: aproximativ 170 cm înălțime, aproximativ 75 de kilograme, păr scurt brunet, ochi verzi. 
Nu se cunosc detalii despre articolele de vestimentație la momentul plecării. 
Persoanele care pot oferi informații cu privire la femeia în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112





..Citeste mai departe..

Ați văzut-o?

UPDATE:
Femeia a fost depistată pe raza județului Buzău.
Din primele date nu au reieșit indicii că ar fi fost victima vreunei infracțiuni.

ȘTIREA INIȚIALĂ:
Marți, 23 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Valea Călugărească au fost sesizați de către un bărbat despre faptul că concubina sa GURĂNDEANU VICTORIȚA-MARIA, de 48 de ani, a plecat în mod voluntar din comuna Berceni și nu a mai revenit până în prezent. 
Semnalmente: aproximativ 160 cm înălțime, aproximativ 78 de kilograme, păr scurt castaniu, ochi căprui. 
În momentul plecării femeia purta purta maiou, pantaloni bleu și papuci roz. 
Persoanele care pot oferi informații cu privire la femeia în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112
..Citeste mai departe..

Prin în flagrant, de către jandarmi, când scotea combustibil din rezervorul unui autocamion, în Blejoi!

În seara de luni, 22 iulie, în jurul orei 22:30, o patrulă din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova a surprins, în flagrant, pe raza localității Blejoi, un bărbat, în timp ce scotea combustibil din rezervorul unui autocamion! 
Jandarmeria prahoveană ne informează că respectivul individ folosea un furtun, prevăzut cu robinet și, până în momentul sosirii jandarmilor la fața locului, a reușit să scoată din rezervor cantitatea de aproximativ 40 litri produs petrolier cu aspect și miros specific de motorină, în două recipiente din plastic, cu capacitatea de 25 litri fiecare. 
Bărbatului i-au fost întocmite acte de sesizare sub suspiciunea săvârșirii infracțiunii de furt.
..Citeste mai departe..

Crime în Puchenii Mari!

Un cetățean a relatat Poliției că persoane necunoscute i-ar fi ucis două bovine! Și nu a lipsit mult să mai fie ucisă și o a treia bovină! 
Așa ceva te face să crezi că ar fi vorba de o răzbunare! Bietele animale! 
Poliția caută făptașii! 

De unde atâta răutate și violență în rândul unor oameni, dacă mai pot să fie numiți oameni cei care comit asemenea lucruri înfiorătoare? În această dimineață de 20 iulie a.c., în jurul orei 8.00, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Puchenii Mari au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că persoane necunoscute i-ar fi ucis două bovine, care se aflau pe extravilanul satului Miroslăvești, din comuna Puchenii Mari. 
În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, în urma verificărilor fiind depistate cadavrele a două bovine, precum și o altă bovină, aceasta din urmă aflându-se în viață, la ferma apelantului, având o plagă pe spate.
..Citeste mai departe..

Conflict între cinci persoane izbucnit din pricina unui individ ce staționase cu mașina, lăsând motorul pornit, lângă un stand de flori!

Polițiștii din cadrul Secției nr.1 de Poliție Ploiești au fost sesizați despre faptul că în zona de centru a municipiului, are loc un conflict între mai multe persoane. 
În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, din primele verificări, reieșind faptul că între 5 persoane, bărbați și femei ar fi izbucnit un conflict spontan, generat de faptul că un tânăr de 25 de ani ar fi staționat autoturismul, pornit, degajând căldură lângă standurile de flori, acest lucru deranjând comercianții standurilor. 
În urma conflictului, tânărul de 25 de ani și cei doi comercianți, o femeie de 28, respectiv un bărbat de 30 de ani, s-ar fi agresat reciproc, fără a necesita transportarea la vreo unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri de specialitate.
..Citeste mai departe..

Rezultat pozitiv la testarea cu aparatul drugtest!

Joi, 18 iulie a.c., în jurul orei 04.00, polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Ploiești în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Buna Vestire din municipiul Ploiești au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 36 de ani, din municipiu. 
În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. 
Polițiștii menționează că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.
În cauză, a fost înregistrată o lucrare la general, urmând ca, după 72 de ore, în funcție de rezultatul de la INML, să fie întocmit dosar penal sau să i se restituie conducătorului permisul de conducere, declară IPJ Prahova
..Citeste mai departe..

Razie de amploare în municipiul Ploiești!

Seara trecută, în intervalul orar 18.00-21.00, Poliția Municipiului Ploiești a organizat și executat o razie de amploare pe raza municipiului, unde, peste 40 de polițiști au acționat în zona centrală și nu numai, pentru prevenirea și combaterea fenomenelor cu impact stradal, a activităților infracționale și contravenționale și pentru depistarea și tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale la regimul rutier. 
La activitate au participat polițiști din cadrul Biroului Rutier Ploiești, ai Secțiilor Urbane din municipiu, dar și polițiști din cadrul Secțiilor Rurale de Poliție limitrofe, din structurile de ordine publică și rutieră, jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Matei Basarab Ploiești, precum și specialiști R.A.R. 
În cadrul raziei au fost legitimate aproximativ 130 de persoane, au fost controlate peste 115 autovehicule, fiind efectuate 67 de testări cu aparatele etilotest și drugtest.
..Citeste mai departe..

Ați văzut-o?

UPDATE:
Femeia a revenit la domiciliu. Din primele verificări efectuate, aceasta nu a fost victima niciunei infracțiuni, comunică IPJ Prahova.

ȘTIREA INIȚIALĂ:
Miercuri, 17 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Ciorani au fost sesizați, de către un bărbat din comuna Colceag, cu privire la faptul că soția sa, „MATEI FLORINA* , de 33 de ani, a plecat voluntar, de la domiciliu, în cursul zilei și nu a mai revenit. 
Semnalmente: înălțime aproximativ 1,65 metri, 50 de Kilograme, ochi căprui, constituție atletică, fără semne particulare. Nu se cunosc elementele vestimentare pe care femeia le purta la momentul plecării voluntare. 
Persoanele care pot oferi informații cu privire la persoana în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112
..Citeste mai departe..

Trump trăiește!

Șoc în USA și nu numai acolo, Donald Trump a fost victima unui atentat. S-a tras asupra sa în timpul unui miting electoral în Pensylvania! 
Tinde să devină o obișnuință ca în USA să aibă loc atentate asupra celor care au condus sau au condus America? 
Aflat, sâmbătă, 13 iulie, la un miting electoral în Pensylvania, fostul președinte al USA și candidat pentru funcția de președinte, Donald Trump, a fost victima unui atentat. 
Își susținea discursul și, dintr-o dată, s-a auzit în zgomot de armă cu amortizor. Trump a căzut, dar avea să se ridice ajutat fiind și de oamenii de pază. Se vedea sângele în partea dreaptă a capului, curgând din zona urechii. 
Trump trăiește! A fost transportat imediat la spital, locul de unde avea să le transmită susținătorilor că este în regulă. 
Făptașul a fost împușcat în cap de oamenii de la securitate, fiind vorba de un tânăr de 20 de ani.
..Citeste mai departe..

L-ați văzut?

Sâmbătă, 13 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție nr. 4 Ploiești, au fost sesizați de către o femeie despre faptul că nepotul său, MIHAI ELVIS ARMANDO, de 17 ani, a plecat în mod voluntar din municipiul Ploiești și nu a mai revenit până în prezent. 
Semnalmente: aproximativ 150 cm înălțime, aproximativ 50 de kilograme, păr negru. 
La momentul plecării minorul purta tricou alb, pantaloni scurți negri și adidași de culoare gri. 
Persoanele care pot oferi informații cu privire la minorul în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112
..Citeste mai departe..

Reținut de polițiști după ce a amenințat, cu acte de violență, o persoană!

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Florești au pus joi, 11 iulie, în executare un mandat de percheziție domiciliară într-o cauză penală în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.
Din cercetări a reieșit faptul, că în perioada 2 iunie - 9 iunie a.c., persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat de 32 de ani, din comuna Florești l-ar fi amenințat pe un alt bărbat, cu acte de violență, folosindu-se de mai multe obiecte, prin intermediul rețelelor de socializare. 
În urma probatoriului administrat față de persoana bănuită de comiterea faptelor a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unității de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive. 
Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și nerespectarea regimului armelor și munițiilor
..Citeste mai departe..

1 2 3 4