Dosar penal pentru conducerea autovehiculului sub influența substanțelor psihoactive!


Sâmbătă, 27 aprilie a.c., în jurul orei 19.30, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Mizil, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe Drumul Național 1B, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un tânăr de 27 de ani, din municipiul Brăila. 
În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. 
Polițiștii menționează că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. 
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive
..Citeste mai departe..

Pieton accidentat în Ploiești, pe strada Domnișori!

Un pieton în vârstă de 67 de ani, aflat în traversarea străzii Domnișori, din Ploiești, a fost accidentat, în această seară de 27 aprilie, în jurul orei 19:00, de către un autoturism condus de un tânăr de 26 de ani. 
În urma producerii accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a pietonului, care a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate. 
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, informează IPJ Prahova. Din cauza leziunilor suferite, pietonul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest.
..Citeste mai departe..

L-ați văzut?

Joi, 25 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Vălenii de Munte au fost sesizați de către o femeie din comuna Gura Vitioarei, despre faptul că fiul său ZAMFIRESCU MARIAN, în vârstă de 55 de ani, din comună a plecat de la domiciliu în cursul dimineții de 23 aprilie și nu s-a mai întors. 
Semnalmente: constituție atletică, 70 de kilograme, înălțime circa 1,70 metri, ochi albaștri, păr șaten, tuns scurt. 
La momentul plecării, bărbatul purta pantaloni de trening negri, bluză din lână alb-gri și pantofi sport de culoare roșie. Persoanele care pot oferi detalii despre bărbatul în cauză sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție
..Citeste mai departe..

Două persoane reținute pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de furt!

În data de 23 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției oraşului Vălenii de Munte au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară la domiciliul unei femei și al unui bărbat, din comuna Măneciu, bănuiți de comiterea a 5 infracțiuni de furt. 
În perioada 15 februarie-4 marie 2024, bănuiții de 24, respectiv 29 de ani ar fi determinat o persoană care suferea de probleme mintale să încheie mai multe contracte de telefonie mobilă la companiile de profil în municipiul Ploiești și în orașul Vălenii de Munte în urma cărora au obținut telefoane mobile, diferite mărci pe care le-ar fi valorificat la diferite case de amanet din localitățile mai sus menționate. 
De asemenea, cei doi și-ar fi însușit telefonul personal al persoanei vătămate, pe care l-ar fi valorificat la o unitate de amanet din Vălenii de Munte.
..Citeste mai departe..

Un tânăr de 20 de ani, lovit cu pumnii și cu picioarele într-un centru comercial din Blejoi!

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe 

Miercuri, 24 aprilie a.c., în jurul orei 21.30, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Blejoi au fost sesizați, de către un bărbat, despre faptul că în incinta unui centru comercial din comuna Blejoi, un tânăr ar fi fost agresat de către un grup de persoane. 
În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, din verificări reieșind faptul că între un tânăr și prietena acestuia, ambii în vârstă de 20 de ani, și un grup de tineri cu vârste cuprinse între 12 și 16 ani ar fi izbucnit un conflict spontan, generat de faptul că grupul de tineri ar fi deranjat persoanele din sala cinematografului, fiindu-le atrasă atenția de către cei doi tineri de 20 de ani
..Citeste mai departe..

Depistați de polițiști după ce ar fi sustras 5 bovine în valoare de aproximativ 40.000 de lei

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Boldești Scăeni au identificat și depistat miercuri, 24 aprilie, trei bărbat bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat. În fapt, la data de 21 aprilie a.c., polițiștii au fost sesizați de către un bărbat despre faptul că persoane necunoscute i-ar fi sustras în noaptea precedentă 5 bovine de la ferma acestuia, din comuna Lipănești. 
Astfel, au fost efectuate mai multe activități investigativ-operative, iar în urma acestora au fost identificați bănuiții, la domiciliul acestora fiind pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, fiind descoperite și ridicare mai multe mijloace materiale de probă.
..Citeste mai departe..

Accident rutier în Azuga! S-a răsturnat cu mașina pe carosabil!

În urmă cu puțină vreme, un autoturism s-ar fi răsturnat pe partea carosabilă pe DN1, în Azuga! 
Pompierii militari din cadrul Detașamentului Sinaia au acționat pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire a incendiilor si acordarea asistenței medicale de urgență în cazul producerii acestui accident rutier, ne anunță ISU Prahova. 
La locul solicitării au fost mobilizați 7 pompieri militari cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD. 
În autoturismul cu pricina se afla doar șoferul, acesta fiind asistat la locul producerii evenimentului, refuzând transportul la spital, anunță ISU Prahova
..Citeste mai departe..

L-ați văzut?

Marți, 23 aprilie a.c., în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său CERNAT IONUȚ CĂTĂLIN, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina, a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 
Semnalmente: constituție robustă, 120 de kilograme, înălțime circa 1,80 metri, ochi căprui, păr șaten, fără semne particulare
În momentul plecării, bărbatul purta pantaloni maro, hanorac cu glugă gri, și o geacă din fâș, maro. 
Persoanele care pot oferi detalii despre bărbatul în cauză sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție
..Citeste mai departe..

L-ați văzut?

UPDATE:
Minorul s-a întors la Centrul din Izvoarele.
Din primele verificări, acesta nu a fost victima niciunei infracțiuni pe timpul plecării voluntare, transmite IPJ Prahova.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Se pare că acest băiat și-a făcut un nărav în a fugii de sub supraveghere! 

Data trecută a fugit din Centrul rezidențial din Izvoarele, în februarie, dar acum a fugit din mașina supraveghetorului!

Polițiștii din cadrul Secției nr.1 de Poliție Ploiești au fost sesizați luni, 22 aprilie, de către un reprezentant al Centrului rezidențial de tip familial din comuna Izvoarele, despre faptul că minorul CULEA LEONARD, în vârstă de 16 ani, pe care îl avea sub supraveghere a coborât din autoturismul condus de acesta, în municipiul Ploiești, plecând într-o direcție necunoscută și nu s-a mai întors.
..Citeste mai departe..

Ceartă și bătaie la Bărcănești!

Lucruri groaznice aveau să iasă la iveală în urma verificărilor efectuate de către polițiști! 

Patru persoane reținute pentru 24 de ore, urmând ca mâine, 22 aprilie, să fie prezentate unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte masuri preventive

În această dimineață de 21 aprilie a.c., în jurul orei 09.00, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Blejoi au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că fiul său ar fi fost agresat în timp ce se afla pe Drumul Național 1, în comuna Bărcănești, fiind posibil rănit cu un obiect ascuțit înțepător.
..Citeste mai departe..

Răspunsul IPJ Prahova față de un caz în care există o reclamație cu privire la comportamentul unor polițiști într-o secție de poliție din Ploiești!

La Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești se află înregistrat un dosar penal cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol

În urma apariției în spațiul public a unui articol în care este prezentat modul în care polițiștii unei secții urbane de poliție din municipiul Ploiești și-au exercitat atribuțiile de serviciu, în urma unei sesizări a unei femei, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova este abilitat să comunice următoarele: 
„Cu privire la aspectele în cauză, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Prahova a dispus declanșarea cercetării prealabile încă de la momentul luării la cunoștință despre aspectele reclamate, urmând a fi stabilită situația de fapt, pentru a fi luate măsurile legale în consecință. 
De asemenea, la nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, se află înregistrat un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol", se declară în comunicatul de presă al IPJ Prahova
..Citeste mai departe..

1 2 3 4