Mobilizare impresionantă de forțe pentru găsirea unui minor de 10 ani dispărut din comuna Mănești


Inspectoratul Județean de Poliție Prahova a demarat o amplă acțiune de căutare, la scurt timp după anunțul dispariției copilului. Eforturile conjugate ale tuturor structurilor implicate au fost esențiale în identificarea rapidă și sigură a copilului. 
IPJ Prahova ne informează, în acest sens, că 34 de lucrători ai structurilor Ministerului Afacerilor Interne: 13 polițiștii, 14 jandarmii, 7 pompieri și un câine de urmă au acționat prompt și coordonat scotocind toate împrejurimile. 
Totodată s-a procedat și mediatizarea semnalmentelor minorului prin toate sursele/medii de informare inclusiv prin intermediul sistemului RO-Alert. 
În cele din urmă, copilul a fost găsit la domiciliul unui prieten din localitatea de domiciliu. 
Starea sa de sănătate a fost evaluată de către echipajele medicale de urgență, care au confirmat că este în afara oricărui pericol. „Mulțumim tuturor celor implicați pentru profesionalismul și devotamentul demonstrat în această misiune. Prin colaborarea eficientă a poliției, jandarmeriei și pompierilor, am reușit să evităm o potențială tragedie și să readucem un copil în siguranță în sânul familiei sale”, declară polițiștii printr-un comunicat al IPJ Prahova
..Citeste mai departe..

Persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri

Arestare preventivă de 30 de zile pentru două persoane 

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Ploiești, au documentat activitatea infracțională a mai multor persoane, două dintre acestea fiind membre ale aceleiași familii, cercetate pentru trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc, pentru consum propriu, fără drept. 
Din probatoriul administrat în cauză a reieșit că, în perioada aprilie 2023 – iunie 2024, acestea ar fi deținut și comercializat, în mod repetat, droguri de risc (canabis) către consumatori din județele Dâmbovița și Prahova, cu 50 lei pentru un gram. 
În urma unor percheziții domiciliare efectuate, la data de 12 iunie a.c., au fost descoperite și ridicate obiecte purtând urme de substanță, o cantitate de canabis, un cântar electronic de precizie, un grinder, precum și alte mijloace de probă.
..Citeste mai departe..

Accidentată în timp ce traversa strada,la Tătărani!

Femeia, în vârstă de 38 de ani, a fost transportată la o unitate medicală, pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate

Polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Ploiești au fost sesizați astăzi, 13 iunie, la ora 9.00, despre faptul că pe Drumul Județean 101 D, în localitatea Tătărani, s-a produs un accident rutier. 
În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, din primele verificări reieșind faptul că un bărbat de 43 de ani, în timp ce conducea un autoturism, ar fi acroșat o femeie de 38 de ani, angajată în traversarea părții carosabile. 
În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporală a respectivei femei. 
Aceasta a fost transportată la o unitate medicală, pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate. 
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
..Citeste mai departe..

A fost sesizată Poliția, la Florești, pe motiv că cineva ar fi pozat în interiorul unei secții de votare!

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Florești au fost sesizați prin apel 112, la data de 9 iunie a.c., de către o persoană despre faptul că un bărbat a efectuat fotografii în incinta unei secție de votare. 
În baza sesizării a fost constituită echipă operativă, pentru verificarea aspectelor sesizate. 
Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat persoana în cauză, ca fiind un tânăr, de 26 de ani, din comuna Florești. Polițiștii continuă verificările, în vederea stabilirii situației de fapt și luării măsurilor legale care se impun, anunță IPJ Prahova. 
Poate nu ar fi rău să ne pozăm toți voturile și să avem propria evidență, ca să nu ne mai bazăm așa de mult pe un sistem STS tot mai controversat
..Citeste mai departe..

Tânără depistată la scurt timp după ce ar fi furat dintr-o societate comercială mai multe bunuri!

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Ploiești au fost sesizați, pe 10 iunie a.c, despre faptul că o persoană ar fi sustras dintr-o societate comercială mai multe bunuri. 
Polițiștii s-au deplasat la fața locului iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că o tânără de 23 de ani, ar fi sustras mai multe bunuri din incinta unei societăți comerciale. 
Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate. 
Cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, ne anunță IPJ Prahova

..Citeste mai departe..

Infracțiuni rutiere!

Un bărbat a fost reținut!

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit, pentru control, la data de 10 iunie a.c, în jurul orei 2.00, un autoturism, condus de un bărbat de 58 de ani. 
În urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat faptul că bărbatul figurează cu exercitarea dreptului de a conduce autovehicule suspendată. 
Totodată acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat. 
Ulterior, bărbatul în cauză a fost condusă la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
..Citeste mai departe..

Încă o sesizare de mită electorală!

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Boldești-Scăeni au fost sesizați, de către un bărbat, despre faptul că într-o clădire din apropierea unei secții de votare sunt purtate discuții despre modul de mituire a alegătorilor. 
În baza sesizării, a fost constituită echipă operativă pentru verificarea aspectelor sesizate. 
Polițiștii s-au deplasat în orașul Boldești-Scăeni și, în prezența administratorului clădirii, au pătruns în interior, constatând că nu se află persoane. 
Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor, în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor
..Citeste mai departe..

Cinci bărbați din Scorțeni au fost conduși la Politie , cercetați pentru infracțiuni electorale!

Cinci bărbați au fost conduși la Politie Polițiștii din cadrul Poliției orașului Băicoi au fost sesizați despre faptul că, în comuna Scorțeni, au avut loc activități de influențare și cumpărare a alegătorilor din partea unui angajat al unei instituții publice. 
În baza sesizării a fost constituită echipă operativă pentru verificarea aspectelor sesizate. 
Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au identificat cinci bărbați cu vârstele cuprinse între 38 și 53 de ani, care au fost conduși la sediul unității de poliție în vederea audierii și stabilirii situației de fapt.
..Citeste mai departe..

Incidențe în context electoral, în Prahova

La nivelul judeţului Prahova, până la ora 11:00 au fost semnalate 18 incidente sau fapte ilegale în context electoral, toate fiind verificate cu celeritate. 20 persoane private de libertate, care în prezent sunt încarcerate în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova au solicitat exercitarea dreptului de a vota. 
Toate sesizările cu caracter electoral primite sunt gestionate corespunzător și în mod echidistant, după încheierea verificărilor urmând a se stabili care dintre acestea se confirmă, ne anunță IPJ Prahova.
Toate structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne desfășoară activități, în sistem integrat, pentru a asigura exercitarea dreptului la vot în condiții de siguranță și pentru a verifica și sancționa cu celeritate orice semnalare de incident sau încălcare a normelor legale, cu respectarea principiilor care guvernează conduita profesională: legalitate, echidistanță, imparțialitate, disponibilitate și cu prioritatea interesului public.
..Citeste mai departe..

Mașină confiscată de jandarmi pentru depozitarea deșeurilor în locuri neamenajate

Astăzi, 8 iunie, în jurul orei 13:00, pe timpul executării misiunilor specifice, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova au surprins un bărbat în timp ce descărca deșeuri dintr-o autoutilitară pe raza localității Stejaru (zona Chechereț). Persoana în cauză a fost sancționată cu amendă în cuantum de 30.000 lei pentru încălcarea prevederilor OUG 92/2021. 
De asemenea s-a aplicat și sancțiunea complementară de confiscare a autovehiculului folosit

..Citeste mai departe..

Acuzație de hărțuire sexuală!

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Ploiești au fost sesizați, pe 3 iunie a.c, de către un bărbat, apărător ales al unei femei de 35 de ani, cu privire la faptul că aceasta ar fi fost hărțuită sexual. În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au constat faptul că femeia ar fi fost angajată a unei instituții publice începând cu anul 2016 și până în prezent. 
De asemenea a fost identificată și persoana bănuită de comiterea faptei că fiind un bărbat de 59 de ani, din cadrul aceleiași instituții. 
Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor, în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de hărțuire sexuală și folosirea abuziva a funcției în scop sexual
..Citeste mai departe..

1 2 3 4