Percheziții la persoane bănuite de tâlhărie calificată


În această dimineață de 15 mai, polițiștii din cadrul Biroului de Combatare a Infracțiunilor Contra Persoanei și Patrimoniului pun în executare 9 mandate de percheziție domiciliară în municipiul Ploiești la domiciliile a doi bănuiți, respectiv la domiciliile unor persoane de interes în cauză, cercetați pentru comiterea a trei infracțiuni de tâlhărie calificată.
În fapt, la data de 18 aprilie a.c., cei doi bănuiți, aflându-se pe o stradă din municipiul Ploiești, sub pretextul că ar deschide ușa blocului unei femei de 91 de ani, i-ar fi smuls acesteia geanta pe care o avea asupra sa, părăsind ulterior zona, într-o direcție necunoscută, în aceasta aflându-se aproximativ 100 de lei. 
În data de 24 aprilie a.c., tot cei doi bănuiți, aflându-se într-un parc din municipiu, i-ar fi smuls geanta unei tinere de 16 ani, care se afla pe o bancă, în care se aflau bani și alte bunuri.
..Citeste mai departe..

Percheziții domiciliare la locuințele unor bărbați cercetați pentru furt calificat

Astăzi, 10 aprilie, polițiștii din cadrul Biroului pentru Combaterea Furturilor din Locuință Ploiești au pus în executare cinci mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Ploiești și într-o comună din județul Dâmbovița, la domiciliile unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt calificat. 
În fapt, bănuiții, în perioada 31 ianuarie-2 februarie a.c., ar fi sustras 20 de distribuitoare de aer folosite la sistemul de frânare aferente a 20 de cisterne care se aflau parcate în a apropierea stației unei rafinării din municipiu, creând un prejudiciu de aproximativ 300.000 de lei. 
La sediul unității de poliție au fost conduse patru persoane, în vederea audierii.
..Citeste mai departe..

Percheziții domiciliare într-o cauză penală în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și lovirea sau alte violențe

În această dimineață de 9 aprilie, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Cocorăștii Colț au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară, într-o comună din județ, la domiciliile a două persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și lovirea sau alte violențe. 
În fapt, la data de 16 mai 2023, un bărbat de 45 de ani ar fi fost invitat de alți doi bărbați la o unitate de alimentație publică din comuna Mănești pentru a consuma băuturi alcoolice împreună, iar ulterior s-ar fi deplasat toți trei la domiciliul unuia dintre bănuiți, acolo unde ar fi fost închis într-o încăpere și agresat fizic de către aceștia. 
La sediul unității de poliție vor fi conduse două persoane, în vederea audierii.
..Citeste mai departe..

Percheziție domiciliară la locuința unui bărbat bănuit de furt calificat

În această dimineață de 8 aprilie, polițiștii din cadrul Secției nr.2 de Poliție Ploiești au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, în municipiu, la domiciliul unei persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt calificat. 
În fapt, bănuitul, de 38 de ani, la data de 18 martie a.c., ar fi sustras din scara unui bloc din municipiu o bicicletă, creând un prejudiciu de aproximativ 1.000 de lei. 
La sediul unității de poliție a fost condus bănuitul, în vederea audierii. 
Activitatea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi ,,Matei Basarab" Ploiești.

UPDATE:
În baza probatoriului administrat, față de bărbatul în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive
..Citeste mai departe..

Dosare penale întocmite de polițiștii rutieri prahoveni în zilele de 6 și 7 aprilie a.c.

* În noaptea de 6 spre 7 aprilie a.c., în jurul orei 02.30, polițiștii din cadrul Secției nr.1 de Poliție Ploiești în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu în municipiu au oprit pentru control, pe strada Gheorghe Lazăr, un autoturism condus de o femeie de 28 de ani, din județul Galați. La testarea cu aparatul etilotest a femeii, acesta a indicat valoarea de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior aceasta fiind condusă la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice de sânge. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe
..Citeste mai departe..

Bătaie la o benzinărie din Mizil!

Sâmbătă, 6 aprilie a.c., în jurul orei 01.15, polițiștii din cadrul Poliției oraşului Mizil au fost sesizați prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că o persoană ar fi fost agresată în incinta unei stații de alimentație cu carburant din oraș. 
În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, din primele verificări reieșind faptul că între doi bărbați, ambii în vârstă de 39 de ani, ar fi izbucnit un conflict spontan, care a degenerat în acte de violență, unul dintre bărbați agresându-l cu pumnii în zona capului pe celălalt, în altercație intervenind la scurt timp mai multe persoane.
..Citeste mai departe..

A pierdut controlul asupra motociclului și a făcut accident, pe Șoseaua Vestului, din Ploiești?

În această după-masă de 7 aprilie, o femeie de 44 de ani, în timp ce conducea un motociclu, pe Șoseaua Vestului, din municipiu, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a lovit de un gard metalic. 
Ulterior, motociclul s-a izbit și de un autoturism staționat. În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporală a femeii. Acesta a fost transportată la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. 
Din cauza leziunilor suferite conducătoarea auto nu a putut fi testată cu aparatul etilotest. 
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă
..Citeste mai departe..

Accident rutier în Brătășanca

Din primele informații, în evenimentul rutier a fost implicat un singur autoturism, cu doi ocupanți, din care unul este inconstient, anunță ISU Prahova. Intervin pompierii militari din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Ploiești, cu o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare, un echipaj SMURD și o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă. 

UPDATE, ISU Prahova: 
Un auto a acroșat un indicator rutier, doi ocupanți conștienți transportați la UPU de echipajele TIM și SMURD.
..Citeste mai departe..

Ați văzut-o?

UPDATE:
Minora a revenit la domiciliu.
Nu a fost victima niciunei infracțiuni pe timpul plecării voluntare.

ȘTIREA INIȚIALĂ:
În seara zilei de 5 aprilie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Valea Călugărească au fost sesizați în mod direct, de către o femeie cu privire la faptul că fiica sa, RAHOVEANU ȘTEFANIA LUIZA ELENA, în vârstă de 16 de ani, din comuna Drăgănești, a plecat voluntar de la domiciliu, iar până la ora sesizării nu a revenit. 
Semnalmente: înălțime aproximativ 155 cm, greutate 45 kg, ochi căprui, ten măsliniu, fața ovală, păr lung, roșu, fără semne particulare.
..Citeste mai departe..

Ați văzut-o?


UPDATE:
Minora a fost depistată pe raza județului Brașov. Nu a fost victima niciunei infracțiuni, informează IPJ Prahova.

ȘTIREA INIȚIALĂ:
Are doar 10 anișori și a plecat de acasă, în mod voluntar, nerevenind până la ora se sesizării 

Sâmbătă, 6 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Mizil, au fost sesizați în mod direct, de către o femeie cu privire la faptul că fiica sa, FILIȘAN NERIA NAOMI, în vârstă de 10 de ani, din orașul Mizil, a plecat de la domiciliu, iar până la ora sesizării nu a revenit.
..Citeste mai departe..

Percheziții efectuate de polițiștii specializați în investigarea criminalității economice

În această dimineață de 3 aprilie, polițiștii Inspectoratului Județean de Poliție Prahova-Serviciul de Investigare a Criminalității Economice sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, au pus în executare patru mandate de percheziție domiciliară, pe raza municipiului București, în două cauze penale diferite, efectuându-se cercetări privind săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune, fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals și tentativă la înșelăciune. 
În fapt, în prima cauză, în cursul lunii august 2023, o societate comercială ar fi indus în eroare un operator economic, din județul Prahova, în sensul că ar fi încheiat cu acesta, un contract în domeniul consultanței financiare, pretinzând și obținând aproximativ 46.500 de lei, în vederea elaborării documentației necesare accesării de fonduri europene nerambursabile, pentru achiziționarea unor utilaje.
..Citeste mai departe..

    1 2 3 4 5 6 7