Atentat asupra Suveranității României din partea Comisiei Europene!


Se cere României să majoreze impozitul afacerilor considerate mici de la 1% la 16%! 
Ce credeți că vor face guvernanții români, vor ceda sau vor spune „nu” acestui comportament dictatorial?

Comisia Europeană, prin comisarii săi, continuă să aibă un comportament dictatorial asupra țărilor membre ale UE, mai bine zis asupra unora. Recent, României i s-a cerut să majoreze impozitul pentru afacerile considerate mai mici, PFA-uri, de la 1% la 16%! 
Când auzi așa ceva te întrebi, pe bună dreptate, ce statut are România în UE, țară membră sau slugă? Cum de-și permit niște comisari europeni, care nu sunt aleși de populația europeană, ci sunt numiți pe funcțiile acelea, să ceară așa ceva, să se implice în legile fiscale ale unei țări? Nu ai voie să faci așa ceva! 
Totul se poate rezolva, însă, de la București, partea română trebuind să anunțe că România este stat suveran și că orice tentativă de a se modifica legislația românească prin „rezoluții” sau „recomandări” de la UE se consideră amestec în treburile interne ale țării și, eventual, și șantaj!
..Citeste mai departe..

Atenție la fraudele cu investiții, atrage atenția IPJ Prahova

Poliția Română a fost sesizată cu privire la existența unor noi modalități de comitere a fraudelor cu investiții, prin care indivizii sau entitățile necinstite promit investitorilor potențiali oportunități de investiții extrem de profitabile, dar care, în realitate, nu există sau sunt înșelătoare. 
Din sesizările primite de Poliția Română, s-a constatat faptul că persoanele vătămate ar fi accesat pe diferite rețele de socializare, postări ce conțin reclame cu privire la servicii de investiții financiare. 
Pentru a crea credibilitate, aceștia fie folosesc denumirea unor companii românești cunoscute, fie creează conținut media fictiv – videofilmări ale unor personalități cunoscute care fac reclamă acestor scheme frauduloase.
Persoanele interesate sunt apoi redirecționate către o pagină unde le sunt solicitate datele de contact. 
În continuare, sunt contactate telefonic de persoane necunoscute, care utilizează numere de telefon atât românești, cât și din Marea Britanie. Autorii, după discuții repetate, reușesc, să convingă victimele să “investească” inițial sume mici, de regulă 1.200 de lei, pe diferite platforme de investiții online, special create în acest scop.
..Citeste mai departe..

De la limitarea plăților cash la eliminarea banilor fizici și impunerea „amprentei de carbon!” nu mai este decât un pas!

Acceptați, români, așa ceva? Acceptați să vi se condiționeze ce și cât să cumpărați pe motiv fals că ați polua Planeta? 

Ceea ce se întâmplă în România, cu limitarea plăților cash, nu este ceva ce aparține, ca idee, guvernului de la București, ci este un lucru cerut la nivel european. Bine, bine, dar ceea ce cere UE nu are statut de obligație! 
Corect, dar ați văzut voi ceva ce vine de la UE și să nu fie pus în practică de către Guvernul României, indiferent cine era premier de după 2019? 
Tot ce vine de la Bruxelles, ca rezoluție sau ca recomandare, este spus românilor cu binecunoscuta scuză: „așa vrea Uniunea Europeană”! 
Da, așa vrea, dar nu ești tu, stat, obligat să pui în practică toate bazaconiile ce le trec prin cap comisarilor europeni, decât dacă ești prea slugarnic! Și nici UE nu are dreptul să oblige statele membre să facă așa cum cere cineva de la UE.
..Citeste mai departe..

O guvernare a tichetelor sociale!

Tichete sociale pentru români și lux pentru refugiați! Acceptați așa ceva, români? 
Acceptați ca România să devină un fel de cămară a Ucrainei și să flămânzim pentru ca alții să se îmbogățească și să trăiască din avuția noastră?

Spuneți și voi, români, dacă este corect ce se întâmplă și dacă nu cumva vă simțiți jigniți și ignorați de cei care ar fi trebuit să fie, în primul și primul rând, preocupați de binele propriului popor, nu de alte nații, nu de alte țări! 
Astăzi, 13 octombrie, premierul României, Marcel Ciolacu, se lăuda, pe pagina sa de Facebook, cum că Executivul pe care îl conduce acordă tichete sociale, în valoare de 500 de lei, pentru fiecare copil dintr-o familie cu venituri mici, care merge la grădiniță și la școală, la cursuri primare și gimnaziale, timp de patru ani!
..Citeste mai departe..

UE obligă a se circula numai cu maşini electrice! Şi uite aşa se mai produce încă o criză, cu efecte devastatoare asupra economiilor ţărilor din Europa!

Planul UE, ca să fie valabil, trebuie votat, în Consiliul Uniunii Europene, de către toate ţările membre. Deocamdată doar Italia şi Germania se opun planului.
România ce face, domnilor politicieni, acceptă să îi fie distrusă şi industria petrolieră şi cea de automobile, cât mai e din ea?

Voi, cei care susţineţi acest plan al UE, de ce nu circulaţi cu calul, cu căruţa, dacă tot spuneţi că vă gândiţi la Planetă, să nu mai fie emisii de carbon? Avionale în care vă urcaţi săptămânal nu poluează?

Cum afirmam şi cu alte ocazii, crizele nu apar din motive naturale, ci sunt provocate prin legi, prin decizii, prin rezoluţii, prin felul de a guverna. Şi s-a văzut asta mai ales din anul 2020 încoace...!
..Citeste mai departe..

1