Percheziții domiciliare în Târgșoru Vechi, la locuințele unor persoane bănuite de tâlhărie calificată!


În această dimineață de 16 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Blejoi pun în executare două mandate de percheziție domiciliară în comuna Târgșoru Vechi, la domiciliile a doi bănuiți, cercetați pentru comiterea unei infracțiuni de tâlhărie calificată. 
În fapt, la data de 9 mai a.c., cei doi bănuiți, după ce ar fi consumat băuturi alcoolice în casa unui bărbat de 31 de ani, în momentul când au vrut sa plece din locuință, ar fi luat cu aceștia un laptop și 70 de lei, asigurându-și scăparea prin amenințarea bărbatului de 31 de ani, cu un obiect tăietor-înțepător. 
Prejudiciul cauzat este de aproximativ 1.500 de lei. Două persoane vor fi conduse la sediul unității de poliție. 
Activitatea beneficiază de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Matei Basarab Ploiești

..Citeste mai departe..

L-ați văzut?

UPDATE:
Minorul s-a întors la Centrul din Izvoarele.
Din primele verificări, acesta nu a fost victima niciunei infracțiuni pe timpul plecării voluntare, transmite IPJ Prahova.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Se pare că acest băiat și-a făcut un nărav în a fugii de sub supraveghere! 

Data trecută a fugit din Centrul rezidențial din Izvoarele, în februarie, dar acum a fugit din mașina supraveghetorului!

Polițiștii din cadrul Secției nr.1 de Poliție Ploiești au fost sesizați luni, 22 aprilie, de către un reprezentant al Centrului rezidențial de tip familial din comuna Izvoarele, despre faptul că minorul CULEA LEONARD, în vârstă de 16 ani, pe care îl avea sub supraveghere a coborât din autoturismul condus de acesta, în municipiul Ploiești, plecând într-o direcție necunoscută și nu s-a mai întors.
..Citeste mai departe..

Ceartă și bătaie la Bărcănești!

Lucruri groaznice aveau să iasă la iveală în urma verificărilor efectuate de către polițiști! 

Patru persoane reținute pentru 24 de ore, urmând ca mâine, 22 aprilie, să fie prezentate unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte masuri preventive

În această dimineață de 21 aprilie a.c., în jurul orei 09.00, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Blejoi au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că fiul său ar fi fost agresat în timp ce se afla pe Drumul Național 1, în comuna Bărcănești, fiind posibil rănit cu un obiect ascuțit înțepător.
..Citeste mai departe..

Răspunsul IPJ Prahova față de un caz în care există o reclamație cu privire la comportamentul unor polițiști într-o secție de poliție din Ploiești!

La Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești se află înregistrat un dosar penal cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol

În urma apariției în spațiul public a unui articol în care este prezentat modul în care polițiștii unei secții urbane de poliție din municipiul Ploiești și-au exercitat atribuțiile de serviciu, în urma unei sesizări a unei femei, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova este abilitat să comunice următoarele: 
„Cu privire la aspectele în cauză, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Prahova a dispus declanșarea cercetării prealabile încă de la momentul luării la cunoștință despre aspectele reclamate, urmând a fi stabilită situația de fapt, pentru a fi luate măsurile legale în consecință. 
De asemenea, la nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, se află înregistrat un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol", se declară în comunicatul de presă al IPJ Prahova
..Citeste mai departe..

Percheziții domiciliare la locuințele unor femei bănuite de furt calificat

În această dimineață de 18 aprilie, polițiștii din cadrul Secției nr.1 de Poliție Ploiești pun în executare 6 mandate de percheziție domiciliară, în municipiile Ploiești și Timișoara și într-o comună din județul Dâmbovița, la domiciliile unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt calificat. 
În fapt, cele trei bănuite, ar fi sustras în zilele de 6, 17 și 18 ianuarie a.c., mai multe sume de bani, dar și un ceas de la diferite persoane cu care ar fi întreținut raporturi sexuale în vederea obținerii de foloase materiale, creând un prejudiciu de aproximativ 5.600 de lei, 7.000 de euro și un ceas în valoare de 4.500 de euro.
..Citeste mai departe..

L-ați văzut?

UPDATE:
Persoana a fost depistată în municipiul Ploiești.
Din primele verificări a rezultat faptul că aceasta nu ar fi fost victima niciunei infracțiuni pe timpul plecării voluntare de la domiciliu, comunică IPJ Prahova.

ȘTIREA INIȚIALĂ:
Miercuri, 17 aprilie a.c., în jurul orei 02.45, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Drajna au fost sesizați de către o femeie din comuna Bătrâni despre faptul că tatăl său, STAN CONSTANTIN, în vârstă de 89 de ani, din comună, a plecat în mod voluntar de la domiciliu, în cursul dimineții de 16 aprilie și nu s-a mai întors. 
..Citeste mai departe..

Acțiuni ale polițiștilor Serviciului de Ordine Publică Prahova

În zilele de 15 și 16 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică Prahova împreună cu specialiști ai Gărzii forestiere Ploiești au desfășurat o acțiune pe raza de competență pe linia verificării respectării prevederilor legale privind exploatarea, transportul, depozitarea și comercializarea materialelor lemnoase. 
Astfel, au fost verificați patru agenți economici, trei depozite de material lemnos, 19 mijloace de transport care transportau material lemnos, ocazie cu care a fost constatată o infracțiune de fals intelectual și au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale, potrivit Legii nr. 171/2010 privind contravențiile silvice, în valoare de 40.000 de lei.
Totodată a fost confiscată cantitatea de 317,05 metri cubi de material lemnos, diverse specii și sortimente, din care faptic 16,02 metri cubi, iar valoric 301,03 metri cubi.
..Citeste mai departe..

11 percheziții domiciliare, la locuințele unor persoane cercetate pentru proxenetism

În această dimineață de 17 aprilie, polițiștii din cadrul Secției nr. 2 de Poliție Ploiești, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, pun în executare 11 mandate de percheziție domiciliară, în municipiile Ploiești și Craiova, în orașul Boldești – Scăeni și într-o comună din județul Prahova, la domiciliile unor persoane cercetate pentru săvârșirea infracțiunii de proxenetism. 
Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada 2018 – 2024, persoanele cercetate, un bărbat, de 36 de ani și o femeie, de 25 de ani ar fi determinat și înlesnit practicarea prostituției, în diferite locații din țară, de către două femei, în scopul obținerii de foloase materiale.
..Citeste mai departe..

Copil găsit de polițiștii municipiului Ploiești, după o mobilizare exemplară!

În această după amiază, în jurul orei 18.45, un apel 112 al unui bărbat din municipiul Ploiești avea să mobilizeze, de urgență, toate patrulele care acționau la momentul sesizării în municipiu. 
Apelul bărbatului anunța că fiul prietenei sale, un copil de 5 ani, s-ar fi pierdut de aceștia în timp ce se aflau într-un parc din zona de vest a municipiului, comunică IPJ Prahova.
Polițiștii mobilizați la fața locului au acoperit zona adiacentă parcului, fapt care a condus la găsirea minorului, pe o stradă din municipiu, la aproximativ 15 minute de la momentul apelului.
..Citeste mai departe..

Zece percheziții domiciliare la locuințele unor persoane bănuite de comiterea mai multor infracțiuni!

În această dimineață de 15 aprilie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești-Biroul de Combatere a Infracțiunilor Contra Persoanei și Patrimoniului pun în executare 10 mandate de percheziție domiciliară, în municipiile Ploiești și Zalău și într-o comună din județul Buzău, la domiciliile unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată, furt calificat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și părăsirea locului accidentului, fapte comise în lunile ianuarie și februarie 2024, informează IPJ Prahova. 
Aceeași sursă spune că, din cercetări, a rezultat faptul că bănuiții, la data de 8 ianuarie a.c., aflându-se pe strada Vagonului din municipiul Ploiești, ar fi deposedat, prin amenințare cu un obiect tăietor-înțepător, de geanta personală în care se aflau 1.000 de euro, dar și documente personale, un bărbat de 51 de ani, ulterior bănuiții fugind de la fața locului.
..Citeste mai departe..

Cercetat pentru proxenetism, alterarea integrităţii datelor informatice și acces fără drept la un sistem informatic!

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti – Serviciul de Combatere a Traficului de Persoane, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Ploiești, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de proxenetism, alterarea integrităţii datelor informatice și acces fără drept la un sistem informatic, comunică IPJ Prahova. 
Sursa citată ne mai informează că, din cercetări, a reieșit faptul că, în perioada martie 2016 – iulie 2023, bărbatul ar fi constrâns-o pe concubina sa să practice prostituția, în scopul obținerii unor venituri facile. 
Acesta ar fi transportat persoana vătămată majoră în Italia, ar fi închiriat un spațiu și ar fi descoperit o zonă accesibilă racolării de clienți, după care ar fi revenit în țară și ar fi exercitat un control permanent asupra persoanei vătămate (prin apeluri telefonice repetate și proferarea de amenințări cu acte de violență asupra ei și a membrilor de familie) obligând-o să îi comunice numărul de clienți și să-i transfere direct, ori pe numele unor rude, sumele obținute, folosind servicii bancare rapide.
..Citeste mai departe..

    1 2 3 4 5 6