14 Mai, Ziua de Comemorare a martirilor români uciși în închisorile comuniste!


Conform Legii, ziua de 14 Mai trebuia să reprezinte Ziua de Comemorare a martirilor români uciși în închisorile comuniste, dar, din păcate, în Parlamentul României a fost loc, pe 14 mai 2024, doar pentru a se evoca prietenia (am găsit o exprimare mai diplomatică) față de un stat străin! 
Și s-a organizat și ședință comună pentru așa ceva! 
Doar la sfârșit, președintele de ședință avea să ceară a se ține un Moment de Reculegere pentru victimele din închisorile comuniste! La sfârșit, deși așa ceva trebuia la început, că este vorba despre fapte din țara noastră, totuși
..Citeste mai departe..

Inspectoratul pentru Situații de Urgență de informează!

În perioada 30 decembrie 2023 – 02 ianuarie 2024, pompierii din județul Prahova au acționat pentru gestionarea a 207 misiuni, dintre care 52 au fost intervenții în situații de urgență, 140 urgențe medicale și 15 activități de îndrumare și control.
Echipajele de salvatori au acționat pentru localizarea și lichidarea a 18 incendii, dintre care 9 au fost incendii de vegetație uscată și deșeuri menajere, precum și în alte 11 intervenții în sprijinul comunităților, care au vizat deblocarea unor persoane din locuințe sau din lift, pentru a facilita accesul echipajelor medicale la persoane cu probleme de sănătate, asistența unor persoane nedeplasabile și asigurarea măsurilor specifice de prevenire a incendiilor în cazul unor fire de electricitate căzute pe carosabil.  
În acest interval, 142 de persoane au avut nevoie de asistență medicală de urgență din partea paramedicilor SMURD.
..Citeste mai departe..

LA MULȚI ANI!

Vă urăm un an nou cu pace și plin de sănătate, bucurii și prosperitate!
La mulți ani
..Citeste mai departe..

Sistemul informatic de monitorizare electronică, extins în 20 de județe!

Prahova se numără printre județele în care se va aplica această metodă de monitorizare/supraveghere, care permite urmărirea modului de respectare a măsurilor dispuse în cadrul unor proceduri judiciare!

Începând cu 1 ianuarie 2024, 20 de județe vor intra în etapa a doua de implementare a Sistemului Electronic de Monitorizare Electronică. Astfel, sistemul va fi operaționalizat în Bacău, Brașov, Caraș-Severin, Călărași, Cluj, Constanța, Covasna, Galați, Giurgiu, Harghita, Ilfov, Mehedinți, Neamț, Prahova, Sibiu, Satu Mare, Sălaj, Teleorman, Vaslui și Vâlcea. 
Pentru punerea în aplicare a prevederilor legale, au fost achiziționate 2.400 de kituri de monitorizare. Sistemul va fi extins după ce, începând cu 1 octombrie 2022, Sistemul Informatic de Monitorizare Electronică a devenit funcțional în municipiul București și județele Iași, Mureș și Vrancea, pentru monitorizarea prin intermediul dispozitivelor de supraveghere electronică, în urma aplicării măsurilor în cazul emiterii ordinului de protecție provizoriu, ordinului de protecție și ordinului european de protecție.
..Citeste mai departe..

Cât mai ține manipularea cu Schengen-ul?

Care este prețul plătit de România ca să fie acceptată în această aberantă invenție globalistă numită „Spațiul Schengen”? Să primească mii de imigranți? 

Apropo, vedeți că s-a acceptat doar pentru Aeroporturi Schengen-ul, deși el, Schengen-ul, a fost conceput pentru Punctele de frontieră terestre!

Este incredibil până unde poate să meargă manipularea despre Schengen! Pe toate canalele media se scanda cum că, după 13 ani, România este primită în spațiul Schengen, de parcă ziceai că ni se înapoiază Tezaurele din anumite țări, așa de multă înverșunare era la TV. Problema este că nu acum suntem primiți în Schengen, ci din martie 2024! Și este doar pentru Aeroporturi, nu pentru Punctele vamale terestre, cum ar fi fost normal! Cum?
..Citeste mai departe..

Informația Prahovei urează

CRĂCIUN LUMINAT TUTUROR!
..Citeste mai departe..

34 de ani de la evenimentele din decembrie 1989!

Eroii martiri, comemorați și la Ploiești, la Monumentul ridicat în cinstea lor!

În urmă cu 34 de ani, centrul civic al Ploieștiului a fost invadat de mulți oameni, cei mai mulți fiind muncitori ce lucrau în Uzinele din Ploiești. Da, în acea vreme, erau Uzine, erau muncitori... cea ce nu prea mai avem acum, în așa zisa „democrație”! 
Se aflase că soții Ceaușescu părăsise clădirea Comitetului Central al PCR, cu elicopterul ce decolase de pe acoperiș. 
Atunci, mulțimea de oameni a căpătat și mai mult curaj și a pătruns în clădirile statului. Ceaușescu părăsise nu numai sediul CC, ci și frâiele țării. Cei care atunci erau în Uzine pot confirma ce s-a întâmplat și cum de au fost... scoși de la muncă, din Uzină, fiind anunțați că „azi nu se lucrează. Toată lumea să iasă în stradă”!
..Citeste mai departe..

Incredibil! Acum, „specialiștii”, au... descoperit că plantele Vâscul și Crăciunița, ce sunt prezente, de obicei, în casele oamenilor de Crăciun și Anul Nou, ar fi toxice! Păi ce, le iei ca să le mănânci?

Uite așa se încearcă a se îndepărta oamenii de la datini, prin a se crea panică de ceva, ce are legătură cu sănătatea! 
Le apucară, pe unele televiziuni, grija cu privire la toxicitate, asta după ce, în 2021-2022, s-au promovat serurile experimentale!

Acum, în prag de Crăciun, când creștinii se pregătesc să sărbătorească Nașterea Domnului Isus Hristos, când sunt puse în practică datinile străbune, ei bine, taman acum se apucară televiziunile mainstream să dea o știre care naște multe suspiciuni. Chiar azi dimineață, la știrile unui post TV, se afirma sus și tare că binecunoscuta plantă „Crăciunița” ar fi toxică!
..Citeste mai departe..

21 noiembrie - Intrarea Maicii Domnului în Biserică

Astăzi, 21 noiembrie, este mare Sărbătoare în marea familie a creștinătății - Intrarea Maicii Domnului in Biserica. 
Cu această ocazie vă îndemnăm să ne unim gândurile pentru sănătate, pentru pace, pentru valorile noastre creștine și naționale! 
Să fim mai buni, mai înțelegători și să avem compasiune și empatie pentru cei din jurul nostru! 
Doamne ajută

..Citeste mai departe..

Proiectul „Organizarea activității de prevenire a separării copilului de familie”, întors la comisiile din Parlament

Veste bună, Proiectul de lege privind „Organizarea activității de prevenire a separării copilului de familie” (PLX-145/2023) nu se mai votează azi în Parlament! 
A fost retras şi retrimis la Comisii, în speranţa că o să fie, pe ici pe colo, modificat astfel încât să rezulte o lege care într-adevăr ar proteja familia.

În spaţiul public au apărut ieri o serie de ştiri alarmiste despre ce cuprinde acest proiect, cu unii activişti civici ce puneau titluri de genul „confiscarea copiilor” şi care lansau fel de fel de informaţii alarmiste...! 
Doamne fereşte! Într-adevăr, respectivul proiect de lege are şi unele lucruri mai neortodoxe, cum ar fi paragraful ce se referă la „schema completă obligatorie de vaccinare” pentru copii. Cine a scris aşa ceva în lege a comis o mare eroare, asta pentru că nu există nicio „schemă obligatorie”, ci doar „schemă recomandată...”!
..Citeste mai departe..

Articol de „bezna minții” în noua Lege a Pensiilor!

Se cere pensionarilor să-și dovedească existența, că sunt în viață, prin a arăta un Certificat de Viață funcționarului public de la ghișeu! Senatorii au votat așa ceva...! Să-i vedem pe deputați...!

Este incredibil ce idei le trec unora prin cap și ce aberații votează parlamentarii români! 
Un Articol din noua Lege a Pensiilor vă cere, stimați pensionari, ca să faceți dovada că existați și că nu ați murit! 
Da, da, este pe bune, nu o abureală! 
Se cere să aveți un „Certificat de viață”, cu care să vă prezentați la ghișeu și să-i spuneți funcționarului public faptul că voi trăiți și că vă vreți pensia!
..Citeste mai departe..

    1 2 3 4 5 6