14 Mai, Ziua de Comemorare a martirilor români uciși în închisorile comuniste!


Conform Legii, ziua de 14 Mai trebuia să reprezinte Ziua de Comemorare a martirilor români uciși în închisorile comuniste, dar, din păcate, în Parlamentul României a fost loc, pe 14 mai 2024, doar pentru a se evoca prietenia (am găsit o exprimare mai diplomatică) față de un stat străin! 
Și s-a organizat și ședință comună pentru așa ceva! 
Doar la sfârșit, președintele de ședință avea să ceară a se ține un Moment de Reculegere pentru victimele din închisorile comuniste! La sfârșit, deși așa ceva trebuia la început, că este vorba despre fapte din țara noastră, totuși
..Citeste mai departe..

Dar pe cei care au obligat cetăţenii să poarte masca cine îi trage la răspundere, dacă se afirmă că erau măşti neconforme? Dar, oare, care mască era conformă?

De ce s-a permis a se comercializa, atâta timp, măşti pe tarabe, pe la chioşcurile de ziare, prin pieţe, prin tot felul de centre comerciale şi magazine de cartier (deşi masca este un produs farmaceutic şi trebuia să fie sterilă, nu pusă într-o pungă)?

Am specificat de foarte multe ori despre cât de inutilă şi cât de multe probleme poate să provoace masca pe care autorităţile ne obligau să o purtăm în perioada aşa zisei „pandemii”.
Am oferit şi declaraţii ale unor medici, unor epidemiologi premiaţi cu privire la acest subiect, toţi susţinând că „a încerca să opreşti răspândirea unui virus gripal cu masca este ca şi cum ai încerca să prinzi ţănţari cu năvodul!”
..Citeste mai departe..

Stop terorizării populaţiei!”

Vă comportaţi ca nişte fiinţe care au descoperit pentru prima dată gripa!
Gripe şi viroze sunt de când lumea şi Pământul! Ce vă tot agitaţi?
Vreţi să aplicaţi „măsuri de siguranţă” asupra populaţiei, să nu mai capete gripă?
Păi ia aplicaţi şi măsura de a se creşte nivelul de trai şi confortul din apartamente, din punct de vedere termic! Ia nu mai scumpiţi voi viaţa şi să nu mai stresaţi oamenii cu fel de fel de modificări fiscale!
Ştiţi doar să asaltaţi populaţia cu tot felul de cerinţe idioate şi aberante!
Să se stea cu masca pe figură până când? Până când nimeni de pe Terra nu o să mai răcească?
Aşa ceva nu se poate, în lumea asta! Aţi greşit Planeta!
..Citeste mai departe..

Oameni buni, nu intrați în panica dorită de unii! Perioade de viroze au mai fost și vor mai exista!

Schimbările de temperatură favorizează apariția gripelor.
Întăriți-vă sistemul imunitar și permiteții sistemului respirator să funcționeze normal, fără să vă acoperiți nasul și gura cu materiale sintetice!
După ce oamenii au avut parte de frig în apartamente, unii mai sensibili răcind, acum vine Statul să afirme că „suntem la un pas de epidemie de gripă”! Horror!

După aproape 11 luni de la ridicarea restricțiilor, care aveau să fie declarate de Înalta Curte ca fiind neconstituționale, iată că televiziunile mainstream din România încep din nou să inventeze tot felul de scenarii și să bage frica în populație. Au, ca motiv, faptul că este o perioadă în care oamenii mai sensibili răcesc mai ușor și a crescut numărul de viroze, asta și din cauza schimbărilor de temperatură de afară, dar și din apartamente!
Oamenii au avut parte de frig în apartamente, iar unii mai sensibili au răcit, s-au îmbolnăvit și acum vine Statul să afirme că „suntem la un pas de epidemie de gripă”! Statul, care are obligația să ofere cetățenilor condiții cât mai bune de viață, nu să... ofere frig în apartamente!
..Citeste mai departe..

Anul 2023, anul manipulărilor și a propagandei despre climă, despre „criza climatică”! Ca să știți ce vă așteaptă!

Voi, cei care vreți să îndoctrinați oamenii cu astfel de teorii, mai bine citiți Biologia și Geografia! Sunt surse oficiale, cele mai oficiale!

Am încheiat un an 2022 complicat, cu multe încercări și cu multe provocări, venite atât de pe plan extern, cât și de pe cel intern. Cu chibzuință, cu înțelepciune, am reușit, mulți dintre noi, să depășim acele obstacole.
De fiecare dată am ținut să vă informăm în avans cam ce vor „unii” să pună în practică, iar acest lucru a ajutat mult.
Dar nu vă grăbiți să ridicați brațele în sus și să exclamați „Am învins!”, că mai este mult de... luptă!
..Citeste mai departe..

Monedă din aur cu tema 100 de ani de la nașterea lui Marin Preda

De asemenea, BNR a lansat și o monedă, dar din argint, cu ocazia împlinirii a 50 ani de la la aderarea României la Fondul Monetar Internațional și Banca Mondială!

Miercuri, 28 decembrie 2022, Banca Naţională a României a lansat, în circuitul numismatic, o monedă din aur cu tema 100 de ani de la nașterea lui Marin Preda și o monedă din argint cu tema 50 de ani de la aderarea României la Fondul Monetar Internațional și Banca Mondială. Chiar ar fi de... sărbătorit aderarea la așa ceva, la două instituții globaliste? Offf!
S-ar merita o monedă din fier ruginit, nu din argint, cu FMI și Banca Mondială!
..Citeste mai departe..

    5 6 7 8