Se confirmă ceea ce am intuit în urmă cu ceva timp! Teoria legată de CO2 a fost inventată pentru bani!

Publicat pe 2024-02-06 13:44:24Mihail Marinescu

Apare taxa pe Carbon, ca preambul la Amprenta de Carbon! 
FMI „recomandă” României să ia bani de la populație pe motiv că poluăm Planeta! 
Pe cine îmbogățește plata pentru CO2? În conturile cui se duc banii? A cerut Planeta bani?

Ei bine, iată că se confirmă ceea ce pronosticam în urmă cu ceva timp referitor la teoria cu „reducerea emisiilor de carbon”. Anume că se vor cere bani, bani și iar bani pe motiv că „poluăm planeta”! 
Pentru asta s-a inventat teoria cu CO2, pentru ca populația să fie obligată să se spună unor noi reguli aberante, dictatoriale, și pentru bani., că doar nu credeți că îi interesează pe globaliști dragostea de Terra! Recent, FMI, oho!, a cerut guvernului de la București să introducă „taxa de carbon”, ce să fie achitată de cetățeni! Alți bani! Când auzi așa ceva îți faci semnul Crucii și exclami: „Mare Ți-e grădina, Doamne!” De unde atâta prostie în capul unora?
După plandemia din 2020-2022, această teorie cu CO2 este o mare, o foarte mare manipulare și escrocherie! 
De când poluarea dispare cu bani? Banii reprezintă vreun antidot pentru aer? Are Planeta vreun cont bancar? A cerut Planeta bani? 
Și, dacă eu plătesc taxa de carbon înseamnă că scăpăm de poluare? Și banii în conturile cui se duc? 
Au ieșit savanți de renume și au declarat că nu există nicio urgență climatică și că nu sunt dovezi cum că schimbările climatice ar fi provocate de CO2. Mai mult decât atât, nu trebuie să fi doctor în științe ca să gândești logic, cu capul tău, și să îți dai seama că CO2 reprezintă un gaz vital pentru a se putea respira pe această Planetă numită Terra. 
CO2 reprezintă hrana vegetației pentru a se produce Oxigen, prin procedeul numit FOTOSINTEZĂ, ori dacă tu reduci CO2 înseamnă că reduci capacitatea omului de a mai respira! Asta se numește crimă! 
Cine vrea reducerea CO2 înseamnă că vrea distrugerea vieții pe Pământ! 
Și altceva, foarte interesant. Se aduc deșeuri în România, de am devenit groapa de gunoi a Europei, și tot occidentalii ne impun nouă să plătim pentru poluare? Câtă nesimțire!