Medalie de bronz pentru Chedra Tax Ploiești la C.N. de Minifotbal!


Formația ploieșteană, Chedra Tax, a obținut o nouă clasare remarcabilă în minifotbalul românesc, locul 3, la Campionatul Național de Minifotbal de la Galați, după un turneu reușit per ansamblu. 
Finala mică, câștigată cu 2-0 în fața celor de la Redex Baia Mare a fost la discreția echipei ploieștene, golurile fiind marcate de Gabriel Dumitrașcu și Cristian Gavrilă. 
Deși nu s-a îndeplinit obiectivul propus de acasă, băieții și-au depășit condiția raportată cu alte participante, demonstrând că grupul poate învinge individualitățile sau partea financiară! 
Acum, urmează o pauză binemeritată, în care se va trata obiectivele viitoare, atât pe plan local, național, dar și internațional, având în vedere că echipa și-a câștigat dreptul de a participa la competiția „Emf Euro Cup”, din septembrie, ce se va desfășura în Bulgaria
..Citeste mai departe..

Selecţie organizată de CSM Ploiești pentru grupele de handbal fete şi băieţi!

Secţia de handbal a CSM Ploieşti organizează selecţie pentru grupele de fete şi băieţi la următoarele categorii de vârstă: 

Fete: 
– copii născuţi 2012 şi 2013 
– junioare 4; – copii născuţi 2014 şi 2015 
– minihandbal. 
Antrenamentele se desfăşoară în Sala „Leonard Doroftei”, în zilele de marţi şi joi, începând cu ora 14.00. Detalii se pot obţine la numărul de telefon 0727.771.792 (antrenor Robert Comendant). 

– copii născuţi 2016 şi 2017 
– babyhandbal. 
Antrenamentele se desfăşoară în Sala „Leonard Doroftei”, în zilele de luni şi vineri, începând cu ora 14.00. Detalii se pot obţine la numărul de telefon 0745.679.509 (antrenor Geta Opincariu)
..Citeste mai departe..

Prahoveanul Gabriel Dumitrașcu, cu naționala de minifotbal, la Campionatul European!

Echipa națională de minifotbal s-a reunit la Vața de Jos, lângă Hunedoara, pentru ultimele pregătiri în vederea participării la C.E. 2024, care are loc la Sarajevo (Bosnia), între 1și 8 iunie. România va începe cursa pentru o „dublă” istorică, după titlul mondial să urmeze și cel european. 
După cucerirea titlului mondial de anul trecut, de la Ras al Khaimah (E.A.U.), tricolorii vor încerca acum să obțină și titlul european, ultimul fiind cucerit în 2015. La ultimele două ediții de EMF EURO, în 2018 și 2022, România a devenit vicecampioană europeană, acum încercând să ocupe prima treaptă a podiumului.
Printre componenții lotului antrenat de Virgil Băjenaru se regăsește și Gabriel Dumitrașcu, jucătorul campioanei județene din Prahova, Chedra Taxa, devenit un om de bază la echipă națională a României.
..Citeste mai departe..

Teoretic, Breaza și Păulești retrogradate din Liga3-a

În ultima etapă a play-out-ului din Liga a 3-a s-a clarificat și necunoscuta privind cea de-a doua echipă, alături de Păulești, care va părăsi cel de-al treilea eșalon al fotbalului românesc. 
Astfel, Plopeniul avea nevoie de un singur punct pentru a fi matematic salvată, dar a obținut trei la Păulești. 
A fost CS Păulești - CSO Plopeni 2-4, toate golurile partidei fiind marcate după pauză! Trebuie menționat faptul că ambele echipe au jucat cu mulți juniori, rezerve și debutanți! 
Mai trebuie spus că CS Păulești nu a luat niciun punct în cele zece runde din play-out! 
Emoții avea și Tricolorul Breaza, care îi trebuia victorie la Pucioasa, iar ARO Câmpulung trebuia să piardă la Moreni, pentru ca prahovenii să evite ultimul loc!
..Citeste mai departe..

Trofeul „Ilie Oană” la juniori „U 12”- o primă ediție reușită

S-au încheiat cele trei zile pline cu pasiune și bucurie pentru micii fotbaliști participanți la prima ediție a Trofeului „Ilie Oană”. 
FC Argeș și FC Petrolul 2 Ploiești au fost marile câștigătoare, piteștenii triumfând în faza națională a competiției, iar „lupișorii” în cea județeană. 

Rezultatele meciurilor disputate în fazele finale ale turneului: 

Faza județeană: 
Finala pentru locurile 3-4: MX Pro Academy - ACS Mircea Hagianu Junior Câmpina 7-0;
Finala pentru locurile 1-2: FC Petrolul - AC Toader Ploiești 2-0.
..Citeste mai departe..

Baschetbalistele de la CSM Ploiești, campioane la categoria „U18”!

După medaliile de bronz și de argint din anii trecuți, iată, în sfârșit, că s-a obținut și aurul! Fetele din generația 2006 a CSM Ploiești de la U13 pană acum la U18 au reușit să întrerupă hegemonia celor de la ACS Dan Dacian București și să le învingă in finala campionatului! Scor: 64-59(14-8, 16-21, 13-16, 21-14). 
Acest succes a fost obținut chiar dacă porneau cu șanse mici și fără două jucătoare importante (accidentate), Karina Munteanu și Daria Tănase. 
Titlul cucerit este așteptat de șase ani și completează titlul din luna februarie, cel de la „U19”. Iată fetele care s-au încununat campioane la „U18”: C. Pîrvan, A. Zane, I. Savu, A. Dulhaz, C. Grigore, D. Iordăchescu, D. Păușan, N. Belhamra, A. Dumitru, A. Nazli Dănilă, A. Apostolache și O.Sandu. Antrenori: Loredana Munteanu, Corina Savu și Robert Munteanu
..Citeste mai departe..

Patru medalii obţinute de judoka de la CSM-CFR-CSȘc. la Campionatul Naţional Şcolar de Cadeţi!

Sportivii secţiei de judo a CSM-CFR-CSŞc. Ploieşti au izbutit să-și adjudece patru medalii (două locuri I, un loc II şi un loc III) la întrecerile Finalei Campionatului Naţional Şcolar de Cadeţi – U18, ce a avut loc la Onești, pe 24 și 25 mai a.c. 
Pe prima treaptă a podiumului au urcat Yasmine Tomescu (48 kg) şi David Ţugui (+90 kg), medalie de argint a obţinut Ioana Petraru (70 kg), iar cu medalia de bronz s-a întors acasă Ana Tunea (63 kg). Cele două locuri V au fost ocupate de Darius Giubernea (55 kg) şi Denisa Costache (+70 kg). 
La competiţia găzduită de Sala „Nadia Comăneci” au participat 140 de sportivi de la 30 de cluburi sportive din ţară. 
Judoka de la CSM-CFR-CSŞ Ploieşti sunt pregătiţi de Gheorghe Savu (coordonator), Mihai Trandafirescu, Doru Munteanu şi Cosmin Slăveanu
..Citeste mai departe..

CSM Petrolul Ploiești are patru jucători convocați la naționala de „U16” a României

Echipa României „U16” urmează să intre în pregătire pentru participare la Campionatul European destinat acestei categorii de juniori „U16”, Divizia B, în Macedonia de Nord. 
Este vorba despre David Rașoga, Vlad Borcan, Mihail Oprea și Federico Diaconescu, pe care Ionuț Ivan și Elena Florea i-au nominalizat printre cei 18 sportivi vizați în acest moment. Lotul de 16 va fi stabilit după Turneul Final al Campionatului Național „U16”, programat să se desfășoare în perioada 29 mai-2 iunie. 
Naționala de juniori „U16” se va reuni pe data de 9 iunie și se va pregăti centralizat pană pe 6 august, după care va pleca spre Macedonia de Nord.
..Citeste mai departe..

Mândria județului Prahova - echipa de fotbal copii a comunei Târgșoru Vechi, câștigătoare a competiției Cupa Satelor!

În finală, echipa prahoveană a învins-o cu 3-0 pe reprezentanta Iașului

Performanță extraordinară a echipei de fotbal copii a Comunei Târgșoru Vechi obținută recent! 
Aceasta a izbutit să câștige competiția „Cupa Satelor”, un turneu organizat de Federația Română de Fotbal, fiind implementat în urmă cu 8 ani, după instalarea lui Burleanu la Federație. 
La Competiție se pot înscrie echipe de comună (mediul rural) cu vârsta de max 13 ani. Comuna Târgșorul Vechi a fost echipa înscrisă Ștefan Ștefan=, acesta fiind antrenor și președinte la CS Petrolul Noua Generație și făcând antrenament la Strejnic. De reliefat faptul că, în proporție de 90 %, copii înscrisi în club au domiciliul în Strejnic. 
Astfel, copii fiind antrenați și grupul format s-a reușit să se obțină acest rezultat remarcabil. Echipa participă de trei ani la această competiție.
..Citeste mai departe..

Codruț Dinu, George Angelina și Petru Voiculescu au fost convocați pentru Campionatul European de Baschet la categoria „U18”

Trei dintre jucătorii de baschet de la CSM Petrolul Ploiești, Codruț Dinu, George Angelina și Petru Voiculescu, au fost convocați la echipa națională „U18” a României. 
Tricolori se pregătesc de participarea la C.E. de Baschet, Divizia B, ce va avea loc în perioada 26 iulie-4 august, la Skopje, în Macedonia de Nord. 
Cei trei campioni se vor prezenta la vizita medicală programată în data de 5 iunie la București, după care va urma o pregătire centralizată in perioada 6 iunie-24 iulie, interval rezervat antrenamentelor și meciurilor de verificare. Plecarea spre Skopje este planificată pentru data de 25 iulie. 
La competiția din Macedonia de Nord, tricolori fac parte din Grupa A, alături de Slovacia, Muntenegru, Bulgaria și Olanda
..Citeste mai departe..

Începe prima ediție a Trofeului „Ilie Oană” pentru juniorii de la fotbal

În zilele 24-25-26 mai a.c. se va desfășura, în cadrul sărbătoririi „Centenar100”, Trofeul „Ilie Oană” la fotbal, pentru juniori U12. Vor fi două întreceri, una cu participarea unor echipe importante din țară și alta rezervată echipelor prahovene. 
Meciurile preliminare, de vineri și de sâmbătă, se vor disputa pe „Ilie Oană” și la Strejnic, iar toate fazele finale vor avea loc pe stadionul „Ilie Oană”
..Citeste mai departe..

    1 2 3 4 5 6 7