Atleții de la „Republica Ploiești”, 39 Medalii la „Ath Run Kids Athletics”!


Sâmbătă , 19 octombrie a.c. s-a desfășurat, pe stadionul de atletism din orașul Buzău, ediția a II-a a concursului „ATH RUN KIDS ATHLETICS!”, la care au participat cel puțin 500 de atleți din toată țara! Sportivii pregătiți de profesorii Maria Andrei și Florin Andrei au avut evoluții excelente, reușind să obțină 39 medalii (16 aur, 15 argint, 8 bronz) astfel: 

* La categoria U 18: Elena Hekter -medalie de aur la 100m -13.55; Rebeca Toader - medalie de aur - lungime; 

* La categoria U16 (2009 - 2010)
Ioana Ioniță - medalie de aur la 600 m -1.53.68 min., medalie de argint la 100 m - 13.43 sec.; stafeta mixtă A - 4 x 200 m - medalie de aur - 1.46.81 min. (în componența, Elena Hekter - Cristian Creangă - Ioana Ioniță - Georgian Lepuș); Ana Maria Ștefan - medalie de argint la 300 m - 45.56 sec. și medalie de bronz la 100 m - 13.65 sec.; Georgian Lepuș - medalie de argint la 100 m - 12.04 sec.; ștafeta mixtă B - 4 x 200 m - medalie de argint - 1.49.89 min. (în componența, Mihai Chivu - Ștefania Cîrjan - Ana Maria Ștefan - Ayan Gudi); Cristian Creangă - medalie de bronz la 100 m - 12.11 sec.; Ștefania Cîrjan - medalie de bronz la 300 m - 45.73 sec.; Ștafeta mixtă C - 4 x 200 m - medalie de bronz - 2.01.36 min. (în componența, Beatrice Șinca - Eduard Grigore - Rebeca Toader - Andrei Moraru).
..Citeste mai departe..

Se apropie „Centenarul”

Sâmbătă, 12 octombrie, petroliștii vor sărbătorii, împreună, 100 de ani de existență a mult îndrăgitei echipe, Petrolul. Va fi o zi de mare sărbătoare, plină cu activități dedicate familiei „galben-albastru”. 
Începând cu ora 12,00, pe străzile din jurul stadionului vom avea parte de o zonă de „street food” cu bucătării internaționale și o scenă pe care vor concerta artiști cu renume. Gașca Zurli va fi alături de cei mai mici dintre suporterii petroliști. 
Seara vom fi martorii unui show total pe „Ilie Oană”: coregrafie, drone, lasere, artificii și meciul de gală, Petrolul-Vitesse Arnhem, în reeditarea duelurilor purtate în sezonul 2013-2014 din Europa League.
..Citeste mai departe..

Nou promovată, CSO Băicoi are un parcurs excelent în Liga a 3-a!

CSO Băicoi a terminat cu bine partida cu AFC Odorheiul Secuiesc disputată în deplasare, scor 2-2 (1-1). Mai mult, echipa antrenată de Valentin Lazăr, Constantin Stoica și Robert Mălescu a irosit în prelungiri posibilitatea unei victorii importante în dificila deplasare din Harghita. 
Băicoienii s-au organizat bine, cu o deplasare în preziua meciului, și au oferit o replică de excelentă factură, pe tot parcursul jocului. Partida a fost una echilibrată, cu două goluri în prima repriză și alte două în partea a doua. Jucătorii din Băicoi se îndreptau spre victorie, gol David Brăilă, dar finalul a adus în cel de-al treilea minut al prelungirilor reușita egalizatoare a gazdelor, semnată de Raul Gavriliță.
..Citeste mai departe..

Remiză pentru Petrolul 2 în deplasarea de la Titu

ACS Urban Titu - Petrolul 2 1-1 (0-1)

Formația secundă de fotbal a Petrolului Ploiești a obținut un punct în județul Dâmbovița, după remiza, 1-1, în confruntarea cu ACS Urban Titu, contând pentru etapa a cincea a celui de-al treilea eșalon. 
Golul formației pregătită de Dinu Todoran a fost semnat de către Alin Boțogan (în foto) - în minutul 36, iar al gazdelor de către Marius Ioniță (minutul 80). 
Pentru Petrolul 2 au evoluat: Șt. Rădulescu- B.Marian, Cr. Răducea, J.Pătrașcu, I.Tolea- Al.Dima (68-V.Stancovici), A.Boțogan, V.Stancovici, V.Badea (80-Al.Chiriță)- D.Ilie (89-A.Dumitrache) - R.Bucur (89-R.Cristea).
..Citeste mai departe..

Fotbal și șampanie pe Stadionul „Ilie Oană”!

Petrolul - FC Hermannstadt 4-1 (3-0) 

Cine nu a fost vineri seară pe Stadionul „Ilie Oană” are ce regreta. Petroliștii s-au întrecut pe ei înșiși, etalând un fotbal foarte plăcut și încheiat cu un scor greu de anticipat, 4-1! 
Meciul a început cu oapeții în prim-plan, Murgia (minutul1) și Chițu (minutul4) având două oportunități la poarta apărată de Zima! Dar, fotbalul se răzbună și „lupii" înscriu primii pe tabelă. 
Min. 6, 1-0: Hanca a executat un corner și Ricardinho a introdus mingea în poartă, din șase metri, cu capul. 
După alte cinci minute urmează al doilea gol. 
Min.11, 2-0: Mihnea Rădulescu a marcat un gol foarte frumos, cu un șut din marginea careului mare, sus, la colțul lung! 
Oaspeții au ripostat și ei, având o bună ocazie de a marca, Murgia (25) șutând în stâlpul din dreapta lui Zima! 
Dar cei care înscriu sunt ploieștenii, modificând tabela a treia oară!
..Citeste mai departe..

Grupă grea pentru Petrolul în „Cupa României” !

Au fost trase la sorți jocurile din cadrul fazei grupelor „Cupei României” la fotbal, în urma căreia FC Petrolul Ploiești a fost repartizată în Grupa B, alături de FCSB, U Craiova, Dinamo București, Metalul Buzău (Liga 2) și Agricola Borcea (Liga 3). Conform regulamentului întrecerii, fiecare formație va susține cate trei meciuri, iar după „împerechere” a rezultat următorul program: 

Etapa 1 (30 octombrie):
Agricola Borcea - FC Petrolul 
Metalul Buzău - U Craiova 
Dinamo București - FCSB
..Citeste mai departe..

Blejoi și Băicoi, lideri în Liga3-a, la fotbal!

În Liga a 3-a, după patru etape jucate, avem două echipe prahovene pe primul loc în clasament! CS Blejoi este singura din seria 5-a fără punct pierdut, reușind un nou succes, 5-1 cu Sport Team, în timp ce CSO Băicoi, deși nou-promovată, se dovedește a fi revelația seriei a 6-a, unde a ajuns pe primul loc, echipa antrenată de Valentin Lazăr acumulând 10 puncte din 12 posibile! 

Seria V, Etapa a 4-a
- CS Blejoi - Sport Team 5-1 (1-1) 
- Petrolul 2 - CS Păulești 1-1 (0-1) 
Clasament, Etapa a 4-a: 1. CS Blejoi 12p.; 4. Petrolul 52 7p.; 9. CS Păulești 2p.
..Citeste mai departe..

Victorie netă pentru ploieștence!

CSJ Prahova - CSU Cluj 32-17 (18-10) 

Al doilea joc din acest sezon handbalistic a adus o altă victorie clară pentru CSJ Prahova. 
A fost o partidă fără istoric în această etapă a doua din noul campionat de Divizia A între CSJ Prahova și CSU Cluj. 
După victoria la scor în deplasarea de la Reșița, ploieștencele au repetat-o și pe teren propriu. Rezultatul a fost 32-17 (18-10), completând startul bun luat în campionat de fetele antrenate de Adrian Chiruț.
Iată echipa folosită în acest meci: I.Paradchiv, V.Timoshenko- Ana Maria Berbece (6g), B.Berbece (4g), Fl.Alexandru (3g), A. Dumitrașcu (3g), C.Sava (3g), R. Băcăoanu (2g), D.Krsnik (2g), R.Cirjan (2g), T. Petre (2g), Șt. Epureanu (2g), N.Striukova (1g), C. Stoleru (1g), D.Andrița (1g), B.Sărățeanu. Antrenori: Adrian Chiruț și Robert Comandant. 
Să mai spunem că, la echipa clujeană, pe banca tehnică s-a aflat fosta mare handbalistă, Valentina Ardean Elisei. 
Pe 5 octombrie , CSJ Prahova va juca la Oradea, cu CSU din localitate
..Citeste mai departe..

Petrolul, o nucă tare!

FCSB - Petrolul 1-1 (1-0) 

Partida din „Ghencea” a fost una eroică pentru „lupi”, care s-a lăsat cu accidentări și sânge, dar și cu un punct de aur în fața bucureștenilor, mari favoriți înainte de meci! 
Să spunem că lovitura de start a fost dată, onorific, de fostul jucător al FCSB- ului, Ciprian Tătărușanu. Partida a început cum era mai rău pentru ploieșteni, cu un gol încasat după trei minute de la fluierul de start. 
Min.3, 1-0: Alex.Băluță a marcat cu „exteriorul”, la colțul lung al porții lui Zima, cu un șut din afara careului mare. 
Golul a fost contestat de petroliști, pentru că faza a început cu un fault la Grozav, nesancționat de arbitrul Vidican și a continuat cu o minge ce a părut să iasă în aut, fără reacție din partea brigăzii, din păcate! 
După golul contestat au urmat și alte ghinioane în această primă repriză, un fel de film horror, am putea spune, pentru că am văzut, din păcate, și destul sânge!
..Citeste mai departe..

Livia Botica, boxera CSM Ploiești, a redevenit campioană naţională de senioare

Sportivele secţiei de box a CSM Ploieşti au participat, recent, la Campionatul Naţional de Box feminin pentru senioare, tineret, junioare şi cadete, de la Constanţa, reuşind să obţină o medalie de aur şi trei de bronz. 
Principala performanţă i-a aparţinut, cum era de aşteptat, Liviei Botica, sportivă care a devenit din nou campioană naţională de senioare, la categoria „+81 kg”. 
Ea a trecut, în finală, prin RSC (Referee Stop Contest) în prima repriză, de Roberta Pantelică, de la SCM Craiova. Cele trei medalii de bronz au fost cucerite de Ştefania Ţăndărescu (48 kg), Cristina Căldărariu (54 kg), ambele la „tineret” şi Daria Spiridon (70 kg) la „cadete”.
..Citeste mai departe..

Derby prahovean câștigat de Petrolul în Liga a 2-a!

În Liga a 2-a a fotbalului feminin românesc, fetele de la Petrolul au câștigat meciul din prima etapă a campionatului în fața echipei Prahova Ploiești. 
Echipa petrolistă, pregătită de Cristian Iordache, s-a impus la limită, scor 1-0, unicul gol al întâlnirii fiind marcat de către Simona Țimiraș. 
Iată echipa Petrolului: Gabriela Călin- Alexandra Rimovetz, Teodora Barcă, Sandra Manea, Irina Dobre, - Francesca Croitoru, Mihaela Victoria, Ioana Ionescu, , Ioana Florica- Simona Țimiraș, Andra Stanciu. 
Petrolul face parte din Seria 1 a eșalonului secund și va susține primul joc de pe teren propriu duminică, 22 septembrie, de la ora 11,00, când va întâlni pe Politehnica Iași. Partida se va disputa pe terenul „Vega”
..Citeste mai departe..

    1 2 3 4 5