Un nou titlu național pentru CSM Petrolul Ploiești la baschet!


Juniorii „U18” au triumfat la Turneul Final și au cucerit aurul, la fel cum au procedat și anul trecut, când evoluau la „U17”! 

În sala de sport intitulată „Arena de Baschet”, din București, s-a disputat recent Turneul Final la U18, iar în finala competiției s-au întâlnit, ca și anul trecut, cele mai bune formații, CSM Petrolul Ploiești și Știința București.
A fost o partidă plăcută, disputată și controlată, de la un capăt la altul, de către baschetbaliștii ploieșteni, care s-au impus cu 76-66 (21-15, 18-14, 23-16, 14-21). 
Ionuț Ivan, Cristi Trandafir și Robert Munteanu au folosit, în finală, următorii jucători: D.Rașoga (18p), C.Dinu (13,1×3), G. Angelina(10), R. Movileanu(8), Al. Dimov(7, 1×3), A.Suciu(6,2×3), P.Voiculescu(5,1×3), R.Mihalache(4), R.Pătraru3,1×3), T.Pirvu(2), R.Popa și A.Velcea
..Citeste mai departe..

Medalii pentru atleţii de la CSM Ploieşti la „Cupa RMA”

Sportivii secţiei de atletism a CSM Ploieşti au participat în acest weekend la „Cupa RMA”, competiţie organizată de Federaţia Română de Atletism în Sala „Ioan Soter”, din incinta Complexului Naţional „Lia Manoliu”.
Dintre elevii lui Augustin Iancu şi Robert Munteanu, cele mai bune rezultate au fost obţinute de Mădălina Sîrbu (foto 1), sportiva legitimată în acest an la CSM Ploieşti reuşind să obţină medalia de aur la seniori atât în proba de 1.500 metri, cât şi în cea de 3.000 metri!
..Citeste mai departe..

Înfrângere pe noroiul de pe „Ilie Oană”!

Petrolul - Chindia 1-2(1-0)

A fost o seară neagră pentru toată suflarea petrolistă, unde vreo 2.000 de fani au avut parte numai de „rele”, frig, lapoviță, teren cu noroi și un rezultat total nefavorabil!...
Legat de terenul plin de noroi, Primăria se face vinovată de felul deplorabil, unde jucătorii trebuiau să se exprime în condiții civilizate... în anul 2023! La felul cum au „livrat” suprafața de joc, așa a venit și rezultatul dureros al meciului! Oare Primăria nu are „remușcări” când încasează banii de chirie? Să fie penalizată!?
Am ajuns de „râsul lumii”, pe toate canalele media de la noi, în contrast cu alte stadioane precum cele de la Craiova, Sf. Gheorghe, Arena Națională!
..Citeste mai departe..

Nae Constantin și Robert Moldoveanu au prefațat meciul cu Chindia

La sediul clubului Petrolul a avut loc astăzi, 27 ianuarie, o conferință de presă în cadrul căreia antrenorul Petrolului Ploieşti, Nicolae Constantin și atacantul echipei, Robert Moldoveanu, au răspuns la întrebările jurnaliștilor, întrebări legate de partida de mâine, 28 ianaurie, cu Chindia Târgovişte.
Ambii au declarat că va fi un meci disputat, mai ales că și vremea o să fie potrivnică, un impediment important în ecuația jocului. Nae Constantin a spus că va conta mult pentru ploieșteni adaptarea la condițiile de joc, cât și dorința de a ieși învingători la sfârșitul meciului. Tot el ne-a informat că Huja va lipsi o perioadă până ce problema medicală se va rezolva, iar legat de compartimentul defensiv va juca cu patru fundași, cu toate că îi lipsește Huja, titular de bază pe linia de fund.
..Citeste mai departe..

Meci amical: Petrolul - Metaloglobus Bucureşti 2-2 (1-1)

Ieri, pe terenul bazei sportive din Aricești Rahtivani, comuna natală a antrenorului Nae Constantin, s-a disputat meciul de verificare dintre Petrolul și divizionară secundă Metaloglobus Bucureşti.
S-a terminat egal, 2-2 (1-1), golurile ploieștenilor fiind marcate de M. Bratu (37) și L.Dumitriu (62), în timp ce pentru bucureșteni au punctat M. Zukanovic (1) și L.Cazan (88).
„Lupii” au început partida cu următorul „11”: Moroz – Doua, Pashov, Olaru, Velisar- Seto, Jair- Bratu, Ioniță, Tucaliuc - Bucur. După pauză au mai jucat: Leitner- Borța, Achim, Meijers, Țicu- Purtic, Dumitriu- Moldoveanu, Budescu, Grozav- Irobiso.
Pentru Petrolul urmează primul joc oficial al anului pe „Ilie Oană”, ce se va disputa sâmbătă, de la ora 17,00, cu Chindia.
..Citeste mai departe..

Patinatorul Eduard Niţu, locul al 2-lea la „Finstral Trophy” Poliatlon, de la Collalbo, Italia!

Aflaţi într-un stagiu centralizat la Inzell (Germania), acolo unde se pregătesc pentru Finala Cupei Mondiale de Juniori şi Campionatul Mondial de Juniori, ce vor avea loc în 2-6 februarie, respectiv 9-13 februarie, sportivii secţiei de patinaj viteză a CSM Ploieşti au participat, în weekend, la International Junior Meeting „Finstral Trophy” Poliatlon, de la Collalbo (Italia).
Cei doi elevi ai lui Marius Băcilă prezenţi la competiţie, Eduard Niţu şi Sebastian Mihalache, au obţinut următoarele rezultate la Categoria Juniori I (A):
– Eduard Niţu – locul 2 la 500 metri, locul 3 la 1.000 metri, locul 3 la 1.500 metri, locul 4 la 3.000 metri, locul 2 în clasamentul general;
..Citeste mai departe..

Echipa de baschet CSM Petrolul Ploiești a ratat calificarea în Top 10!

Meciul din Liga Națională de Baschet, CSM Petrolul Ploiești – CSU Sibiu era unul de „totul sau nimic”!
Pentru ambele formații era musai victoria, pentru a se putea califica în Top 10! Din păcate, ploieșteni au fost învinși și vor juca în zona play-out a campionatului.
A fost 73-85 (22-25, 17-17, 21-20, 13-23) pentru sibieni, gazdele având parte de un public efervescent pe toată durata jocului. Au fost de-a lungul meciului momente cu ghinioane, mingi pierdute în jumătatea proprie și cu accidentarea coșgheterului Velijko Brkic, chiar în primul sfert al partidei, toate ducând la pierderea jocului.
Sibienii au jucat calculat și eficient în primul și în cel de-al patrulea sfert, cel hotărâtor în obținerea victoriei.
..Citeste mai departe..

Atleţii de la CSM Ploieşti, pe podium şi la etapa I a Campionatului Naţional de Seniori, U23 şi U20

Sportivii secţiei de atletism a CSM Ploieşti au participat, sâmbătă şi duminică, la prima etapă a Campionatului Naţional de Seniori, U23 şi U20, organizat în Sala de Atletism „Ioan Soter”, din incinta Complexului Naţional „Lia Manoliu”.
Dintre elevii lui Augustin Iancu şi Robert Munteanu, cele mai bune performanţe au fost realizate de Alexandru Geamănu, locul 2 la seniori în proba de 200 metri, cu timpul de 22.30 secunde (personal best) şi de Alexandru Zatic, locul al 3-lea la seniori în aceeaşi cursă, cu timpul de 22.50 secunde.
Clasări între primii 8 au mai avut Cristian Roiban, care a venit pe 4, şi Alexandru Geamănu, care a fost al 7-lea, în aceeaşi probă, cea de 60 metri plat.
..Citeste mai departe..

A lipsit atitudinea!

CS Mioveni - Petrolul 1-0(1-0)

Petrolul debutează cu o înfrângere în primul joc oficial din 2023, chiar în fața ultimei clasate, cea care avea doar o singură victorie în campionat! Victoria gazdelor a fost obținută prin golul ex- petrolistului Bogdan Rusu (minutul 11).
De la începutul partidei s-au văzut două aspecte diferite, mult elan la gazde și slabă atitudine la ploieșteni. Mai mult, cei din Mioveni aveau să deschidă repede scorul, chiar în primul sfert de oră, prin Bogdan Rusu (11), care a marcat cu un șut din careu, după o aglomerare în fața porții ploieștene.
După gol, petroliștii au reacționat timid prin Seto (17), Bratu (19) și Budescu (25). O bună oportunitate a avut Mathaus (33), șutul său fiind, însă, respins de pe linia porții de către Sno! Apoi, o mare ocazie de gol a avut Antal (39), care scăpat singur a fost blocat de către Leitner!
..Citeste mai departe..

Noua echipă managerială a Petrolului, prezentată în prima întâlnire cu presa din acest an

De la Zimbrul Chişinău, la Petrolul Ploieşti!

Ieri, 19 ianuarie, într-o conferință de presă ce a avut loc la sediul clubului Petrolul, s-a prezentat o nouă echipă managerială. Astfel, Claudiu Tudor va fi președintele clubului, Marian Dima va ocupa funcția de director sportiv, Sevastian Botnari va fi director executiv, în timp ce Mircea Dumitrache va îndeplini rolul de consilier financiar.
Sevastian Botnari, noul director executiv vine cu o experiență acumulată în fotbalul din Republica Moldova, unde a făcut parte din conducerea clubului Zimbrul Chișinău, fiind totodată și membru în Comitetul Executiv al Federației Moldovenești de Fotbal.
Noul director sportiv, Marian Dima este un bun cunoscător al fotbalului prahovean, jurnalist sportiv, fost oficial al clubului Astra și membru al AJF Prahova.
..Citeste mai departe..

CS Activ Prahova Ploiești, debut cu victorie în noul an!

CS Activ Prahova Ploiești – CSM București Div.A 35-25 (18-13)

CS Activ Prahova Ploiești a câștigat, în Sala Olimpia, în dauna echipei CSM București Div.A, cu scorul de 35-25, după ce la pauză a fost 18-13. Partida s-a disputat în cadrul etapei a 12-a a Div.A de handbal feminin, Seria A și a fost urmărită de un public numeros.
Formația ploieșteană ocupă locul doi, la cinci puncte de liderul clasamentului, CSU Știința București, și la trei puncte în fața ocupantei locului trei, CSM Unirea Slobozia.
..Citeste mai departe..

    30 31 32 33 34