Conducători auto depistați sub influența băuturilor alcoolice

Publicat pe 2024-07-09 20:01:42Mihail Marinescu

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit, pentru control, la data de 8 iulie a.c, în jurul orei 6.30, pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, un autobuz, condus de un bărbat de 41 de ani. 
Pe motiv că respectivul conducător auto emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,54mg/l alcool pur în aerul expirat. 
Ulterior, bărbatul în cauză a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

* Luni, 8 iulie, în jurul orei 10:30, polițiștii Secției de Poliție Rurală Florești, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control, pe Drumul Județean 720, în comuna Filipeștii de Pădure, un autoturism, condus de un tânăr de 58 de ani, din localitate. 
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul figurează cu exercitarea dreptului de a conduce vehicule suspendată. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul având exercitarea dreptului de a conduce suspendată.

* Polițiștii din cadrul Poliției orașului Comarnic, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit, pentru control, în localitate, la data de 8 iulie a.c, în jurul orei 14.45, un autoturism, condus de un bărbat de 35 de ani. 
Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,54mg/l alcool pur în aerul expirat. 
Ulterior, bărbatul în cauză a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.