Amical de gală, pentru Petrolul, în Turcia

Publicat pe 2024-07-01 10:08:30Ionuț Mitoi; Sursă foto: fcpetrolul.ro

Fenerbahce - Petrolul 2-1 (1-1) 

La baza de antrenament a lui Fenerbahce, de la Bolu, s-a disputat amicalul de gală pentru Petrolul, cel cu „titrata” Fenerbahce Istanbul, care îl are antrenor, începând din acest sezon, pe Jose Mourinho. 
A fost un test în care „lupii" au avut o prestație curajoasă și consistență în fața unui adversar cu jucători buni, în frunte cu Dzeko. Primul gol al meciului a fost marcat de petroliști, prin Bratu (35), după o pasă excelentă a lui Grozav. 
Egalitatea s-a restabilit prin Dzeko (41), care l-a învins pe Zima cu un șut plasat, la colțul lung. 
După pauză, cei de la Fener au punctat prin Miha Zajic (57), care a înscris din lovitură liberă, de la 22 de metri, sus, la vinclu porții apărată de către Zima. 
Pentru Petrolul a fost meciul de final al cantonamentului de la Bolu, iar în această seară va fi întoarcerea acasă.

Fenerbahce - Oetrolul 2-1 (1-1) 
Marcatori: Dzeko (41), Zajic (57)/ Bratu (35). 

Fenerbahce: Cetin- Demir, Aziz, Peres, Oosterwolde- Krunic, Fred- Under, Yandas, Kent- Dzeko. După pauză au mai jucat: Akyuz, Demir, Ortakaya, Akcicek, Mercan, Elmaz, Crespo, Zajic, Dursun, Mor, Artutcu. Antrenor: Jose Mourinho. 

Petrolul: Zima (62-Eșanu, 85-Jercălău) - Ricardinho (62-D.Radu), Papp (78-Stănică), Huja (78-Garutti), Tolea (78-Boțogan)- Mateiu (62-Hanca), Dumitriu (62-Yury) - Bratu (78-Rădulescu), Grozav-Tudorie (62-Ilie). Antrenor: Mehmet Topal.