Mulți fani și ziariști la prima apariție a lui Mehmet Topal la Ploiești!

Publicat pe 2024-06-11 11:42:42Ionuț Mitoiu

Circa 4.000 de suporteri au ținut să-i facă o primire frumoasă lui Mehmet Topal. Fostul mare internațional turc a condus luni seară, pentru prima dată, un antrenament al „lupilor”. Mai întâi, Mehmet Topal a vorbit cu ziariștii în cadrul unei conferințe de presă, alături de el fiind prezent președintele Claudiu Tudor și vicepreședintele Cristian Fogarassy. 
Topal a declarat, printre altele, că este onorat să fie la o echipă importantă și va căuta să de-a totul pentru Petrolul. 
A mai spus că a venit cu inima la Petrolul, iar suporterii să fie liniștiți, pentru că știe ce are de făcut la echipă. 
După conferință, Topal a pășit pentru prima dată pe gazonul Stadionului „Ilie Oană”, iar primirea a fost una pe măsură, antrenorul turc fiind întâmpinat cu mare entuziasm de către cei 4.000 de suporteri prezenți pe stadion!
Alături de el, la primul antrenament, s-au aflat și doi dintre noii componenți ai staff-ului tehnic, grecul Pantelis Pantelopoulos (preparator fizic) și turcul Cafer Kaynar (antrenor secund). 
De astăzi,11 iunie, echipa se va afla la Mogoșoaia, pentru un stagiu de pregătire, care se va întinde pe durata unei săptămani, iar ulterior este prevăzut un nou cantonament, cel mai probabil în Turcia.