Rezultat, provizoriu, neașteptat pentru funcția de primar al Ploieștiului!

Publicat pe 2024-06-11 10:32:05Mihail Marinescu

„Independentul” Mihai Polițeanu, (fost USR) pe primul loc în clasamentul provizoriu! 
Incredibil, dar adevărat, susținătorii așa zisului „progresism european” pun stăpânire pe Ploiești! 
Creștini, ce ați votat?

După cum arată cifrele în acest moment, se pare că Ploieștiul o să îl aibă ca primar pe o persoană care se dădea drept „independent”, Mihai Politeanu, dar el a intrat în Parlament, acum patru ani, pe listele USR, acum figurând în Parlament ca „neafiliat”, plus că din echipa sa, alături de care se poza, erau simpatizanți „rezist”! 
Mai mult decât atât, alături de acest personaj se află și doamna Trofin, care tot de la USR vine, dar și domnul profesor Giurumescu, ce posta, prin 2018, pe pagina sa de Facebook, mesaje pornografice la adresa unei formațiuni politice, deși era și atunci cadru didactic! „Frumoasă” atitudine pentru un profesor! 
Asta ca să vă dați seama și voi, ploieșteni, ce ați votat acum, în 2024! 
Ați votat ca o persoană cu vederi neomarxiste să vă fie primar! 
Uitați-vă ce a făcut USR-ul în perioada „plandemiei”! 
Ați uitat așa de repede cum se cerea vaccinare obligatorie? 
Ați uitat cine i-a îngropat pe români goi și în saci de plastic? 
Ați uitat cum își băteau joc de Dumnezeu, de Isus și de Maica Domnului?
În contextul în care lucrurile se schimbă, geopolitic, de la o săptămână la alta pe Glob, lucrurile par destul de încurcate și vremuri bune nu par să vină atâta timp cât cei fără de Dumnezeu sunt stăpâni. 
În primăvară, acest Polițeanu, se poza alături de „România în acțiune”, formațiune politică ce declara sus și tare că-l susține pe Polițeanu pentru Primărie. Și ce fețe vesele erau în poza de grup! 
Bun, nu trecură mult timp și acest Polițeanu se afișa cu altă formațiune politică, nou nouță (!), „Mișcarea Noi Ploieștenii”. Mesajele sale erau în tematica „„reziștilor” lui Soroș, lozinca celebră cu „hoția”, dar faptul că, în urmă cu patru ani, o Planetă întreagă a văzut ce a fost la Sectorul 1 din București..., cum e treaba cu „hoția” domnilor. 
Arătăm spre alții că ar fi „hoți”, dar ne făceam campanie electorală prin unitățile de învățământ, lucru total ilegal, care reprezintă faptă penală! „Reziștii” au voie să încalce legea, da? Aha! 
V-ați lăsat păcăliți, ploieșteni, cum că un independent candidează, dar oare cât de „ independent” este v-ați întrebat? Numai după lozincile afișate îți poți da seama de multe lucruri! 
Pe site-ul acestei formațiuni politice, „Mișcarea Noi Ploieștenii”, nici măcar nu se specifică cine este președintele partidului! Foarte interesant...! 
Păi cine să fie, oare? Ia ghiciți! Dar, nu-i așa, suntem „independenți”! 
În peste 30 de ani, ploieșteni, nu ați învățat nimic cum e cu „independența” asta. 
Totuși, „reziștii” nu vor avea majoritatea în Consiliul Local Ploiești, cea ce ar fi o speranță că nu vor putea să fie puse în practică toate ideologiile aberante și fără logică!
Ajută, Doamne, Ploieștiul!