Posesie... oarbă și rezultat negativ!

Publicat pe 2024-04-26 11:54:10Ionuț Mitoiu; Sursă foto: fcpetrolul.ro

Hermannstadt - Petrolul 2-0(1-0)

Petroliștii s-au întors de la Sibiu cu o înfrângere după un joc slab și rămân la cinci puncte de zona fierbinte a clasamentului, așa că nu sunt neapărat motive de panică extremă, dar este de necontestat faptul că ultimele trei etape trebuiesc tratate cu multă precauție, pentru ca situația să nu devină dramatică. 
Sibienii au obținut o victorie meritată, deși posesia a fost de partea ploieștenilor, după un meci disputat pe un teren îmbibat de apă, concretizând două dintre ocaziile pe care le-au avut. Veteranul Valerică Găman (minutul 38) a deschis scorul în urma unui corner, cu o lovitură de cap, iar Ianis Stoica (75) a mărit diferența la două goluri, cu un șut plasat la colțul din dreapta lui Zima. Urmează partida de pe „Ilie Oană”, cu FC Botoșani, luni, de la ora 17:30.

Hermannstadt - Petrolul 2-0 (1-0) 
Marcatori: Găman (38), Ianis Stoica (75). 

Hermannstadt: Căbuz- Butean, Găman, Bejan, Opruț- Biceanu, G.Iancu (65- I. Stoica)- Balaure (65-Antoche), Ianis Stoica (85-Bucuroiu), D. Iancu (65-Oroian) - Neguț (79-D.Paraschiv). Antrenor: Marius Măldărășanu. 

Petrolul: Zima - Hanca, Papp, Meijers, Țicu - Jyry, Seto (59-Diomande) - Musi (73-Bratu), Ișfan (59-Jair), Grozav (83-Răducan) - Berisha (59-Irobiso). Antrenor: Laszlo Balint. 
Cartonașe galbene: Jyry (88). 
Au arbitrat: Adrian Cojocaru- Valentin Avram și Alexandru Filip. VAR: Claudiu Marcu. AVAR: Marius Omuț. 
Observatori: Marin Barbu și Corneliu Fecioru.