Accident rutier în Puchenii Mari! O mașină s-a răsturnat!

Publicat pe 2024-04-27 15:46:19Mihail Marinescu; Foto: ISU Prahova

În mașina răsturnată se aflau și 5 cățeluși, care au scăpat cu viață și au fost duși, provizoriu, la sediul Detașamentului 2 Ploiești 


În timp ce se deplasa pe Drumul Național 1, în Puchenii Mari, un conducător auto ar fi pierdut controlul direcției de deplasare al autoturismului, răsturnându-se pe partea carosabilă. Traficul este dirijat, ne informează IPJ Prahova. 
Aceeași sursă revine cu o asupra știrii și ne anunță că accidentul a avut loc pe DN1, km47+600, intersecție cu DC 127, în afara localității Românești. 
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că impactul a avut loc între un autoturism condus de o femeie de 43 de ani, care conducea pe DC 127 din direcția Odăi către DN1, și un autoturism condus se un bărbat de 57 de ani care conducea un autoturism pe Drumul Național 1, din direcția București către Ploiești.
În urma coliziunii a rezultat vătămarea corporală a unei femei de 56 de ani, pasageră în cel de-al doilea autoturism. 
Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.
Traficul este restricționat parțial pe banda nr.1 a sensului de mers București către Ploiești. Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier. 

* De asemenea, ISU Prahova ne anunță că, în evenimentul rutier, au fost implicate două autoturisme cu trei ocupanți. 
O persoana este rănită, fiind transportată la spital de către echipajul Smurd. În unul din autoturisme se aflau și 5 căței. Sunt preluați de reprezentanții ISU prezenți la eveniment și duși, provizoriu, la sediul Detașamentului 2 Ploiești, comunică ISU Prahova.