În „România educată”, școala se face cu polițiștii la ușă!

Publicat pe 2024-04-05 11:49:30Mihail Marinescu

Paza de la aeroporturi a fost mutată la școli? 
Gândiți-vă că puteți teroriza copiii cu atâția polițiști prezenți la porțile școlilor! 
Până în 1990 nu stăteau polițiști la porțile școlilor și, totuși, era siguranță, era civilizație! 
Ce învață copiii acum la școală de devin unii așa de agresivi? 
Uitați-vă ce conțin manualele! 
Uitați-vă ce conținut au jocurile video! 
Veniți noaptea prin parcurile din cartiere să vedeți golănie în rândul puștanilor, să vedeți ce anturaj au! 

Mai mulți polițiști au fost mobilizați să fie prezenți la unele școli din Ploiești, în această seară de 4 aprilie! De ce? Se spune că este pentru siguranța elevilor! Păi ce, i-a amenințat cineva? 
Chiar nu se gândește nimeni că o prezență așa de mare de polițiști ar putea să traumatizeze copiii, să îi sperie? Psihicul unui copil nu este la fel ca al unui adult, domnilor polițiști.
IPJ Prahova comunică faptul că această acțiune „are drept scop menținerea ordinii și liniștii publice, prevenirea și combaterea faptelor antisociale, stabilirea unor relații de parteneriat cu cetățenii, precum și creșterea sentimentului de siguranță a cetățenilor în zona adiacentă unităților de învățământ din municipiul Ploiești”
Sub paravanul menținerii siguranței, oamenii încep să fie supuși unui control tot mai drastic, iar ceea ce știam că reprezintă drepturi și libertăți încep să fie tot mai limitate, din ce în ce mai limitate. Părinții copiilor par ușor de convins că trebuie un control drastic, mai ales după ce se arată la TV fapte oribile, comise de elevi ce sunt în continuare lăsați nepedepsiți. Nimic nu este întâmplător! 
Cum se face că astfel de fapte grave se petrec mai ales acum, când se pune în discuție a se introduce măsuri foarte aspre de control în școli? Ce coincidență! 
Domnilor polițiști, cine are în sânge să facă rău, păi acela face rău indiferent de câtă monitorizare ar exista pe capul său! 
Bun, se vrea siguranță, dar asta nu înseamnă să se transforme școlile în pușcării și să fie păzite de o „armată” de polițiști și/ sau jandarmi. 
Ajunge că, în „plandemie”, au fost traumatizați elevii și a existat o bătaie de joc la adresa părinților și copiilor, cazuri de segregare asupra cărora Poliția nu a intervenit, deși și atunci trebuia să fie în slujba cetățeanului! 
Ce facem, continuăm să-i speriem pe copii prin a le da impresia că îi paște tot timpul pericolul? 
Dacă se dorește să existe siguranță, atunci ar trebui să se umble la educație și ca elevii problemă să nu mai fie lăsați în școli, ci să termine cursurile în Școlile de Corecție care, ce să vezi au fost desființate! Ce interesant! 
Domnilor polițiști, uitați-vă, de exemplu, ce conțin manualele școlare, care au ajuns o afacere pentru unii, nemaicontând cuprinsul! 
Citiți bazaconiile scrise acolo, în manuale, și poate aflați de ce copiii nu mai primesc educația cuvenită și, unii mai slabi psihic, devin agresivi. 
Mda, de ceva vreme, la televiziunile mainstream nu trece o zi până nu se prezintă la știri, în stilul arhicunoscut de alarmist, anumite cazuri comise de unii elevi în școli. Și, ca semn de precauție, se aduc polițiști la școli. 
Dar, ceea ce s-a întâmplat în anumite locuri nu trebuie generalizat și nu trebuie ca toți elevii să fie posibili răufăcători! Paza de la vama aeroporturilor s-a mutat la școală? 
Una este să fie prezenți doi polițiști, alta este să vezi o grămadă de polițiști. 
Cum se face că, până în 1990, era civilizație în România? 
Școlile erau lipsite de probleme cauzate de copii, cu foarte mici excepții. Nu vedeai polițai (pe atunci se numeau milițieni) stând grămadă la porțile școlilor, domnilor polițiști! Și, totuși, aveam liniște, aveam pace, aveam siguranță! 
De ce unii copii au devenit așa de agresivi? V-ați pus această întrebare? Mai învață copiii la școală educația civică? 
Uitați-vă să vedeți cum arată platformele de jocuri video, ce tematică au jocurile! Majoritatea sunt despre războaie, prezintă sânge cum curge din corpul omului, sunt jocuri cu demoni, cu crime! Da, așa ceva cică sunt „jocuri”! Nu, nu sunt jocuri, ci sunt manevre de îndobitocire a populației, de manipulare, de spălare pe creiere! 
Au fost sancționate companiile ce dețin platforme de jocuri video? Și vrem să avem o societate cu psihicul sănătos? 
Să fie clară treaba că se urmărește a se introduce în școli măsuri tot mai aspre de control. 
În București deja au apărut, în două școli, porți de intrare cam ca la stadioane!
Urât, foarte urât arată așa școala! Nu transformați școlile în pușcării!