A părăsit această lume cunoscutul compozitor și interpret de muzică ușoară, George Nicolescu!

Publicat pe 2024-03-29 11:06:48Sursă foto: facebook.com/ Andrei Păunescu

În inimile noastre vei rămâne nemuritor, George Nicolescu! 
Fie că este vorba despre șlagărul „Viața noastră” sau de Imnul echipei de fotbal Petrolul, acestea rămân tot timpul în mintea și în sufletul nostru, le simțim vibrând în fiecare dintre noi!

Muzica românească a devenit, de astăzi, și mai săracă, prin plecarea din această lume a ploieșteanului George Nicolescu. Acesta s-a stins din viață astăzi, 26 martie, la câteva zile după ce împlinise vârsta de 74 de ani, pe 12 martie. 
Andrei Păunescu, fiul marelui poet Adrian Păunescu, a postat, pe o rețea socială, vestea tristă, scriind că „S-a stins George Nicolescu. Familia rămasă aici mi-a permis să vă dau vestea”.
George Nicolescu, oriunde te-ai afla acum, într-o altă Dimensiune a existenței, află că nu te vom uita niciodată. Ne-ai oferit, prin graiul tău cald și duios, clipe minunate odată cu melodiile interpretate. 
”Viața noastră unde e, viața noastră ce-ați făcut cu ea” este o piesă emblematică și cu puternică rezonanță, ce este și acum, mai ales acum, foarte actuală! 
Și să aducem aminte că George Nicolescu este cel ce a compus și a interpretat Imnul echipei de fotbal Petrolul Ploiești, Imn ce se aude la începutul fiecărui meci jucat pe Stadionul „Ilie Oană” de echipa galben-albastră. 
George Nicolescu, te iubim și nu te vom uita niciodată! Drum lin către altă Dimensiune, George Nicolescu!