Gata, au găsit „specialiștii” motivul pentru care cresc prețurile pentru cacao și ciocolată! Care motiv putea să fie decât „încălzirea globală”! Oau!

Publicat pe 2024-03-27 16:49:47Mihail Marinescu

Doamne ferește! Câtă îndoctrinare cu teorii aberante! Iar iarna este ger tot din pricina „încălzirii globale”! Bezna minții!

Presupușii „specialiști” găsiră ei explicația pentru care a fost majorat prețul pentru cacao! Cică este din pricina „încălzirii globale”, că a plouat mult peste culturile de cacao și astfel a fost limitată producția și, implicit, comercializarea de cacao. 
De aici și prețul mare pentru ciocolată, despre care se spune că o să devină un lux. Și unde putea să se promoveze o astfel de teorie absurdă decât la televiziunile mainstream. 
Tot ce se întâmplă, mai mult sau mai puțin provocat, se dă vina pe „încălzirea globală”, tocmai pentru ca omenirea să fie îndoctrinată cu așa ceva și să accepte măsurile dictatoriale impuse sub motivația că astfel „vom salva Planeta”!
Prostie după prostie!
Când spui „global” te referi la toată Planeta, ori nu a plouat mult peste tot și pare ciudat să spui că a plouat din cauza „încălzirii globale”. 
Este o teorie lipsită de sens. 
Păi ei, „specialiștii”, au fost în stare să spună că tot din cauza „încălzirii globale” este ger iarna! 
Așadar, vă dați seama câtă inteligență lipsește! 
Când nu plouă e rău, că e secetă și vina este tot a „încălzirii globale”, când plouă e tot rău și tot din pricina „încălzirii globale”! Hotărâți-vă, totuși, că deveniți tot mai ridicoli în teorii! 
Dar, peste culturile de canabis nu a plouat? Canabisul nu are de suferit? Sau alte plante din care rezultă droguri sunt în regulă Numai culturile de cacao au de suferit? 
Foarte interesant!