Început de școală, reînceput de mascaradă... gripală!

Publicat pe 2023-09-11 10:48:39Mihail Marinescu

Potoliți-vă în a mai propaga isterie în rândul oamenilor prezentând „noi cazuri de covid”! 
Ați înlocuit gripa sezonieră cu „covidul”? 
De ce, că acest nume ar putea să sperie lumea? Chiar credeți că mai ține mascarada? 
Nu mai poate omul să răcească, că e etichetat „caz de covid”! Cum le este dor unora de sporuri...! 

Parcă nu se putea începe un nou an școlar fără să le fie oamenilor etalată, prealabil, psihoza covid! Ce aveți, fraților, vă era dor de dictatura sanitară, de noi încălcări ale Constituției, de încălcări ale Drepturilor omului, de oaresce sporuri acordate în funcție de cât de multe... cazuri sunt anunțate? 
Dar chiar nu puteți să vă potoliți și să lăsați copiii și oamenii în pace? Chiar nu se putea să aibă și copiii României un început de an școlar normal? De ce vă place să faceți rău?
Paradoxul este că toată mascarada asta apare după ce au fost scoase la suprafață dovezi cum că a fost mai degrabă o „plandemie” decât o „pandemie” (cu 99,4% rată de supraviețuire nu se poate... lăuda nici gripa sezonieră, care de obicei face mai multe victime!), că așa zisul covid era doar o banală răceală, dusă, însă, la rang de isterie prin intermediul unei părți ale mass-media. Plus că unii medici au avut curajul să afirme anumite lucruri despre „protocoalele” impuse pentru... tratarea celor infectați, protocoale de medicamente care se dovedea că fac mai mult rău decât bine! 
Protocoale de medicamente - acest procedeu nu are ce căuta în medicină, pentru că un medic are datoria să caute să aplice ce este mai potrivit pentru respectivul pacient, nu să aplice același lucru la nivel global, că atunci nu mai vorbim despre medicină, ci despre altceva..! 
A, da, apropo de medicamente! Nu putem uita cum medicamentele dovedite că fac bine, în cazul acestei gripe, au fost interzise, cum s-a întâmplat întâi cu Hidroxiclorochina, apoi cu Ivermectina și cu Arbidolul! Oare de ce au fost interzise? Păi pentru a face loc vaccinurilor așa zis „salvatoare”, atât de „salvatoare” încât vedem câte cu câte sechele s-au ales unii oamenii după ce s-au înțepat și cât de numeroase sunt cazurile de „morți subite”! 
Vorbim de oameni care chiar au primit serul real, cu concentrația respectivă, nu apă, că în cazul experimentelor este utilizată și metoda Placebo. 
Mda, oamenii de rând nu aveau acces la Arbidol, dar politicienii da. Pentru ei nu mai era toxic Arbidolul? Hm! 
Lumea, însă, vorbește și despre cum erau sărmanii tratați prin spitale, apropo de cazul celor legați de pat și de cum erau ținuți în frig. Mai se vorbea și despre „tunurile financiare” făcute de unii și de alții prin diverse... locuri, cu măști și cu teste...! 
După toate aceste lucruri să li se spună oamenilor, din nou, despre „reapariția covid” este de-a dreptul o mare ipocrizie și bătaie de joc! 
Populația ar trebui să nu mai se lase manipulată de aceste „forțe ale răului”, că vedem cum iar începură să vorbească despre număr de infectări...! Nu mai poate omul să răcească, să aibă gripă că, ce să vezi, i se spune că „are covid” și uite așa se creează isteria, crezându-se că acest nume, „covid”, o să sperie cum a speriat în 2020! 
Aha, se termină Războiul și trebuie ca populația să fie ținută în frică din nou cu covid? Chiar credeți că mai ține mascarada? Nu v-ați săturat de câte exagerări ați propagat până acum? 
Aveți de gând să ne țineți așa, în teroare, până în 2030? 
Sper să vi se termine în curând... aventura!