De la limitarea plăților cash la eliminarea banilor fizici și impunerea „amprentei de carbon!” nu mai este decât un pas!

Publicat pe 2023-11-01 11:26:19Mihail Marinescu

Acceptați, români, așa ceva? Acceptați să vi se condiționeze ce și cât să cumpărați pe motiv fals că ați polua Planeta? 

Ceea ce se întâmplă în România, cu limitarea plăților cash, nu este ceva ce aparține, ca idee, guvernului de la București, ci este un lucru cerut la nivel european. Bine, bine, dar ceea ce cere UE nu are statut de obligație! 
Corect, dar ați văzut voi ceva ce vine de la UE și să nu fie pus în practică de către Guvernul României, indiferent cine era premier de după 2019? 
Tot ce vine de la Bruxelles, ca rezoluție sau ca recomandare, este spus românilor cu binecunoscuta scuză: „așa vrea Uniunea Europeană”! 
Da, așa vrea, dar nu ești tu, stat, obligat să pui în practică toate bazaconiile ce le trec prin cap comisarilor europeni, decât dacă ești prea slugarnic! Și nici UE nu are dreptul să oblige statele membre să facă așa cum cere cineva de la UE.
Ce se dorește prin limitarea plăților cash? Simplu de gândit logic! Se urmărește eliminarea banilor fizici și dezvoltarea celor virtuali! 
Dacă se ajunge acolo, să vezi române cum nu mai ești stăpăn deloc pe banii tăi și nici pe identitatea ta de persoană fizică sau juridică și poți să pierzi tot, absolut tot cu un singur click dar de... cineva, pe virtual, evident! 
Li se bagă oamenilor în cap manipularea cum că tot ce se face se face pentru eliminarea evaziunilor fiscale și a altor infracțiuni fiscale, iar lumea pare să accepte și acestă mascaradă. 
De asemenea, să nu uităm de „Amprenta de carbon”, un proiect votat în Parlamentul European și care ar avea efecte dezastruoase asupra traiului omului. 
De la limitarea banilor cash la „Amprenta de carbon” nu mai este decât un singur pas, iar de aici încolo să vezi, române, cum vei fi la mâna statului și a celor ce manevrează datele dale cu caracter personal. 
Vei ajunge să nu mai poți cumpăra ceva de îmbrăcat prin a ți se bloca cardul, în mod automat, pe motiv că depășești un anumit prag impus prin amprenta de carbon. „Dacă vei cumpăra așa ceva contribui la poluarea Planetei”, cam așa ceva o să auzi. Lumea este ghidată spre haos, spre Dictatură, un totalitarism ce se impune pas cu pas, nu dintr-o dată, astfel ca tu, omule, să te obișnuiești și să spui „lasă, că ne descurcăm noi cumva” sau „nu ai ce să faci...”! Greșit, ai ce să faci ca să blochezi acest plan diabolic, anume să protestezi și să ceri celor ce te conduc să nu își mai bată joc de tine! Ai tot dreptul să faci asta! 
Vedeți cum sunt... aranjate lucrurile? Întâi falsa „pandemie” - cu tot cu restricțiile ce au eliminat drepturi ale omului, apoi s-a început cu războaiele, locale, regionale, iar în paralel cu aceste războaie se vine cu limitarea cash-ului! 
Chiar nu credeți că este o legătură între toate astea?