„Lucrurile evoluează într-o direcţie alarmantă...”, susţine celebrul virusolog şi profesor de microbiologie, Dr.Sucharit Bhakdi, referindu-se la tehnologia ARN mesager folosită în injectarea „anti C-19”!

Publicat pe 2023-11-26 17:56:44Mihail Marinescu

Medicul este îngrijorat şi pentru că ARN mesager ar fi primit acceptarea să fie folosit şi contra altor boli binecunoscute în lume - rujeola, oreion, rubeola şi chiar gripa

Au fost medici virusologi, imunologi, chiar vestiţi şi premiaţi în trecut, care atrăgeau atenţia, în 2020-2021, asupra faptului că introducerea în organism a tehnologiei ARNm, prin injectare, aşa cum au fost şi unele denumite „anticovid”, nu sunt deloc benefice în lupta cu virusul gripal şi că pot face mai mult rău decât bine. 
Bineînţeles că aceşti medici, dar şi cei care aveau curajul să le facă publice declaraţiile, erau catalogaţi „conspiraţionişti” de către canalele media oficiale, de către autorităţile din multe state.  
Printre acei medici se află şi renumitul virusolog şi profesor de microbiologie, Dr.Sucharit Bhakdi. Acesta a avut, mai înainte, şi un filmuleţ în care explica la tablă ce se întâmplă cu sângele, cu organismul uman după ce este injectat ARNm-ul şi ce rol are Proteina Spike, dar cenzura de pe reţelele de socializare a funcţionat şi în cazul acestui video, mulţi dintre cei care îl postau, îl distribuau descoperind că postarea respectivă era blocată, scriindu-se celebra frază: „Informaţii neadevărate..:”! 
Ei bine, acest medic nu s-a lăsat intimidat de nimeni şi de nimic şi iată că a susţinut, recent, şi o conferinţă media cu tema „O cale mai bună de urmat”, în care explică mecanismul în care acţionează ARN mesager, ce rău face acestă tehnologie în organism, despre cum şi de ce apar „morţile subite” şi cum se pot proteja sportivii de efectele ce pot să apară în urma injectări cu serurille „minune”! În site-ul activenews.ro apare şi un video, tradus în limba română, în care Dr. Sucharit Bhakdi, într-un interviu oferit jurnalistului Glen Jung, de la portalul independent canadian brightlightnews.com explică în detaliu toate aceste lucruri şi este uman a vi le aduce la cunoştinţă, ca să fiţi, oameni buni, informaţi despre ce se întâmplă şi, mai ales, de ce se întâmplă! 
În discuţia cu respectivul jurnalist, publicată de activenews.ro, Dr. Sucharit Bhakdi susţine că „orice vaccin bazat pe gene va fi periculos” şi că este şi mai dramatic faptul că ARNm a primit, acum, acceptul să fie folosit şi în clasicele seruri antigripale! „Ceea ce oamenii nu înteleg este ca aceşti anticorpi care apar ca urmare a vaccinării, nu sunt acolo ca să intercepteze virusul la intrare pentru că virusul nu intră în sânge, ci se prezintă la poarta de intrare (adică la nivelul căilor respiratorii) şi anticorpii nu sunt pur si simplu acolo. Nu sunt acolo. Din acest motiv nu vor funcţiona toate aceste vaccinări împotriva coronavirusului şi de asemenea nici împotriva gripei. Nu pot funcţiona, nu au funcţionat niciodată, nu vor funcţiona niciodată. Dar, din chiar momentul în care apar aceste limfocite în corpul bebeluşului, ele sunt astfel create încât au încuietori care recunosc cheile tuturor proteinelor care nu sunt proprii: rujeola, oreion, rubeola. Acest lucru ar trebui predat în şcoli pentru că este atât de important să ştim că fiecare bebeluş se naşte cu limfocite, cu limfocite killer care sunt pregătite să omoare orice celulă care produce proteine străine, proteine care nu sunt proprii. Genele care sunt injectate în corpul tău dacă te vaccinezi, sunt astfel împachetate încât intră în muşchi şi prin muşchi găsesc o cale către limfonoduli şi apoi către sânge. Ele (genele) nu pot fi oprite aşa că întotdeauna vor ajunge în sânge, cele mai multe dintre ele vor intra în sânge în cantitate mare. Şi sunt miliarde, sunt atat de multe şi circula prin fluxul sanguin. Stiţi, sistemul nostru vascular este o minune a naturii lui Dumnezeu, este închis. 
Nici chiar virusurile nu pot trece de el. Si acum, acesti indivizi (aici medicul a pronunţat numele unor companii producătoare de seruri), au rupt, au deschis sistemul vascular care a fost creat de natură, permiţând genelor straine să intre în ţesuturi, în creier, în inimă, în ficat, în plămâni, în orice organ, şi să înceapă să treacă prin acelaşi proces, şi acest lucru bineînţeles că este începutul unui alt atac asupra propriilor celule, un autoatac, un proces autoimun care nu poate fi oprit. Nu va putea fi niciodată oprit!”, declară, printre altele, medicul virusolog Sucharit Bhakdi, citat de activenews.ro (https://www.activenews.ro/stiri).