Credeţi că este bine ca persoanele vaccinate împotriva C-19 (cu ARN mesager) să doneze sânge?

Publicat pe 2023-11-26 17:53:44Mihail Marinescu

Citiţi ce a declarat Dr. Mihaela Secară, la Realitatea TV, despre această tehnologie ARN mesager, dar şi Dr. Robert Malone – cel ce a descoperit tehnologia respectivă

Observăm că a început o campanie umanitară de donare de sânge din partea angajaţilor instituţiilor publice. Gestul este unul demn de apreciat, pentru că este bine a exista sânge atunci când cineva are nevoie de el în urma unui accident sau din alte motive. Totuşi, să nu omitem faptul că în 2021 s-a făcut o altă campanie, cea de vaccinare, aşa zisă împotriva virusului C-19, campanie care nu a avut rezultatul aşteptat de autorităţi, referindu-ne la numărul persoanelor înţepate. De asemenea, vaccinul respectiv nu a avut nici efectul de a opri sau de a limita transmiterea gripei, pentru că, ce să vezi, şi persoanele înţepate se îmbolnăveau în continuare şi transmiteau gripa mai departe!  
Printre persoanele vaccinate cu serurile experimentale, constrânse sau deloc constrânse, au fost cele din instituţiile publice! Nu se ştie dacă cele vaccinate se duc să doneze sânge, că nu se comunică acest lucru, spunându-se doar că „angajaţii.... au fost să doneze sânge pentru a salva o viaţă”, fără a se spune dacă a fost vorba despre vaccinaţi sau nevaccinaţi care au donat sânge, însă se ştie că, în instituţii publice, nu puţini au fost cei care figurau ca vaccinaţi! Că unii au fost înţepaţi „pe bune” sau doar „la chiuvetă”, cum se mai aude...., asta e altceva. E bine sau nu ca persoanele vaccinate anti C-19 să doneze sânge, în condiţiile în care ies la iveală tot mai multe declaraţii ale medicilor cu privire la ce face în sânge, în organism, tehnologia ARN mesager şi când lumea întreagă este alertată cu privire la „morţile subite”? 
Există un medic ce a descoperit această tehnologie ARN mesager pentru vaccinuri, Dr. Robert Malone. 
Este virusolog, imunolog şi biolog molecular american. Malone a atras atenţia, încă de când a început vaccinarea, cu privire la posibilul pericol pe care îl poate avea această tehnologie asupra organismului şi a criticat campaniile de vaccinare făcute pe scară largă, însă avertismentele sale au fost ignorate de către politicieni! Malone avertiza, printre altele, că pot avea loc modificări fundamentale ale sistemului imunitar şi asupra reproducerii, care pot afecta chiar generaţii viitoare din pricina vaccinării! Vorbim, totuşi, de cel care a descoperit ARN Mesager, nu de un nene ce vinde castraveţi în piaţă! Dar, avem şi în România medici specialiţi care spun lucrurilor pe nume. Dr. Mihaela Secară este una dintre persoanele din sistemul medical românesc ce atrage atenţia cu privire la ce se poate întâmpla în corpul omului care este vaccinat cu ARN mesager. În emisiunea „Culisele statului paralel”, din data de 30 ianuarie, de la Realitatea TV, emisiune moderată de Anca Alexandrescu, Dr. Mihaela Secară a spus răspicat că s-a văzut intenţia de a se face rău prin vaccinare şi pentru că nu există o bază de date corectă, nefiind deloc urmărite, din punct de vedere medical, persoanele vacccinate. „Au leziuni toate persoanele vaccinare, chiar dacă ele se simt bine acum. Cei care au conceput vaccinul au creeat un produs care atacă în mod diferit sistemul imunitar, sistemul cardiovascular, vasele de sânge. Toate consecinţele atacului pe sistem imunitar, care variază de la un om la altul, vor fi iatât de eterogene încât se pierde urma răului făcut. Dacă ataci sistemul vascular, fiecare om o să reacţioneze diferit. Nu se ştie ce organ poate să fie afectat. În timp o să fie o variabilitate foarte mare. Efectele adverse pot să apară şi peste 10 ani. Faptul că nu se urmăresc, din punct de vedere medical, persoanele care au fost vaccinare, ridică multe semne de întrebare! Să ţineţi minte de la mine, că tehnologia ARN mesager este un dezastru! Învaţă organismul să se atace singur”, a declarat Dr. Mihaela Secară la Realitatea TV. Oare ce ar mai fi de comentat după asemenea declaraţii? Link emisiune: https://www.realitatea.net/emisiuni/culiselestatuluiparalel?id=844_2023_01_30_18_58_00.