Aha! În sfărşit, iată că se recunoaşte şi în România, oficial, că serurile aşa zise „anti covid-19” nu sunt „seruri minune” şi că au o zeci de mii de reacţii adverse!

Publicat pe 2023-01-12 12:38:15Mihail Marinescu; Sursă foto: activenews.ro

Cum rămâne cu etichetele de „conspiraţionişti”, „terorişti” şi "sinucigaşi" pusă celor care refuzau să se vaccineze şi care aveau îndoieli cu privire la... eficienţa serurilor?

Cum erau catalogaţi cei care aveau îndoieli despre „eficienţa” vaccinurilor aşa zise „anti covid-19”?
Ce se spunea despre cei care afirmau că serurile cu tehnologie ARNm, ce produe proteina Spike, sunt periculoase pentru oameni? Vă mai aduceţi aminte?
Mai ştiţi cum autorităţile au introdus discriminări şi segregări din pricina acestui vaccin şi mai făceau şi reclamă unei companii producătoare de seruri, chemând populaţia la înţepat, sub titulatura că „Start către o viaţă normală”?
Oare cât de „normală” mai este, acum, viaţa pentru cei ce au căpătat sechele după înţepare sau care, mai rău, au decedat?
În timp ce în mai multe state din lume se făceau, încă din primele luni de campanie, raportări privitoare la reacţiile adverse apărute după vaccinare, în România era linişte, oficial vorbind, din acest punct de vedere. Şi aşa a fost inclusiv pe parcursul anului 2022!
Dar, uite că adevărul nu poate fi mult timp ascuns şi iată că Institutul Național de Sănătate Publică a făcut publică lista cu reacțiile adverse la vaccinul anti-Covid, conform unui raport al Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind vaccinarea! Acel raport de activitate al CNCAV indică, acum, 41.486 de reacții adverse post-vaccinare indezirabile.
Celor care tot spun că „eu nu am nimic”!, păi să le amintim că, într-un experiment, se alege şi varianta „Placebo”, în care în loc de vaccin se pune ser viziologic sau doar apă, fără ca omul să ştie că este aşa ceva. Respectivului i se comunică faptul că a fost vaccinat şi aşa are impresia că şi el s-a vaccinat, dar nu are nimic... !
Că e o cifră reală sau nu, asta cu 41.486 de reacţii adverse, rămâne de văzut, însă, în România, numărul raportărilor, al celor care au suferit după vaccinare, pare să fie mult mai mic decât în alte ţări. Nu se indica, în mod mediatic, unde ar fi putut oamenii să declare ce probleme au după ce erau vaccinaţi, că autorităţile ştiau numai şi numai să facă propagandă serurilor şi actului medical în sine, atât!
De ce s-au ascuns aceste cifre şi nu au fost anunţate în timp, asta este încă o mare problemă!
Iar cei care ştiau şi nu au continuat a afirma că „... sunt sigure”! sunt extrem de vinovaţi şi răspunzători pentru ce a urmat...!