Atentat asupra Suveranității României din partea Comisiei Europene!

Publicat pe 2024-03-15 11:16:55 Mihail Marinescu

Se cere României să majoreze impozitul afacerilor considerate mici de la 1% la 16%! 
Ce credeți că vor face guvernanții români, vor ceda sau vor spune „nu” acestui comportament dictatorial?

Comisia Europeană, prin comisarii săi, continuă să aibă un comportament dictatorial asupra țărilor membre ale UE, mai bine zis asupra unora. Recent, României i s-a cerut să majoreze impozitul pentru afacerile considerate mai mici, PFA-uri, de la 1% la 16%! 
Când auzi așa ceva te întrebi, pe bună dreptate, ce statut are România în UE, țară membră sau slugă? Cum de-și permit niște comisari europeni, care nu sunt aleși de populația europeană, ci sunt numiți pe funcțiile acelea, să ceară așa ceva, să se implice în legile fiscale ale unei țări? Nu ai voie să faci așa ceva! 
Totul se poate rezolva, însă, de la București, partea română trebuind să anunțe că România este stat suveran și că orice tentativă de a se modifica legislația românească prin „rezoluții” sau „recomandări” de la UE se consideră amestec în treburile interne ale țării și, eventual, și șantaj!
Da, așa s-ar putea rezolva multe probleme, dar vedeți voi, români, pe cineva din conducerea țării având acest curaj? Din păcate, nu! 
Și uite așa se trezesc românii că trebuie să suporte o viață din ce în ce mai grea, din cauza slugărniciei unora pentru UE! Tu, ca președinte de țară, tu ca prim-ministru, nu ai voie să te înclini în fața intereselor străinătății, ci ai datoria de a te afla în slujba propriului popor, nu în slujba unor comisari europeni. 
UE face așa ceva pentru că Europa a fost sărăcită și este aproape în colaps. Asta se întâmplă mai ales după ce s-a închis ușa Rusiei, la îndemnul USA, și după ce au fost distruse industriile din unele țări pe motiv că ar polua Planeta! 
Când Vestul folosește mine de cărbune nu mai poluează?
Și ce se gândiră UE, de unde să ia bani? Păi tot de la populație, prin a se cere taxe și impozite cât mai multe și cât mai mari. Prin majorarea taxei de la 1% la 16%, multe afaceri considerate mici vor da faliment. 
Și uite așa se mai distruge în un sector de activitate, cel al micilor întreprinzători, tocmai pentru a nu mai lua fața companiilor străine. 
Din 1990 se tot procedează așa, în România, distrugându-se bucată cu bucată din bogata Industrie autohton. Dezastru avea să urmeze în România cu această strategie. Pentru străini, însă, e bine așa, că au transformat România în piață de desfacere pentru produsele lor de calitate îndoielnică și pe români în consumatori. 
Despre resursele noastre naturale, adevărate bogății, ce să mai spunem, că ni le-au luat și pe acestea, că nici apa nu mai e a noastră, deși se află pe teritoriul nostru, dată de Dumnezeu.