Umilință totală pentru omenire!


Autoritățile din unele orașe au decis, fără însă a-și consulta cetățenii, ca până în 2030 locuitorii să nu mai consume deloc carne, lactate și să cumpere doar trei articole vestimentare noi de persoană pe an, să nu mai dețină nicio mașină privată!

Vedeți ce oraș din Prahova a aderat la mascarada aceasta globalistă!

Este de-a dreptul incredibil cum își permit unii să-și bată joc de oameni prin politica aceasta globalistă ce se dovedește extrem de nocivă pentru omul Lui Dumnezeu! Sub pretextul așa zisei griji față de Natură, a fost inventat un proiect prin care oamenii sunt pur și simplu umiliți, obligați fiind să ducă o viață de parcă s-ar afla într-un lagăr! 
Proiectul are ca țintă anul 2030, an întâlnit și în desele pomeniri are Agendei ONU 2030! Cum să nu, că doar nimic nu este întâmplător.
..Citeste mai departe..

După 33 de ani, raţionalizarea se întoarce în România?

Se vorbeşte despre raţionalizarea gazului la companii, că dacă e criză....! Şi ce bucurie era pe unii când s-a aflat de renunţarea la gazul rusesc! E, iată ce este acum, crize ce generează alte şi alte crize!


Vă mai aduceţi aminte cum jubilau unii politicieni prin Parlament după ce s-au votat modificările la Legea Off-Shore? Cum se bucurau spunând „am scăpat de gazul rusesc”!
Anticipam, anterior votului de atunci, că este o mare greşeală renunţarea la gazul rusesc, argumentând că nu o să fie deloc bine în ţară dacă vom avea de aface cu o criză a gazului.
Se observa tot mai clar că se pregăteşte teren afaceriştiilor americani de a intra pe piaţa românească, pe piaţa europeană, cu gazul lichefiat, lucru ce avea să fie dezvăluit chiar de Administraţia de la WDC! S-au dat de gol, asta e!
..Citeste mai departe..

Avertizare Infotrafic, pentru 6 iulie, ora 20:00: Transport agabaritic, trafic îngreunat pe mai multe artere rutiere, printre care şi DN1 Păuleşti

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că astăzi, 6 iulie 2022, se va desfășura, începând cu ora 20:00, un transport agabaritic se va deplasa pe traseul: PTF Nădlac – A1 – Arad – DN7 – Ilia – A1 –Sibiu –DN7 Râmnicu Vâlcea – DN64 Găneasa – DN65 – A1 – DNCB – A3 – DN1 – Păulești.
Acesta este format dintr-un camion cu lățimea de 3,5 metri, lungimea de 50 metri și greutatea de 138,5 tone.
Transportul va fi însoțit pe traseele precizate de echipaje ale poliției rutiere.

..Citeste mai departe..

Iohannis anunţă că, în România, vin 5.000 de militari americani! What the?

Cică este „pentru a ne apăra”! Păi ce, ne atacă cineva, mister president? Extratereştrii?

Sau sunt trimişi aici pentru a vă apăra de eventualele proteste ale românilor cărora li s-a scumpit exagerat de mult viaţa?

Este umitor ce se întâmplă pe Planeta asta, cu cei care se alfă la conducerile ţărilor!
Participănd la Summit-ul NATO de la Madrid, peşedintele României, Klaus Werner Iohannis, avea să declare că, în curând, SUA o să trimită în România 5.000 de militari americani!
..Citeste mai departe..

România se pregăteşte de proteste!

Joi, 30 iunie, românii ies în stradă, să ceară demisia Guvernului Ciucă!

Românii, simţindu-se umiliţi de actualii guvenanţi mai ales din pricina creşterilor exagerate a preţurilor la carburant, anunţă că joi, 30 iunie, vor ieşi în stradă să protesteze.
Într-o postare, pe Facebook, a organizaţiei civice „Starea de libetate”, Pompiliu Diplan, liderul acesteia, anunţă că, în seara de joi, 30 iunie, se protestează împotriva dublării prețurilor la carburant.
"Mergem să protestăm împotriva acestui guvern și acestei clasei politice care vând România pe 2 lei și ne aruncă în scârbă 50 de bani ca să stăm cuminți”, scrie, printre altele Pompiliu Diplan. 
Protestatarii anunţă că vor veni cu mașinile, la ora 17:00, să umple parcarea din fața Casei Poporului, în Piața Constituției, după care se porneşte spre câteva benzinării.
..Citeste mai departe..

„Superman” a zburat de la şefia Senatului!

S-a decis, Florin Cîţu, care se autodenumea şi „superman” (!), nu mai este preşedinte al Senatului României

Astăzi, 29 iunie, Florin Cîțu și-a depus mandatul din funcția de președinte al Senatului, la cererea liderilor PNL, se spune oficial! Lui Florin Cîțu i se reproșa încălcarea unui articol din statutul partidului, că a făcut declarații critice la adresa conducerii partidului!
Domne, ce chestiune! Adică s-a trecut peste faptul că, în calitatea sa de premier al României, a comandat şi plătit din bani publici, zeci de milioane de doze de vaccin şi că a fost şeful de guvern care a împrumutat România ca nimeni altcineva şi s-a invocat, acum, motivul acela... cu declaraţiile? Hm!
Oare ce se pregăteşte?

..Citeste mai departe..

România spune NU certificatului „verde”!

Senatul României nu a fost de acord cu dorinţa UE de prelungire cu încă un an a valabilităţii certificatului de vaccinare, astfel că cetăţenii ce folosesc graniţele României nu vor mai fi nevoiţi să prezinte, la punctele de frontieră, acel certificat!

Poate aţi auzit şi aţi citit, pe ici pe colo, că Parlamentul European a votat pentru prelungirea cu încă un an a certificatului de vaccinare, zis „verde”!
Ei bine, mulţi postaci s-au grăbit a scrie, pe reţelele de socializare acest lucru şi să evidenţieze că acest certificat o să fie cerut încă un an de acum înainte, fără a intra, însă, în profunzimea informaţiei şi să ofere detalii, detalii care pot să lămurească treaba şi să nu mai fie oamenii panicaţi.
..Citeste mai departe..

„Progresiştii” din UE propun reducerea cu 30% a numărului de vaci!

Cică în acest fel se reduc emisiile de metan! Nebunie totală! Vedeţi cum şi cine produce „criza alimentară”?

Acceptaţi aşa ceva, oameni buni?

Bezna minţii, doamnelor şi domnilor! De la Bruxelles numai ciudăţenii vin de ceva vreme, ca intenţii. Un exemplu, în acest sens îl reprezintă noua propunere a Uniunii Europene de a se reduce cu până la 30% numărul de vaci dacă se vrea a se atinge obiectivele de reducere a emisiilor de metan! Cum, mă? Ce are Sula cu Prefectura? A înnebunit lumea?
..Citeste mai departe..

Preşedintele Franţei, aflat în vizită în România, a cerut încetarea sancţiunilor aplicate Rusiei

„Cred ca e clar ce se va discuta la Kiev, pacea, o pace obținută cu prețul cedărilor teritoriale. Prețul plătit de ucrainieni contează prea puțin cât de mare e… problema e ca prețul plătit de UE începe sa fie prea mare și de nesuportat”, spuse Macron

Aflat în vizită oficială în România, preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a făcut nişte declaraţii foarte interesante.
Pentru unii, poate, au fost declaraţii surprinzătoare, însă pentru alţii, care au urmărit discursurile şi faptele lui Macron în acest an, nu, ba chiar deloc suprinzătoare.
Ce a spus Macron? Ohooo! Exact opusul a ceea ce auzeam de la cei ce conduc acum, politic şi economic, România.
Bun, păi uitaţi aici declaraţii, spuse la microfon şi date la TV, ca să nu fie probleme:
Macron: „Noi nu dorim un război cu Rusia, care e o forța de temut, nu dorim sa distrugem poporul rus. Ucraina trebuie sa se așeze la masa negocierilor. Noi nu suntem într-un război, nu suntem in război cu Rusia. Sunt frapat sa văd ca e o escaladare verbala fără legătura cu realitatea! Cred ca e clar ce se va discuta la Kiev, pacea, o pace obținută cu prețul cedărilor teritoriale. Prețul plătit de ucrainieni contează prea puțin cât de mare e… problema e ca prețul plătit de UE începe sa fie prea mare și de nesuportat.” 
..Citeste mai departe..

OMS-ul vrea să deţină puterea totală pe Glob!

Este incredibil cum o organizaţie internaţională, Organizaţia Mondială a Sănătăţii, care are statut doar de a recomanda, nu de a obliga, vrea acum, tocmai acum, să-şi schimbe "doctrina" şi să devină o super-putere mondială, ci nu numai în domeniul sănătăţii, ci şi în priviţa cenzurii aupra mass-media!
OMS le cere guvernelor să semneze un nou Tratat, prin care OMS să fie cea care ordonă ţărilor ce să facă în caz de apariţia unor „situaţii de criză”.
Revoltător este şi faptul că OMS ameninţă că statele care nu vor duce la îndeplinire ordinele venite de la OMS vor fi pedepsite! Cum? Extraordinar!
Uite aşa vor să determine ţăile să renunţe la suveranitate şi la independeţă! Doamne fereşte!
..Citeste mai departe..

CNA-ului i se dă puteri sporite şi de acum urmăreşte şi ce se postează pe reţelele de socializare de către voi, cetăţeni ai României!

Deşi sunt garantate de Constituţie, iată că dreptul la liberă exprimare şi dreptul la viaţă privată sunt călcate în picioare în România

Mai mult decât atât, SRI vă poate urmării corespondenţa personală, cică pentru a combate traficul de persoane şi terorismul! Păi ce, suntem cumva o ţară de traficanţi sau de terorişti? Pretexte pentru a se introduce controlul drastic asupra populaţiei


Să vezi şi să nu crezi! În România, după 32 de ani de la evenimentele din decembrie 1989, se reintroduce, pas cu pas, cenzura, dându-se o putere şi mai mare Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA). Păi această instituţie nu este cea care se ocupă de televiziuni? Ba da, dar uite că acum i se oferă şansa să fie cu ochii şi pe populaţia de pe reţelele sociale care, prin diverse filmuleţe postate, pot să deranjeze...! 
..Citeste mai departe..

    6 7 8 9 10 11 12