Ultima editie tiparita in format pdf

Mare Sărbătoare creştină şi naţională astăzi, 30 noiembrie, Sfântul Andrei, Ocrotitorul României


La mulţi ani celor care îşi serbează onomastica!

Astăzi, 30 noiembrie, este mare sărbătoare creştinească, Sfântul Andrei. Sfântul Sinod al Biserici Ortodoxe Române a hotărât, în anul 1995, ca sărbătoarea Sfântului Andrei să fie însemnată cu cruce roşie în calendarul bisericesc, iar în anul 1997 Sfântul Andrei a fost proclamat „Ocrotitorul României”. Ziua de 30 noiembrie a fost declarată sărbătoare bisericească naţională, iar din 2012, această zi a devenit zi de sărbatoare legală în care nu se lucrează!
Cei care îşi cheamă angajaţii la muncă în aceste zile de sărbătoare riscă amenzi uriaşe, cu excepţia magazinelor, mai ales a celor comercializează produse alimentare!
Cea mai cunoscută tradiţie legată de Sf. Andrei este cea a grâului pus la încolţit, grâul fiind considerat un simbol al belşugului, sursă a vieţii, pentru că din grâu se face pâinea – aliment de bază al omului.
..Citeste mai departe..

Preşedintele Parlamentului European, deşi primise „imunizarea”, a făcut complicaţii din pricina unei disfuncţionalităţi ale sistemului imunitar

David Sassoli (65 ani), presedintele Parlamentului European, a decedat în dimineaţa zilei de 11 ianuarie 2022, la spitalul din Italia unde era internat din data de 26 decembrie, a anunţat, pe Twitter, Roberto Cuillo, purtătorul său de cuvânt.
Aceeaşi sursă precizează că „internarea a fost necesară ca urmare a unei serioase complicaţii din cauza unei disfuncţionalităţi ale sistemului imunitar”, a comunicat purtătorul de cuvânt al lui Sassoli într-un email pe care l-a trimis la toţi europarlamentarii. „David Sassoli este multiplu vaccinat, iar in luna septembrie 2021 a fost internat ca urmare a unei declarate pneumonii”, declară europarlamentarul român, Cristian Terheş,pe pagina sa de Facebook.
..Citeste mai departe..

Au reînceput protestele!

La Ministerul Sănătăţii a fost depusă şi o petiţie ce se referă la oprirea discriminării cetăţenilor români

Sute de oameni s-au adunat luni, 10 ianuarie, la sediul Ministerului Sănătăţii, la apelul Organizaţiei civice, Coaliţia pentru naţiune, condusă de Dumitru Bălan, pentru a protesta faţă de reintroducerea restricţiilor şi măsurilor impuse de Guvern, cu „recomandare” de la comandantul acţiunii, Raed Arafat.
Totodată, oamenii îi cer ministrului Sănătăţii, Alexandru Rafila, să introducă antiviralul Arbidol în farmacii şi în protocolul covid din spitale, să renunţe la ideea de a legaliza certificatul verde în mijloacele de transport şi la locul de muncă.
Lumea este revoltată şi pentru că, deşi autorităţile din alte ţări spun că această variantă de covid, Omicron, este cea mai blândă dintre variantele ce au fost până acum, plus că şi oferă imunitate naturală, autorităţile din România, cu sprijinul unor televiziuni, bagă în continuare frica în români, anunţând şi căte cazuri vor fi, ceea ce este mai mult decât penibil. Nu poţi, în mod normal, să ştii dinainte când vine o anume boală şi să spui şi câţi bolnavi se vor înregistra.
..Citeste mai departe..

Sfântul Prooroc Ioan Botezătorul

Întreaga creștinătate îl cinstește azi, 7 ianuarie, pe Sfântul Prooroc Ioan Botezătorul, numit și Înaintemergătorul Domnului, cel care a prevestit venirea Mântuitorului Iisus Hristos și L-a botezat în apele râului Iordan.
Dorim multă sănătate şi fericire tututor sărbătoriţilor acestei zile, ce poartă numele de Ion, Ioan, Ioana şi nume derivate din ele. La mulţi ani!


..Citeste mai departe..

Guvernul vrea ca, în starea de alertă, să se aplice restricţii care pot afecta activităţi economice!

Şi cică, cetăţene, ca să te supui, îţi dă statul 75% din salariu ca să stai acasă!
Ce nu înţelege Guvernul este că activităţile economice nu pot fi afectate sau întrerupte în starea de alertă, ci numai în starea de urgenţă, care trebuie să fie votată de Parlament.
În alte ţări, Omicronul este privit ca un semn benefic pentru sistemul imunitar, numai în România autorităţile îl prezintă ca pe un bau-bau! De ce trebuie să fie altfel în România? Este o răzbunare că nu există lege pentru "certificatul verde"?

Incredibil ce se pregăteşte populaţiei de către noul Guvern al României! Pe masa acestuia există un proiect de OUG prin care, în perioada Stării de alertă, se pot aplica restricţii care să afecteze desfăşurarea de activităţi economice! Cică este pentru bine tău, cetăţene, să stai acasă! Şi, pentru a te supune, uite că îţi dă statul şi 75% din salariul de bază corespunzător locului de muncă ocupat şi cică suma este suportată din bugetul asigurărilor pentru şomaj, dar nu mai mult de 75% din câştigul salarial mediu brut prevăzut de Legea bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2022 nr. 318/2021. Eşti mulţumit, cetăţene?
E, uite aşa se pregăteşte... terenul pentru restricţii şi măsuri şi mai aspre.
..Citeste mai departe..

De la „criza sanitară” la „criza climatică”!

Prin câte „crize” mai trebuie să treacă omenirea într-un timp atât de scurt?

Site-ul preşedinţiei României publică, deja, câteva informaţii despre un „pachet” de măsuri pentru „combaterea schimbărilor climatice”, făcându-se referire la un grup de lucru ce conţine „experţi naţionali şi internaţionali”, de data asta, în ale climei!

Peste tot numai „experţi” despre care, însă, nimeni nu ştie nici cum îi cheamă, cum au stat lucrurile şi în perioada epidemiologică!

Dacă veţi avea impresia că omenirea o să fie lăsată în pace după terminarea „pandemiei”, vă înşelaţi. Minţile oamenilor vor fi ocupate cu „criza climatică”, o altă etapă a „dezvoltării” Agendei ONU 2030!
De la criza sanitară se trece, iată, la criza climatică, după care criza alimentară (de care se vorbeşte inclusiv la TV-uri din România) şi tot aşa, că se fac şi pregătiri pentru asta. A se vedea „recomandările” venite de la Comisia Europeană în ce priveşte „reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră”, cu angajamente luate de şefii statelor membre UE, cu interzicerea creşterii în propria curte de porcine, de vaci etc., cu faptul că hrana viitorului trebuie să conţină insecte, gândaci, viermi, lăcuste! Aha, v-aţi trezit?
..Citeste mai departe..

Ce a fost şi ce o să fie!

2022 ar putea să însemne anul recăpătării suveranităţii şi întoarcerii omului cu faţa către Dumnezeu!

Numai mâine nu-i poimâine şi gata şi cu anul 2021. A fost un an extrem de greu, poate cel mai greu de după decembrie 1989, pentru că multe drepturi şi libertăţi fundamentale şi invioloabile aveau să fie călcate în picioare de cei care ar fi trebuit să vegheze ca acele drepturi să nu fie încălcate.
Un an în care s-au încercat, pe alocuri chiar s-a reuşit, să se introducă fel de fel de „măsuri” ce aveau ca scop nu precauţia din punct de vedere sanitar, ci mai cu seamă măsuri pentru un control digital drastic asupra oamenilor, măsuri inspirate, parcă, din filme S.F.!
..Citeste mai departe..

32 de ani de la Revoluţia română din decembrie 1989

După aceşti 32 de ani de la victoria obţinută împotriva regimului totalitar de atunci, iată că românii sunt din nou nevoiţi să iasă în stradă pentru a cere autorităţilor să se respecte drepturile fundamentale, strâgându-se „Libertate!”, „Jos Dictatura!”

Astăzi, 22 decembrie 2021, se împlinesc 32 de ani de când revolta populară a reuşit să dărâme dictatura impusă de regimul socialist condus de Nicolae Ceauşescu.
Atunci, în decembrie 1989, s-a tras asupra poporului şi nici până acum nu s-a spus oficial cine erau cei pe care televiziunea de atunci îi numea „teroriştii” învinuiţi că ar fi tras în mulţimea adunată la manifestaţiile din Timişoara şi Bucureşti!
Atunci, în decembrie 1989, am ieşit în stradă şi am luptat pentru LIBERTATE, pentru a avea DEMOCRAŢIE.
Atunci, în decembrie 1989, am luptat împotriva dictaturii, a oricărei forme de dictaturi, nu numai împotriva unui Regim pe care la acea vreme îl consideram totalitar.
..Citeste mai departe..

Presiunea poporului şi-a spus cuvântul

Parlamentarii au renunţat să voteze proiectul legii „certificatului verde”, scoţându-l de pe ordinea de zi a Camerei Deputaţilor. Se are în vedere a se plasa proiectul în cârca Guvernului Ciucă, pentru a-şi asuma răspunderea în Parlament pe legea certificatului zis „verde”. Să îţi asumi răspunderea pe o lege ce anulează drepturi şi libertăţi nu este deloc în ordine.

Parlamentarii din Camera Deputaţilor au închis uşile în faţa poporului atunci când mii de oameni au intrat în curtea Palatului Poporului şi au încercat să pătrundă în interiorul instituţiei care, ce să vezi, este întreţinută din bani publici.
„Prin acest gest, parlamentul se autodizolvă şi nu mai reprezintă poporul român”, exclama avocatul Dan Chitic prezent la marele miting de la Bucureşti
..Citeste mai departe..

Soarta românilor şi a României, în mâinile deputaţilor

Parlamentari, respectaţi simbolul Revoluţiei din decembrie 1989, LIBERTATEA, şi respingeţi proiectul de lege prin care se introduce „certificatul verde”!

Ţările care deja au introdus „certificatul verde” şi au o rată de vaccinare peste 75% sunt cele mai contaminate cu noile variante de virus, find considerate „zone roşii”! Aşa vreţi să devină şi România?

21 decembrie 2021, zi decisivă pentru soarta României, pentru soarta românilor. O zi în care aflăm dacă şi România o să intre pe traseul dictat de politica globalistă în ce priveşte supunerea faţă de QR Code odată cu legiferarea „certificatului verde”.  Totul depinde de votul parlamentarilor din Camera Deputaţilor! De ei depinde dacă viaţa românilor o să devină şi mai dură decât până acum. Dură pentru că nu este uman să fi obligat, direct sau indirect, să te vaccinezi şi nici să te testezi pentru a avea acces în spaţii public şi mai ales la locul de muncă.
..Citeste mai departe..

Pas cu pas spre „viaţa virtuală”!

Comisia Europeană, cine altcineva, se implică şi în „Europa digitală”! Dacă face aşa ceva la fel de... bine cum a făcut şi în domeniul sănătăţii, de vreo doi ani de zile...!


În timp ce populaţiei i se oferă tot felul de ştiri alarmiste, apocaliptice despre „pandemie”, adăugându-se şi inumanele restricţii aplicate, cică, pentru a prevenţie (!), iată că „băieţii” preocupaţi cu aşa zisul progresism, cu ideologii, şi cu „noua normalitate” îşi văd mai departe de implementarea digitalizării în societate, care nu face altceva decât să fie folosită pentru un control drastic asupra oamenilor, termenul de Libertate existând doar în dicţionar, nu şi în realitatea închipuită de ei.
Ştiţi deja despre „certificatul verde” prevăzut cu QR Code, despre sisteme de urmărire ale oamenilor care, zic ei, are legătură cu grija faţă de sănătate! Minciuni!
Pas cu pas, omului i se oferă QR Code-ul în diverse activităţi, pentru a se obişnui şi pentru a nu îl lua prin suprindere atunci când absolut totul o să fie numai cu QR Code.
..Citeste mai departe..

    6 7 8 9 10 11