Ultima editie tiparita in format pdf

Mare Sărbătoare creştină şi naţională astăzi, 30 noiembrie, Sfântul Andrei, Ocrotitorul României


La mulţi ani celor care îşi serbează onomastica!

Astăzi, 30 noiembrie, este mare sărbătoare creştinească, Sfântul Andrei. Sfântul Sinod al Biserici Ortodoxe Române a hotărât, în anul 1995, ca sărbătoarea Sfântului Andrei să fie însemnată cu cruce roşie în calendarul bisericesc, iar în anul 1997 Sfântul Andrei a fost proclamat „Ocrotitorul României”. Ziua de 30 noiembrie a fost declarată sărbătoare bisericească naţională, iar din 2012, această zi a devenit zi de sărbatoare legală în care nu se lucrează!
Cei care îşi cheamă angajaţii la muncă în aceste zile de sărbătoare riscă amenzi uriaşe, cu excepţia magazinelor, mai ales a celor comercializează produse alimentare!
Cea mai cunoscută tradiţie legată de Sf. Andrei este cea a grâului pus la încolţit, grâul fiind considerat un simbol al belşugului, sursă a vieţii, pentru că din grâu se face pâinea – aliment de bază al omului.
..Citeste mai departe..

Aşa se forţează apariţia „crizei alimentare”!

Nişte indivizi, care se dau drept „vegani”, cer desfiinţarea fermelor de animale în România! Dar cu ce vă deranjează prezenţa fermelor? Vă obligă cineva să mâncaţi carne şi să beţi lapte natural? Nu! Atunci cu ce drept obligaţi voi omenirea să fie ca voi?

Sunt atâtea şi atâtea probleme în societate şi tu de apuci să ieşi în stradă pentru a cere interzicerea fermelor de animale, lăudându-te că eşti vegan, este bezna minţii!
Păi ce, măi ONG-işti, vă oblligă cineva să mâncaţi carne? Vă interzice cineva să fiţi vegani? Nu! Atunci de ce obligaţi ca acest popor creştin ortodox să devină ca voi, să mănânce ceea ce voi declaraţi că mâncaţi?
Pur şi simplu nu are sens, nu are logică subiectul protestului vostru de duminică, din Piaţa Victoriei!
Vă plac insectele, gândacii, greierii, lăcustele? Serios, mă? Chiar ar fi interesant să le dăm ăstora de au protestat duminică, împotriva fermelor de animale, o farfurie cu gândaci, să vedem dacă vor mânca aşa ceva, că la teorie vedem că stau bine!
..Citeste mai departe..

Lux pentru ei, austeritate pentru popor!

În timp ce preţurile au luat-o razna la toate utilităţile şi la produsele alimentare de bază şi populaţiei i se cere să facă economie, că cică e „criză”, senatorii au votat pentru majorarea indemnizaţilor şi sporurilor cu 25% pentru funcționarii publici implicați în procesul legislativ (președinte, miniștrii, parlamentari, primari, președinți de consilii județene și locale)

Una se spune şi alta se face, cam aşa am putea cataloga gestul demnitarilor de a-şi majora cu 25% indemnizaţiile şi sporurile! Pe 21 septembrie, Senatul României a votat pentru majorarea indemnizațiilor demnitarilor și creșterea sporurilor cu 25% pentru funcționarii publici implicați în procesul legislativ.
..Citeste mai departe..

Unii cu „solidaritatea”, alţii cu „mentenanţa” şi uite aşa oamenii sunt... sfătuiţi să sufere chiar mai rău decât până în decembrie 1989!

Solidaritatea pare doar o „umbrelă” pentru austeritatea impusă de la vârful Uniunii Europene

Să nu se uite nici de discriminări, de segregări şi nici de experimentele medicale pe oameni, ce au avut loc în 2020-2021!

Conducătorii României ar trebui să dea dovadă de bărbăţie şi să iasă din retorica de la Bruxelles, altfel....!

Se vorbeşte despre introducerea a tot felul de restricţii în privinţa consumului de curent electric, de apă, de gaze, exact despre ce circula, prin diverse canale media, în urmă cu mai bine de 10 ani că se va întâmpla cu omenirea, conform Agendei ONU 2030! Atunci se spunea că sunt „teorii ale conspiraţiei”, dar uite că suntem contemporani cu aceste schimbări şi chiar ar fi absurd a se mai spune că sunt doar „teorii”!
..Citeste mai departe..

Câtă normalitate mai este în România?

Cei care vă îndrumau să vă spălaţi de mii de ori pe mâini, să nu vă contaminaţi, acum vă îndeamnă să staţi nespălaţi, să faceţi economie la tot!

Într-o Românie ce pare că o ia pe o cale a „normalităţii” anormale şi a „ educaţiei” needucate, populaţiei i se spune, direct, că trebuie să stea în frig în case, să facă economie la apă, la lumină, la gaze!
Indirect, românului i se transmite că trebuie să se întoarcă la Comunism, la restricţiile din perioada regimului de până în decembrie 1989! Asta este „noua normalitate”!
Aceasta este faţa acestui globalism impus pentru Europa!
..Citeste mai departe..

29 august, Tăierea capului Sfântului Ioan Botezatorul

Pe 29 august este prăznuită Taierea capului Sfântului Ioan Botezătorul. Creştinilor li se cere să postească în această zi şi să nu se asemene lui Irod, cel care a ordonat să i se taie capul lui Ioan Botezătorul pentru a avea parte de un dans provocator din partea Salomeei.
Din Evanghelie se cunoaşte că Irod, la un ospăţ prilejuit de sărbătorirea zilei de naştere, a tăiat capul Sfantului Ioan Botezătorul, la cererea Irodiadei.
În acea vreme, Sfantul Ioan era întemniţat în castelul lui Irod de la Maherus. Ioan îl critica pe Irod pentru traiul lui nelegiuit cu Irodiada, care era soţia fratelui sau. În ura ei de moarte, Irodiada a sfătuit-o pe Salomeea, fiica ei, care dansase şi plăcuse oaspeţilor, dar şi lui Irod, sa ceară de la acesta capul lui Iona Botezătorului ca răsplată
..Citeste mai departe..

8 septembrie, Nașterea Maicii Domnului

La mulţi ani celor ce poartă numele Maria, Mariana, Marian, Marina!


Bisericile catolică și ortodoxă sărbătoresc astăzi, 8 septembrie, Nașterea Maicii Domnului, cunoscută în popor și ca Sfânta Maria Mică.
Este o zi de Sărbătoare creștină, care prăznuiește nașterea Fecioarei Maria, mama lui Isus Hristos Mântuitorul.
În fiecare Biserică se ţin slujbe dedicate acestei importante Săbători, Fecioara Maria fiind foarte iubită şi apreciată pentru misiunea încredinţată de Dumnezeu, de a purta în pântece şi de a da naştere pe Fiul Domnului.
Astăzi, 8 septembrie, creştinii le urează „La mulţi ani” celor ce poartă numele Maria, Mariana, Marian.
Este un nume cu rezonaţă creştină, un nume ce îndeamnă la bunătate, la modestie, la iubire necondiţionată
..Citeste mai departe..

Propaganda „pandemiei” şi a restricţiilor s-a transformat în propaganda frigului şi a lipsei igienei corporale!

De la „Poartă mască, arată că-ţi pasă” s-a trecut la „Nici eu nu mă spăl! Salvez Planeta”!


Când „regimul comunist” de până în decembrie 1989 obliga oamenii să stea în frig, în întuneric, raţionalizând aproape totul, nu era bine şi Occidentul critica vehement aceste măsuri, dar acum, când acelaşi Occident, prin vocea conducerii Consiliului Europei, îndeamnă guvernele să aplice măsuri de reducere a consumului de curent, de apă, de gaze, iată că apar unii care nu numai că laudă, dar sunt şi susţinători ai acestui... curent „progresist european”! Doamne fereşte! În ce hal a ajuns Europa!
Se spunea că, în Dimensiunea a IV-a, normalul devine anormal şi anormalul devine normal! Domne, iată că parcă aşa ar sta lucrurile şi acum, văzând cum se manifestă „maşinăria” de propagandă.
Cum te poţi lăuda, în public, pe Facebook, că nu mai te speli? Se motivează că e pentru binele Planetei! Păi şi ce are Planeta cu spălatul tău?
..Citeste mai departe..

Românii sunt chemaţi să iasă în stradă, pe 1 septembrie, şi să vină la Bucureşti, în Piaţa Constituţiei!

„Jos Cenzura! Jos Dictatura! Jos Obediența și Incompetența!” se intitulează evenimentul civic organizat de către Asociația Civică Stop Discriminării Cetățenilor.

Românii se pregătesc să reia protestele şi mitingurile, odată cu revenirea din vacanţa parlamentară a „aleşilor neamului”!
Astfel, pe 1 septembrie, românii sunt chemaţi să se prezinte în număr cât mai mare în Piaţa Constituţiei, la Casa Poporului, acolo unde este găzduit sediul Parlamentului României, într-o adunare publică intitulată „Jos Cenzura! Jos Dictatura! Jos Obediența și Incompetența!”
Evenimentul este organizat de către Asociația Civică Stop Discriminării Cetățenilor, la inițiativa consilierului juridic Mr. (rz) Dr. Ing. Dan Băzăvan.
..Citeste mai departe..

Răcire a vremii chiar din prima zi de septembrie

Unde este „clima anormală”, promotori ai „încălzirii globale”?

Vremea a luat-o...razna, scad temperaturile chiar de 1 septembrie! Vaiii, nu mai este „cupolă de foc”? Unde este criza climatică? Sper că sesizaţi gluma, dragi cititori, cu privire la exclamaţia cum că vremea ar fi luat-o razna!
Hai să-i vedem pe promotorii lozincii „cupola de foc”, din cadrul... telenovelei „Criza climatică”, ce vor mai spune după 1 septembrie, când vremea începe să se răcească simţitor!
Da, doamnelor şi domnilor, conform estimărilor meteorologice, temperaturile scad la 26-27 de grade Celsius, ziua, şi 16 grade Celsius noaptea exact în prima zi de septembrie, prima lună de toamnă.
..Citeste mai departe..

Recensământul din România, între „angajamente” şi ameninţări!

Românii au fost ameninţaţi că vor fi amendaţi dacă nu vor accepta recenzarea, iar după încheierea Recensământului s-a declarat că nu se vor acorda amenzi celor care nu s-au recenzat!

Obţinerea de date cu caracter personal sub ameninţare ce constituie, domnilor, din punct de vedere juridic?

Ce rol are Banca Mondială în colectarea datelor personale ale cetăţenilor din România?

Gata şi cu Recensământul! Gata şi cu teama unora că vor încasa amenzi dacă nu s-au recenzat!
E, uite că s-a declarat oficial că nu vor fi amendaţi cetăţenii care nu s-au recenzat şi că datele vor fi luate din Recensământul anterior! Păi, dragă guvernule, de ce ai mai ameninţat că cei care nu se vor recenza vor încasa amenzi? Oare ăsta nu e şantaj? Să se obţină informaţii personale sub ameninţare cum se intitulează, din punct de vedere juridic, domnilor? De ce vă... jucaţi cu psihicul omului? Chiar vă place ce faceţi, să speriaţi lumea? Aţi rămas cu năravuri de pe vremea „pandemiei” globaliste? Inducerea panicii în rândul populaţiei este de netolerat şi constituie un lucru oribil!
..Citeste mai departe..

    1 2 3 4 5 6