Umilință totală pentru omenire!


Autoritățile din unele orașe au decis, fără însă a-și consulta cetățenii, ca până în 2030 locuitorii să nu mai consume deloc carne, lactate și să cumpere doar trei articole vestimentare noi de persoană pe an, să nu mai dețină nicio mașină privată!

Vedeți ce oraș din Prahova a aderat la mascarada aceasta globalistă!

Este de-a dreptul incredibil cum își permit unii să-și bată joc de oameni prin politica aceasta globalistă ce se dovedește extrem de nocivă pentru omul Lui Dumnezeu! Sub pretextul așa zisei griji față de Natură, a fost inventat un proiect prin care oamenii sunt pur și simplu umiliți, obligați fiind să ducă o viață de parcă s-ar afla într-un lagăr! 
Proiectul are ca țintă anul 2030, an întâlnit și în desele pomeniri are Agendei ONU 2030! Cum să nu, că doar nimic nu este întâmplător.
..Citeste mai departe..

Guvernul scumpește și mai mult viața românilor, majorând taxele și impozitele!

Cetățeni, ce faceți, admiteți așa ceva? Admiteți austeritatea? Admiteți să fiți tot timpul amenințați ba cu gripa, ba cu războiul, ba cu austeritatea?

Guvernul se pregătește să scumpească și mai mult viața românilor, premierul Ciolacu anunțănd majorări de taxe și impozite, dar și de prețuri, ce vor intra în vigoare de la 1 ianuarie 2024! 
Este inadmisibil ce se întâmplă! 
Unde nu există suficientă calitate intelectuală se apelează la variantele simpliste!
..Citeste mai departe..

Au început să scoată, la... lumină, extratereștrii!

Unii cu... dronele și cu buncărele, alții cu extratereștrii! Și, în ambele cazuri, se încearcă a se convinge omenirea că este real ceea ce se prezintă.

În timp ce unii, de prin România, caută bucăți e traforaj pe câmp ca să convingă lumea că „sunt rămășițe de la o dronă rusească” și înspăimântă localnicii spunându-le să se ascundă în buncăre (Doamne, mare Ți-e Grădina!), iată că, pe cealaltă parte a Planetei, alții se ocupă cu extratereștrii! 
Da, ați citit bine, cu extratereștrii! 
Și s-a întâmplat asta tocmai în Plenul Parlamentului Mexicului, fiind prezentate două mumii ale așa zișilor extratereștrii. 
Se spune că acestea au fost descoperite într-o peșteră, în Peru.
..Citeste mai departe..

Și, totuși, politica este în sport.. de mai mult timp!!

Dublu standard aplicat în cazul „politicii din sport”. 
S-au inflamat unii când au văzut că scria pe un banner „Kosovo e Serbia”, afirmând răspicat că „politica nu are ce căuta în sport, pe stadioane”! Care politică? 
De ce nu folosiți această frază și când se permite a se afișa, pe stadioane, simbolurile LGBTQ sau când se cerea a se sta în genunchi pe motiv că „Viața negrilor contează”! Aveau sau au legătură cu fotbalul aceste ideologii? 

Când s-a decis excluderea echipelor rusești din competițiile internaționale nu a fost o decizie politică? 

Sportul este folosit de politic, de mai mult timp, pentru a transmite mesaje, dar nu numai mesaje, însă s-a adoptat poziția mutului, făcându-se scandal numai când apar mesaje naționaliste! Ups!
..Citeste mai departe..

Suntem oameni, nu șopârle!

Lăsați-ne în pace cu făina voastră din insecte! 
Luați-vă gândacii și plecați de aici! 
România este țară creștină și așa trebuie să rămână, nu să fie invadată de tot felul de ideologii sataniste aduse de pe alte meleaguri!

Să ai un pământ binecuvântat de Dumnezeu, așa cum este cel din România, care rodește cu ceea ce are nevoie omul pentru hrană și, cu toate acestea, să iasă premierul țării public și să confirme comercializarea de făină din insecte este de-a dreptul bezna minții!
..Citeste mai departe..

De la luatul temperaturii corporale se trece la probele anti-drog.. în școli!

Exemple negative - Emoția colectivă - Sondaje - Decizii politice - LEGE! Acesta pare să fie... traseul unui plan prin care, dacă se pune în aplicare devenind lege, se atacă libertatea omului și condiția umană, din nou!
Unde mai este PREZUMȚIA DE NEVINOVĂȚIE? Dacă niște unii sunt așa cum sunt, asta înseamnă că toți suntem la fel? Actele medicale nu se pot face decât cu acordul respectivei persoane, nu prin lege! 
De ce nu se iau măsuri ca astfel de substanțe să nu mai ajungă în România? 
Cum și pentru ce au apărut așa de multe cazuri la noi în țară? 

Ce credeați, români, că odată cu terminarea „pandemiei” se terminară treaba cu controlul total asupra populației? E, uite că nu, că acum se pune la cale ca toți elevii să fie testați anti-drog la școală, de fapt la intrarea în școală, asta dacă nu cumva vor merge și mai departe și vor cere ceva ce seamănă a „pașaport sanitar”, cum se întâmplă asupra jucătorilor profesioniști de tenis!
..Citeste mai departe..

De ce și pentru ce speriați din nou oamenii cu o „nouă variantă de coronavirus” și cu reintroducerea „măsurilor”? Mai știți altceva?

Doi ani de „plandemie” și alți doi ani de război, acum iar cu „plandemia”? 
Mai terminați cu mascaradele și lăsați populația în pace!  Să înțelegem că acest „film” continuă până în 2030?


Este incredibil cum se încearcă din nou a se impune panica în rândul populației folosindu-se de numele unui virus (știți foarte bine care)! După un an și ceva de oaresce liniște pe acest front, timp în care oamenii au fost asaltați de știri, mai mult sau mai puțin reale, despre război, iată că unele treleviziuni mainstream au reînceput să se comporte cum o făceau în urmă cu 3 ani, punând titluri apocaliptice și înspâimântând din nou oamenii. 
Titluri de genul: „O nouă variantă de coronavirus! Experții sunt îngrijorați”! (RTV) sau „Când se vor reintroduce restricțiile pandemice”! (Realitatea TV) ar fi câteva exemple.
..Citeste mai departe..

Monedă din argint cu tema „100 de ani de la nașterea lui Ion Voicu”!

Începând cu data de 21 august 2023, Banca Naţională a României va lansa în circuitul numismatic o monedă din argint cu tema 100 de ani de la nașterea lui Ion Voicu. 
Moneda este confecționată din argint, are o valoare nominală de 10 lei, titlu 999‰, diametrul 37 mm., greutate 31,103 g, cant zimțat, calitate proof. 
Aversul monedei prezintă un disc și brațul unui pickup, inscripția „ROMANIA” în arc de cerc, valoarea nominală „10 LEI”, stema României și anul de emisiune „2023”.
..Citeste mai departe..

Se lansează o monedă din argint cu tema „100 de ani de la nașterea Reginei Ana”!

Banca Naţională a României va lansa, începând de luni, 24 iulie a.c., în circuitul numismatic, o monedă din argint cu tema 100 de ani de la nașterea Reginei Ana. Moneda este din argint, este din valoare nominală de 10 lei, titlu de 999‰, are formă rotundă, cu diametru de 37 mm, greutatea de 31,103 g., cant zimțat, calitate proof. 
Aversul monedei prezintă castelul Săvârșin, inscripția „ROMANIA” în arc de cerc, stema României, valoarea nominală „10 LEI” și anul de emisiune „2023”. Reversul monedei prezintă portretul și monograma Reginei Ana și inscripțiile ,,REGINA ANA” și ,,100 DE ANI DE LA NASTERE”.
..Citeste mai departe..

Oportunitate importantă pentru cariera ta, la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”!

Înscrierile se primesc până miercuri, 26 iulie
Îți dorești să devii ofițer de poliție? Te poți înscrie la unul din masterele Academiei, ce se adresează tuturor absolvenților de studii universitare! 
Grăbește-te și depune cererea de înscriere până pe 26 iulie! 
Pregătește-te pentru evaluare, cu probe fizice, de cunoștințe și psihologice, pentru a ocupa unul din cele 75 de locuri! 
Ai aici toate detaliile despre procesul de înscriere: https://www.mai.gov.ro/.../institutii-de-invatamant.../. 
Mult succes tuturor candidaților
..Citeste mai departe..

Ce caută tancurile acestea în Ploiești?

De ce băgați bățul prin gard și provocați intrarea României în războiul altora? Terminați cu slugărnicia și redeveniți români ce iubesc pacea, nu războiul!

Uitați, oameni buni ce se întâmplă în România, ce se întâmplă în Ploiești! 
Uitați cum se... joacă unii de-a războiul și cum se... joacă cu destinele noastre și ne pun viața în pericol, ne pun granițele țării în pericol. 
Am primit, azi, de la un cititor, aceste fotografii! Sunt ilustrate tancuri ce sunt transportate cu trenul. Pozele sunt la Gara de Sud din Ploiești, așa spune autorul fotografiilor. Și așa se pare că e. 
Așteptăm să ne răspundă și nouă o autoritate despre ce se întâmplă și ce e cu blindatele astea pe un pământ în care este pace, în România, în Ploiești!
..Citeste mai departe..

1 2 3 4