Ultima editie tiparita in format pdf

Stop terorizării populaţiei!”


Vă comportaţi ca nişte fiinţe care au descoperit pentru prima dată gripa!
Gripe şi viroze sunt de când lumea şi Pământul! Ce vă tot agitaţi?
Vreţi să aplicaţi „măsuri de siguranţă” asupra populaţiei, să nu mai capete gripă?
Păi ia aplicaţi şi măsura de a se creşte nivelul de trai şi confortul din apartamente, din punct de vedere termic! Ia nu mai scumpiţi voi viaţa şi să nu mai stresaţi oamenii cu fel de fel de modificări fiscale!
Ştiţi doar să asaltaţi populaţia cu tot felul de cerinţe idioate şi aberante!
Să se stea cu masca pe figură până când? Până când nimeni de pe Terra nu o să mai răcească?
Aşa ceva nu se poate, în lumea asta! Aţi greşit Planeta!

Da, aceasta este cea mai potrivită poză şi cel mai potrivit titlu – „Stop terorizării populaţiei!” - pentru aceste vremuri! Vremuri pe care cei ce guvernează ni le fac aşa de grele.
Imaginea este de la unul din puţinele proteste ce au avut loc la Ploieşti, în 2021.
Este impardonabil să te manifeşti ca un lup înfometat atunci când auzi că „se recomandă măsuri de siguranţă” şi să ceri a se lua decizii şi mai aspre decât recomandarea de a se purta masca la şcoală! Ce siguranţă aveţi, măi... înfometaţilor de senzaţional, dacă se poartă sinteticul ăla pe faţă şi dacă se pune pe piele termometrul electronic? Astea numiţi voi „măsuri de siguranţă”? Serios?
..Citeste mai departe..

Oameni buni, nu intrați în panica dorită de unii! Perioade de viroze au mai fost și vor mai exista!

Schimbările de temperatură favorizează apariția gripelor.
Întăriți-vă sistemul imunitar și permiteții sistemului respirator să funcționeze normal, fără să vă acoperiți nasul și gura cu materiale sintetice!
După ce oamenii au avut parte de frig în apartamente, unii mai sensibili răcind, acum vine Statul să afirme că „suntem la un pas de epidemie de gripă”! Horror!

După aproape 11 luni de la ridicarea restricțiilor, care aveau să fie declarate de Înalta Curte ca fiind neconstituționale, iată că televiziunile mainstream din România încep din nou să inventeze tot felul de scenarii și să bage frica în populație. Au, ca motiv, faptul că este o perioadă în care oamenii mai sensibili răcesc mai ușor și a crescut numărul de viroze, asta și din cauza schimbărilor de temperatură de afară, dar și din apartamente!
Oamenii au avut parte de frig în apartamente, iar unii mai sensibili au răcit, s-au îmbolnăvit și acum vine Statul să afirme că „suntem la un pas de epidemie de gripă”! Statul, care are obligația să ofere cetățenilor condiții cât mai bune de viață, nu să... ofere frig în apartamente!
..Citeste mai departe..

Anul 2023, anul manipulărilor și a propagandei despre climă, despre „criza climatică”! Ca să știți ce vă așteaptă!

Voi, cei care vreți să îndoctrinați oamenii cu astfel de teorii, mai bine citiți Biologia și Geografia! Sunt surse oficiale, cele mai oficiale!

Am încheiat un an 2022 complicat, cu multe încercări și cu multe provocări, venite atât de pe plan extern, cât și de pe cel intern. Cu chibzuință, cu înțelepciune, am reușit, mulți dintre noi, să depășim acele obstacole.
De fiecare dată am ținut să vă informăm în avans cam ce vor „unii” să pună în practică, iar acest lucru a ajutat mult.
Dar nu vă grăbiți să ridicați brațele în sus și să exclamați „Am învins!”, că mai este mult de... luptă!
..Citeste mai departe..

Monedă din aur cu tema 100 de ani de la nașterea lui Marin Preda

De asemenea, BNR a lansat și o monedă, dar din argint, cu ocazia împlinirii a 50 ani de la la aderarea României la Fondul Monetar Internațional și Banca Mondială!

Miercuri, 28 decembrie 2022, Banca Naţională a României a lansat, în circuitul numismatic, o monedă din aur cu tema 100 de ani de la nașterea lui Marin Preda și o monedă din argint cu tema 50 de ani de la aderarea României la Fondul Monetar Internațional și Banca Mondială. Chiar ar fi de... sărbătorit aderarea la așa ceva, la două instituții globaliste? Offf!
S-ar merita o monedă din fier ruginit, nu din argint, cu FMI și Banca Mondială!
..Citeste mai departe..

Lupta pentru Libertate continuă!

Este 22 decembrie, dată când, în urmă cu 33 de ani, românii au avut curajul să iasă în stradă, să protesteze împotriva conducerii de atunci a României, împotriva vieţii austere impuse.
Cea mai mare parte a protestatarilor provenea din rândul clasei muncitoare, la Ploieşti cei mai mulţi dintre cei strânşi în centrul civic, în faţa Palatului Administrativ, erau de la Uzina „1 Mai” şi de la „Rulmenţi”, în primă fază, după care au venit şi alţii de la celelalte uzine, că da, pe atunci, România avea o industrie foarte puternică, care, însă, avea să fie... dizolvată la puţină vreme după evenimentele din 89!
Da, conducătorul de atunci a fost dat jos de la putere, spunându-se că „Revoluţia a reuşit”, iar ce a urmat după.... ştiţi foarte bine, că simţiţi pe pielea voastră cum sunt vremurile acum, mai ales acum...!
Astăzi, 22 decembrie 2022, autorităţile din Ploieşti au organizat, firesc, câteva activităţi în cinstea evenimentelor din urmă cu 33 de ani, comemorându-se eroii de atunci ai României.
..Citeste mai departe..

S-a dat vot decisiv, în Camera Deputaţilor, pentru OUG 130/ 2022 prin care populaţia este obligată să-şi monteze repartitoare la calorifere

Data limită a suferit modificări şi nu mai este aşa cum vroia guvernul, adică 31 decembrie 2022, ci 31 decembrie 2023. Senatul a modificat, iar Camera Deputaţilor a dat vot decizional, cu 261 de deputaţi vot „pentru”. Aceştia, pin votul lor, obligă cetăţenii patriei să cheltuiască sute de lei pentru a-şi monta acele repartitoare aberante!

În urmă cu o lună vă aduceam la cunoştinţă faptul că Senatul României a adus oaresce modificări în ce priveşte cuprinsul OUG 130/ 2022, document ce face referire şi la obligativitatea montării repartitoarelor la calorifere.
După cum aminteam, Ordonanţa Guvernului cerea ca toată lumea să-şi monteze aşa ceva până la 31 decembrie 2022, însă senatorii au modificat data, astfel că aceasta devenise 31 decembrie 2023!
..Citeste mai departe..

Pentru ce am luptat în decembrie 1989 şi ce avem acum, în 2022

Pe 22 decembrie 2022 se împlinesc 33 de ani de la revolta populară prin care românii au reuşit să dărâme Regimul socialist totalitarist.
Vedem cum politicienii aflaţi la putere fac referire la evenimentele de atunci prin a se referii şi la LIBERTATE, la lupta de atunci pentru LIBERTATE, din decembrie 1989! Păi tocmai voi, politicieni, care i-aţi privat pe oameni de libertate în 2020-2021, vorbiţi acum despre „lupta pentru libertate”? Cât cinism! Câte idealurile de atunci, din decembrie 1989, mai sunt acum respectate de către cei care ne conduc?
Vedem cum se îmbrăţişează ideologii ciudate, dictate de la Bruxelles, prin care omul tinde să fie, pas cu pas, pus să-şi trăiască traiul ca într-o colivie, urmărit şi controlat la orice apăsare pe tastele de la tastatură şi prin fel de fel de aplicaţii androit! Asta se cheamă LIBERTATE?
Pentru asta am ieşit în stradă în decembrie 1989? Ca să fim, după trei decenii, discriminaţi, segregaţi, asupriţi, minţiţi, controlaţi, urmăriţi, înţepaţi cu seruri experimentale, înlocuiţi – unii dintre noi – cu „inteligenţa artificială” şi lăsaţi fără resursele noastre naturale strategice?
..Citeste mai departe..

Monedă de aur cu tema „Tezaurul de la Pietroasa – Vasele Poligonale”, lansată în circuitul numismatic

Moneda se vine cu 580 de lei!

Începând cu data de 19 decembrie a.c., Banca Naţională a României va lansa în circuitul numismatic o monedă din aur cu tema „Tezaurul de la Pietroasa – Vasele Poligonale”.
Moneda este din aur, are o valoare nominală de 10 lei, formă rotundă, greutate 1,224 g, cant zinţat, calitate proof.
Aversul monedei prezintă vasul octogonal din Tezaurul de la Pietroasa, inscripția „ROMÂNIA”, în arc de cerc, valoarea nominală „10 LEI”, anul de emisiune „2022” și stema României.
Reversul monedei prezintă cele două vase poligonale din Tezaurul de la Pietroasa și inscripțiile în arc de cerc „TEZAURUL DE LA PIETROASA” și „VASELE POLIGONALE”.
..Citeste mai departe..

Legea „egalităţii de şanse”, o lege inutilă şi stupidă, care se poate interpreta în fel şi chip, netezind drumul către ideologii periculoase!

Parlamentarii români au votat ieri, 12 decembrie, o lege extrem de controversată, nedorită mai ales de către partea naţionalistă, suveranistă, o lege aberantă şi foarte intrepretabilă, anume Legea "egalităţii de şanse"!
De la "egalitate de gen" s-a modificat în "egalitate de şanse", însă degeaba, că egalitatea între femeie şi bărbat, din punct de vedere al drepturilor era deja prevăzută în Constituţie, la Art. 16, alin. 3.
Cam aşa cum au modificat şi în cazul Învăţământului Legea "Educaţiei sexuale" în Legea "Educaţiei sanitare"! Ce şmecherie!
Ce au votat, acum, parlamentarii este ca o portiţă deschisă către ideologia LGBTQ, aia a promovări transexualităţii, homosexalităţii, lesbianismului, promovare nu numai în rândul persoanelor majore ci şi în rândul copiilor!
Ce rost ar mai fi avut ca o asemenea lege a egalităţii de gen să fie supusă la vot şi votată cu atâta ardoare „pentru” din moment ce, după cum se vede, şi din punct de vedere practic femeile sunt cot la cot cu bărbaţi în foarte multe domenii de activitate? Este clar că „aleşii locali”, fie din voinţă, fie din nebăgare de seamă, au favorizat, prin votul lor o trecere către ideologia LGBTQ, ceea ce este cum nu se poate de prost pentru o ţară ca România, creştin ortodoxă!
..Citeste mai departe..

Monedă din argint cu tema „90 de ani de la nașterea lui Fănuș Neagu”

Începând cu data de 12 decembrie a.c., Banca Naţională a României va lansa, în circuitul numismatic, o monedă din argint cu tema „90 de ani de la nașterea lui Fănuș Neagu”.
Moneda este confecţionată din argint, are o valoare de 10 lei, diametru – 37 mm, greutate 31,103 g, cant dinţat, anunţă Banca Naţională printr-un comunicat de presă. Aversul monedei redă casa memorială Fănuș Neagu, un fragment din romanul „Îngerul a strigat”, inscripția în arc de cerc „ROMANIA”, stema României, valoarea nominală „10 LEI” și anul de emisiune „2022”.
..Citeste mai departe..

Mare Sărbătoare creştină şi naţională astăzi, 30 noiembrie, Sfântul Andrei, Ocrotitorul României

La mulţi ani celor care îşi serbează onomastica!

Astăzi, 30 noiembrie, este mare sărbătoare creştinească, Sfântul Andrei. Sfântul Sinod al Biserici Ortodoxe Române a hotărât, în anul 1995, ca sărbătoarea Sfântului Andrei să fie însemnată cu cruce roşie în calendarul bisericesc, iar în anul 1997 Sfântul Andrei a fost proclamat „Ocrotitorul României”. Ziua de 30 noiembrie a fost declarată sărbătoare bisericească naţională, iar din 2012, această zi a devenit zi de sărbatoare legală în care nu se lucrează!
Cei care îşi cheamă angajaţii la muncă în aceste zile de sărbătoare riscă amenzi uriaşe, cu excepţia magazinelor, mai ales a celor comercializează produse alimentare!
Cea mai cunoscută tradiţie legată de Sf. Andrei este cea a grâului pus la încolţit, grâul fiind considerat un simbol al belşugului, sursă a vieţii, pentru că din grâu se face pâinea – aliment de bază al omului.
..Citeste mai departe..

1 2 3 4