Ultima editie tiparita in format pdf

Priviţi, aici, culmea tupeului!


Tocmai ei, care se ocupă de blocat roţi maşinilor parcate ilegal, o comit şi iată cum au parcat maşina, pe trecerea de pietoni! Ar trebui să vă blocaţi singuri roţile...!

Măi, dar vouă, celor care vă ocupaţi de blocat roţi şi de ridicat maşini parcate ilegal, cine să vă blocheze roţile şi, eventual, să vă şi ridice maşina parcată pe trecerea de pietoni? Este vorba despre trecerea de pietoni de lângă clădirea Palatului Culturii, partea unde îşi desfăşoară activitatea Curtea de Apel.
Se „colindă” prin oraş pentru a se „vâna” autoturisme parcate ilegal, însă ce să vezi că tocmai ei, care fac asta, producând un stres în plus cetăţenilor, nu respectă legislaţia ce le-o invocă altora că o încalcă!
Hai să vedem dacă, în speţa de faţă, se sesizează factorii în drept să vă sancţioneze şi pe voi
..Citeste mai departe..

Conducea fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicole!

S-a ales cu dosar penal

Aparatul radar, amplasat pe DN 1, în comuna Româneşti, a înregistrat, pe 19 septembrie, un autoturism al cărui conducător auto circula cu viteza de 97 km/h (+47 km/h peste limita legală admisă).
Poliţiştii au identificat că maşina era condusă de un bărbat în vârstă de 33 de ani, din comuna Bărcănești.
În urma solicitării documentelor personale și ale autoturismului, bărbatul nu a putut prezenta niciun document, sens în care au fost interogate bazele de date, rezultând faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule!
..Citeste mai departe..

Indivizi depistați în vederea executării pedepsei închisorii

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au pus în aplicare, pe 29 septembrie, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Carei, Satu Mare, pe numele unui bărbat, în vârstă de 54 de ani, domiciliat în municipiu. Acesta a fost condamnat la 8 luni de închisoare, pentru săvârșirea a două infracțiuni furt.
În aceeași zi, tot polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au pus în aplicare un alt mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Tribunalul Prahova, pe numele unui bărbat, în vârstă de 26 de ani, din municipiu.
..Citeste mai departe..

Aţi văzut-o?

La data de 20 septembrie a.c., în jurul orei 21:30, polițiștii din cadrul Secției nr.1 de Poliție Ploiești au fost sesizați de către o femeie, asistent maternal, cu privire la faptul că, BIVOLARU ANTOANETA, în vârstă de 16 ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliu fără a mai reveni până în prezent.
Semnalmente: greutate aproximativ 50-52 de kg, înălțime 1,60-1,65 metri, constituție astenică, păr șaten închis. La momentul plecării aceasta purta pantaloni și geacă de imitație din piele de culoare neagră, adidași sport.
Persoanele care pot oferi informații cu privire la persoana în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112
..Citeste mai departe..

Arestați preventiv pentru 30 de zile, pentru săvârșirea unei infracțiuni de tâlhărie calificată

La data de 17 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr.2 de Poliție Ploiești au depistat un al treilea tânăr bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de tâlhărie calificată, faptă comisă la începutul lunii august a anului în curs.
În fapt, la data de 9 august a.c., în jurul orei 02:30, în timp ce se aflau pe o stradă din municipiul Ploiești, trei tineri cu vârstele de 17, 19, respectiv 21 de ani, cu ajutorul unui obiect contondent, ar fi încercat să lovească un tânăr în vârstă de 17 ani, acesta din urmă ferindu-se, fără a suferi vătămări corporale.
Ulterior, de teamă, tânărul de 17 ani le-ar fi dat o brățară din aur pe care o avea asupra sa.
..Citeste mai departe..

Amendat pentru că tăia copaci în comuna Surani!

Poate că vroia şi omul să aibă cu ce să se încălzească la iarnă, că doar preşedintele României i-a îndemnat pe români să găsească şi alte surse de încălzire decât agent termic şi gaze! Aşa că...

În timp ce desfășurau activități de depistare a persoanelor care comit delicte silvice, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Bălțești, împreună cu un pădurar din cadrul Ocolului Silvic Vălenii de Munte, au depistat, în seara datei de 15 septembrie, pe raza comunei Surani, în apropierea fondului forestier, un bărbat care transporta material lemnos cu ajutorul unui atelaj hipo. Persoana în cauză a fost legitimată și identificată ca fiind un bărbat în vârstă de 26 de ani, din comună.
..Citeste mai departe..

Un individ se automutila producându-şi mai multe plăgi la nivelul gâtului!

Ce au mai descoperit poliţiştii ploieşteni sosiţi la faţa locului!

Caz horror în Ploieşti! Un individ în vârstă de 41 de ani, pe fondul consumului de alcool, se automutila, poliţiştii sosiţi la faţa locului, în urma unui apel, sesizând că acesta avea mai multe plăgi la nivelul gâtului!
Fapta s-a petrecut pe 14 septembrie, la orele prânzului, automutilarea făcându-se cu un obiect tăietor-înţepător.
Din verificările poliţiştilor a mai reieșit faptul că bărbatul ar fi amenințat cu acte de violență o vecină în vârstă de 48 de ani, anterior având un conflict verbal cu aceasta.
..Citeste mai departe..

A furat lucernă şi s-a ales cu dosar penal

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Bărcănești au fost sesizați, pe 14 septembrie, în jurul orei 15:00, de către un bărbat, despre faptul că o persoană i-ar fi sustras lucerna de pe un teren pe care îl deține în satul Pușcași.
Din verificări a reieșit că, în perioada 12-14 septembrie a.c., un bărbat în vârstă de 42 de ani, tot din comuna Bărcănești, ar fi sustras lucerna de pe tarlaua apelantului.
Bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost identificat și condus la sediul poliției în vederea audierii, declarând că va achita întreg prejudiciul, care este de 1.000 de lei.
În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt
..Citeste mai departe..

Doi minori depistați de poliţişti la scurt timp după ce ar fi furat două biciclete

Marţi, 13 septembrie a.c., în jurul orei 20:00, polițiștii Secției nr.1 de poliție Ploiești au fost sesizați prin apel 112, de către un tânăr, cu privire la faptul că lui și prietenului său le-ar fi fost sustrase bicicletele lăsate neasigurate şi nesupravegheate pe Strada „Cuza Vodă”.
În urma investigațiilor și a cercetărilor efectuate, polițiștii au reușit la scurt timp identificarea și ulterior depistarea persoanelor bănuite, ca fiind doi minori cu vârstele de 12, respectiv 14 ani, din municipiul Ploiești.
Cei doi au fost conduși la sediul unității de poliție, iar reprezentanții legali ai acestora au fost sancționați contravențional conform Legii nr.61/1991, pentru nesupravegherea minorilor.
..Citeste mai departe..

Conducea autoturismul deşi nu avea acest drept!

Cu prilejul unei misiuni de contol întreprinse pe strada Democraţiei din Ploieşti, pe 13 Septembrie a.c., poliţiştii Secţiei nr. 4 de Poliţie au oprit, în jurul orei 11:45, un autoturism condus de o femeie în vârstă de 44 de ani, din municipiul Ploiești.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că femeia are dreptul de a conduce suspendat.
Astfel, persoanei respective i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere
..Citeste mai departe..

Cu ochii pe autobuze şi microbuze!

136 de conducători auto au fost verificaţi de către polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație pe Drumurile Publice cu ocazia unui control tematic desfășurat pe 13 septembrie a.c.
Acțiunile de control au avut ca scop depistarea și sancționarea conducătorilor de autovehicule destinate transportului de marfă și persoane, care nu respectă prevederile Hotărârii Consiliului Local Ploiești privind transportul de persoane cu microbuze sau autobuze (cu excepția autovehiculelor S.C. TCE S.A.) fără autorizație de circulație eliberată de Primăria Municipiului Ploiești, utilizarea altor terminale, circulația autovehiculelor pe alte trasee și oprirea în alte stații decât cele stabilite de Consiliul Local.
Din cei 136 de şoferi controlaţi, 83 au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare totală de 20.750 lei.
..Citeste mai departe..

    1 2 3 4 5 6 7