Ultima editie tiparita in format pdf

Priviţi, aici, culmea tupeului!


Tocmai ei, care se ocupă de blocat roţi maşinilor parcate ilegal, o comit şi iată cum au parcat maşina, pe trecerea de pietoni! Ar trebui să vă blocaţi singuri roţile...!

Măi, dar vouă, celor care vă ocupaţi de blocat roţi şi de ridicat maşini parcate ilegal, cine să vă blocheze roţile şi, eventual, să vă şi ridice maşina parcată pe trecerea de pietoni? Este vorba despre trecerea de pietoni de lângă clădirea Palatului Culturii, partea unde îşi desfăşoară activitatea Curtea de Apel.
Se „colindă” prin oraş pentru a se „vâna” autoturisme parcate ilegal, însă ce să vezi că tocmai ei, care fac asta, producând un stres în plus cetăţenilor, nu respectă legislaţia ce le-o invocă altora că o încalcă!
Hai să vedem dacă, în speţa de faţă, se sesizează factorii în drept să vă sancţioneze şi pe voi
..Citeste mai departe..

Cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală

Au fost puse în aplicare 3 mandate de aducere

În dimineaţa de 12 octombrie, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Prahova- Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, sub atenta supraveghere a Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară la sediul unei societăți comerciale din comuna Telega și la domiciliul unei persoane domiciliată în aceeași comună, într-o cauză penală în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală.
..Citeste mai departe..

Un individ aflat în arest la domiciliu este acum cercetat pentru furt calificat şi pentru evadare!

Dacă era în arest la domiciliu, ce supraveghere s-a făcut asupra sa din moment ce a reuşit să scape? Incredibil!

Luni, 10 octombrie a.c., în jurul orei 17:15, polițiștii din cadrul Poliției orașului Plopeni au fost sesizați de către administratora unei societăți comerciale din comuna Vâlcănești, despre faptul că în urmă cu puțin timp o persoană necunoscută ar fi pătruns în incinta societății sustrăgând o sumă de bani.
Din verificările efectuate de către o echipă operativă a Poliţiei a rezultat că, la ora 17:00, un bărbat ar fi pătruns în societate și profitând de neatenția agentului economic, ar fi sustras din casa de marcat 900 de lei.
..Citeste mai departe..

Amenzi în cartierul Radu de la Afumați pentru lipsa contractelor de salubritate

Începând cu luna august a.c., polițiștii locali din cadrul Biroului Protecția Mediului au întreprins o serie de acțiuni prin care au fost verificați proprietarii din cartierul Radu de la Afumați cu privire la deținerea contractelor de salubritate încheiate cu operatorul autorizat.
În urma unui număr de 130 controale efectuate, polițiștii locali au întocmit 52 de somaţii prin care le-au comunicat proprietarilor obligativitatea pe care o au de a încheia contract cu operatorul autorizat în municipiul Ploiești, în vederea preluării deșeurilor menajere și asimilabile acestora, în caz contrar urmând să fie sancționați contravențional.
..Citeste mai departe..

Ăsta da ghinion pentru un conducător auto!

A fost surprins, de către un echipaj de poliţie, făcând schimb, la volan, cu soţia.
Bărbatul conducea fără a avea avea acest drept, iar când a văzut maşina poliţiei a decis să o lase pe soţie la volan. Dar şi poliţia a văzut... scena, aşa că...!

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Ploiești, în timp ce desfășurau activități de supraveghere și control al traficului rutier pe strada Mihai Bravu, din Ploieşti, în data de 9 octombrie, au observat, în jurul orei 8:15, un autoturism al cărui conducător auto a oprit cu aproximativ 150 de metri până în echipajul de poliție, iar de la volanul autoturismului a coborât un bărbat și în locul acestuia s-a urcat o femeie.
..Citeste mai departe..

Doi bărbați au fost reținuți pentru infracțiuni rutiere

Sâmbătă, 8 octombrie, în jurul orei 2.30, polițiștii Serviciului Rutier Prahova au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe DN1, pe direcția de deplasare Brașov către Ploiești, conducătorul unui autoturism ar fi manifestat un comportament agresiv în trafic.
Sosiţi la faţa locului, poliţişti au reușit identificarea și ulterior depistarea autoturismului în cauză, pe DN1 pe Centura de Vest a municipiului Ploiești în dreptul KM. 63.
Întrucât conducătorul autoturismului emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice de sânge.
..Citeste mai departe..

I s-a furat 1.500 de lei din rucsac, pe scara blocului!

Poliția l-a căutat pe infractor luni întregi și a identificat acum, în octombrie, un bărbat în vârstă de 40 de ani, cercetându-l sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat


În timp ce a intrat pe scara blocului, venind de la servici, o femeie a fost jenată de un individ, timp în care acesta i-a sustras femeii portofelul din rucsac.
A cerut să-i se înapoieze portofelul, l-a primit, însă femeia a observat că îi lipsea suma de 1.500 de lei din el.
Fapta s-a petrecut în ziua de 19 aprilie a.c., dată în care femeia, care este din comuna Sângeru, s-a şi prezentat la Poliţia Municipală Ploieşti, în jurul orei 22:00.
..Citeste mai departe..

523 de şoferi amendaţi de Poliţia Locală în luna septembrie

În cursul lunii septembrie a acestui an, polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație pe Drumurile Publice au verificat 625 de conducători auto, dintre care 523 au fost sancţionaţi contravențional, cu amenzi în valoare totală de 132.300 lei, se precizează într-un comunicat al Poliţiei Locale Ploieşti.
Aceeaşi sursă declară că abaterile constatate și sancționate au avut ca obiect nerespectarea prevederilor legale privind:
- oprirea, staționarea și accesul interzis (O.U.G nr. 195/2002);
- transportul de persoane cu microbuze sau autobuze (cu excepția autovehiculelor S.C. T.C.E. S.A.) fără autorizație de circulație eliberată de Primăria Municipiului Ploiești, utilizarea altor terminale, circulația autovehiculelor pe alte trasee și oprirea în alte stații decât cele stabilite de Consiliul Local;
..Citeste mai departe..

Un individ cu domiciliul în Buzău, depistat că ar fi sustras o poartă metalică de la un bloc din Ploieşti

În dimineața zilei de 30 septembrie 2022, în jurul orei 3:50, polițiștii locali aflați în patrulare în zona centrală a municipiului, au depistat pe Bulevardul Republicii, în fața Galeriilor Comerciale, o persoană care avea asupra sa o poartă din schelet metalic acoperit cu plasă, având dimensiunile de aproximativ 160 x 100 cm.
Polițiștii locali l-au identificat pe numitul D.M., în vârstă de 41 de ani, cu domiciliul în municipiul Buzău, care a declarat că a luat poarta respectivă din spatele blocului „7 Etaje”! În urma verificărilor efectuate, polițiștii locali au constatat faptul că aceasta a fost sustrasă dintr-un gard montat în lateralul unui bloc din Municipiul Ploiești.
..Citeste mai departe..

Incendiu la remorca unui autotren ce circula pe DN1

Pe DN 1 București-Ploiești, în localitatea Otopeni, județul Ilfov, a izbucnit un incendiu la remorca unui autotren, ce se află pe suprafața de rulare.
Evenimentul s-a produs în jurul prânzului.
Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că nu sunt persoane rănite, din fericire.
Benzile 1 și 2 au fost oprite pentru a permite intervenția autospecialelor ISU

..Citeste mai departe..

Atenţie şoferi, poliţia rutieră vă urmăreşte!

În noaptea de 24 spre 25 septembrie a.c., în intervalul orar 22.30-1.00, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Ploiești au continuat acțiunile pentru reducerea victimizării prin accidente rutiere produse pe fondul defecțiunilor tehnice ale autovehiculelor, dar și pentru combaterea comportamentului agresiv în traficul rutier.
Astfel, în cadrul activităților au fost controlate 34 de autovehicule și au fost efectuate 12 testări cu aparatul etilotest.
De asemenea, au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale, conform OUG nr.195/2002 pentru încălcări ale normelor rutiere, dintre care:
- Comportament agresiv în traficul rutier: 5 cazuri;
- Încălcare marcaj continuu: un caz;
..Citeste mai departe..

    1 2 3 4 5 6