Ultima editie tiparita in format pdf

Priviţi, aici, culmea tupeului!


Tocmai ei, care se ocupă de blocat roţi maşinilor parcate ilegal, o comit şi iată cum au parcat maşina, pe trecerea de pietoni! Ar trebui să vă blocaţi singuri roţile...!

Măi, dar vouă, celor care vă ocupaţi de blocat roţi şi de ridicat maşini parcate ilegal, cine să vă blocheze roţile şi, eventual, să vă şi ridice maşina parcată pe trecerea de pietoni? Este vorba despre trecerea de pietoni de lângă clădirea Palatului Culturii, partea unde îşi desfăşoară activitatea Curtea de Apel.
Se „colindă” prin oraş pentru a se „vâna” autoturisme parcate ilegal, însă ce să vezi că tocmai ei, care fac asta, producând un stres în plus cetăţenilor, nu respectă legislaţia ce le-o invocă altora că o încalcă!
Hai să vedem dacă, în speţa de faţă, se sesizează factorii în drept să vă sancţioneze şi pe voi
..Citeste mai departe..

Amenzi aplicate de polițiștii locali ploieșteni

În perioada 9-13 august 2021, în intervalul orar 18:00-24:00, polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică Ploiești au desfășurat acțiuni de control în mijlocale de transport în comun pe traseele T.C.E. 101 și 102, precum și la terminalele acestora, fiind legitimate 52 de persoane, dintre care 24 au fost atenționate verbal, iar 28 au fost sancționate contravențional cu amenzi în valoare totală de 2060 lei pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială, ordine și liniște publică, pentru nerespectarea măsurilor privind prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, precum și pentru acte de identitate expirate.
..Citeste mai departe..

Bani sustrași dintr-o cutie de valori din Câmpina

La data de 13 august, în jurul orei 23.30, polițiștii municipiului Câmpina au fost sesizați de către un bărbat, despre faptul că i-ar fi dispărut din locuință o anumită sumă de bani. Din cercetări a reieșit faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns în imobilul din municipiul Câmpina, prin forțarea unei uși termopan și ar fi sustras dintr-un dormitor o cutie de valori.
..Citeste mai departe..

Tânăr fugit din Judecătoria Văleni, când trebuia să fie arestat!

Tânărul de 17 ani care a fugit miercuri din Judecătoria Văleni în timp ce instanţa emitea mandatul de arestare preventivă pe numele său a fost găsit de poliţişti într-o pădure din comuna Poseşti, informează IJP Prahova. Potrivit sursei citate, tânărul a fost depistat vineri seară de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale în fondul forestier de pe raza comunei Poseşti, sat Valea Screzii. El a fost căutat zilele acestea de 45 de poliţişti, 19 militari jandarmi şi doi pădurari.
..Citeste mai departe..

Polițist înjurat chiar în sediul instituției!

Aseară, în jurul orei 20:30, polițiștii Biroului Rutier Ploiesti au condus la sediul subunității un conducător auto, de 33 de ani, care, în timpul unui control în trafic, a manifestat un comportament violent și a refuzat sa se legitimeze. Din cercetări a reieșit faptul că polițiștii rutieri, în timp ce desfășurau activități de supraveghere și control al traficului rutier pe Șoseaua Vestului din municipiu, la un moment dat, au observat un autoturism inscripționat TAXI, al cărui conducător auto folosea telefonul mobil fără a avea un dispozitiv de tip hands free și nu purta centura de siguranță.
..Citeste mai departe..

Cîţu a stat în arest!

A fost prins sub influenţa consumului de alcool, în SUA!

A comis o infracţiune şi, totuşi, ocupă o funcţie publică – şi ce funcţie (!) – în România

Document senzaţional publicat de site-ul Flux24.ro miercuri, 11 august 2021. Numele actualului premier al României, Florin Vasile Citu, „apare într-un document oficial al Curţii de Justiţie din statul american Iowa (vezi facsimil) că ar fi stat două zile în arest preventiv şi pus să achite o amendă de 1.000 de dolari, fiind acuzat de conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului sau a drogurilor”, scrie Flux24.ro.
Chestia e că domnul premier şi-a recunoscut fapta în conferinţa de presă de miercuri, de la Guvern, răspunzând unei întrebări pe acest subiect.
..Citeste mai departe..

Avem datoria de a apăra Suveranitatea şi Independenţa ţării

Niciun organism internaţional nu are dreptul de a ne obliga să adoptăm un anumit model de Carte de Identitate!

De data asta, ţări din Estul Europei (unde regimurile socialiste au domnit până în 1989 inclusiv) par decise să nu accepte... oferta Occidentului de adoptare a unui regim totalitar bazat pe o anumită ideologie! Ce face România?

Scuza unora cum că noul model de Carte de Identitate reprezintă o cerinţă a Uniunii Europene pare o mare aberaţie!
În primul rând, tu, ca Stat, eşti suvern şi independent, că aşa scrie şi în Constituţia României, ori asta presupune că este interzis amestecul în treburile interne ale Statului, mai ales în ce priveşte conţinutul legilor interne. Nu ai cum să adopţi poziţia ghiocelului când se... cere, dacă se cere, cum să arate Cartea de Identitate a cetăţenilor români pe motiv că suntem în Uniunea Europeană!
Să nu existe nici însemnele naţionale, cele trei culori ale Tricolorului, să se scrie „Gen” în loc de „Sex” este total absurd! Cum să accepţi aşa ceva?
În al doilea rând, cei care se află acum la conducerea UE şi care aparţin unei anumite ideologii nu au dreptul de a impune ţărilor membre să aibă aceeaşi ideologie. Asta să fie clar!
..Citeste mai departe..

Femeie însărcinată lovită în stradă

Sâmbătă, 24 iulie a.c., în jurul orelor 22:25, în timp ce patrulau pe Bulevardul Republicii-intersecție cu strada Nicolae Titulescu, polițiștii locali au observat două persoane de sex masculin și o persoană de sex feminin care se aflau într-o altercație fizică și verbală, iar unul dintre bărbații implicați în conflict o lovise pe femeia care era însărcinată. 
Polițiștii locali au intervenit pentru aplanarea conflictului, solicitând totodată sprijinul colegilor din cadrul structurii de intervenție rapidă
..Citeste mai departe..

Acțiune fulger a polițiștilor rutieri prahoveni

În această dimineață, polițiștii Serviciului Rutier au acționat pe DN1 B, DN1 D și DJ 100B, în localitățile Valea Călugărească, Ciorani și Fulga. Acțiunea a avut ca scop creșterea vizibilității elementului polițienesc, prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere. 
 Au fost controlate peste 100 de autovehicule și au fost aplicate 61 de sancțiuni contravenționale, dintre care peste 30 la nerespectarea regimului legal de viteză.
..Citeste mai departe..

Cercetați pentru trafic de droguri de risc și de mare risc

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești - Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Ploieşti, cu sprijinul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov, Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Tulcea și Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Ialomița, au efectuat 11 percheziții domiciliare, în Prahova și Brașov, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc și mare risc. Începând cu luna octombrie 2019, polițiștii și procurorii au documentat activitatea unei rețele infracționale, formată din 11 persoane, ce ar fi acționat în stațiunile Sinia, Bușteni și Azuga, de pe Valea Prahovei.
..Citeste mai departe..

Furau apă de la hidrant!

Polițiștii locali au fost sesizați, pe 13 iulie a.c., de către reprezentanți ai societății Apa Nova Ploiești, cu privire la faptul că pe strada Ghighiului, în zona Hipodrom, o autocisternă este conectată la un hidrant, fiind alimentată, în mod ilegal, din rețeaua publică de apă a municipiului.
În locația indicată s-a deplasat de urgență un echipaj din cadrul Serviciului Ordine Publică, precum și polițiștii locali din structura de Intervenție Rapidă care, în urma verificării zonei, au depistat un autocamion marca Iveco ce transporta o benă metalică dotată cu sisteme de racordare la rețeaua de apă.
..Citeste mai departe..

    21 22 23 24 25 26