Percheziții într-un dosar penal privind traficul de migranți, spălarea banilor și fals în înscrisuri


Marți, 26 septembrie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Ploiești, efectuează 4 percheziții domiciliare, în județele Prahova și Ialomița, punând în aplicare 14 mandate de aducere, într-o cauză privind săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de migranți, facilitarea șederii ilegale în România, trafic de persoane, spălarea banilor, fals în înscrisuri sub semnătură privată și luare de mită. 
Din cercetările efectuate a rezultat că un grup infracțional organizat, ce ar fi fost specializat în săvârșirea infracțiunilor din sfera traficului de migranți, ar fi efectuat demersuri pentru aducerea în țară a 2.785 de cetățeni străini proveniți din India, Pakistan, Nepal, Bangladesh și Sri Lanka.
..Citeste mai departe..

IPJ Prahova ne informează

Bărbați reținuți pentru comiterea de infracțiuni de furt

Vineri, 22 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Valea Călugărească au identificat, depistat și reținut pentru 24 de ore, un tânăr în vârstă de 19 ani, din comuna Dumbrava, bănuit de comiterea infracțiunii de furt. În fapt, la data de 21 septembrie a.c., polițiștii au fost sesizați de către un bărbat din comuna Dumbrava, despre faptul că persoane necunoscute i-ar fi sustras din locuință un televizor tip LED, care se afla montat pe perete, creând un prejudiciu de aproximativ 1.500 de lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate. 
În urma verificărilor efectuate, persoana bănuită a fost depistată, fiind reținută pentru 24 de ore. 
În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.
..Citeste mai departe..

Persoană bănuită de trafic de droguri, prinsă în flagrant delict

Joi, 21 septembrie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Ploieşti, au efectuat o acțiune de prindere în flagrant delict, a unui bărbat bănuit de săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc (canabis). Acesta a fost reținut, pentru 24 de ore.
 Astfel, bărbatul a fost depistat în flagrant delict în timp ce ar fi oferit spre vânzare aproximativ 10 grame de canabis, asupra acestuia fiind descoperite încă 13 grame de canabis, destinate comercializării.
..Citeste mai departe..

Accident rutier, în Ploiești, între un autoturism și o motocicletă!

În timp ce conducea autoturismul pe Aleea Prishop, din Ploiești, o femeie în vârstă de 38 de ani, ajungând la intersecția cu strada Mărășești a intrat în coliziune cu un motociclu condus de un tânăr în vârstă de 17 ani. 
Evenimentul a avut loc aseară. 
Tânărul motociclist a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. 
Cei doi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, transmite IPJ Prahova
..Citeste mai departe..

Tânăr reținut de polițiști pentru furt

Miercuri, 20 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr.4 de Poliție Ploiești au identificat și depistat un tânăr din orașul Mizil, bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt. În fapt, la data de 29 iulie a.c., în jurul orei 11.00, bănuitul ar fi sustras din incinta unui centru comercial din zona de sud a municipiului Ploiești o boxă audio, creând un prejudiciu de 800 de lei. 
În baza probatoriului administrat, față de tânărul în vârstă de 22 de ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive
..Citeste mai departe..

L-ați văzut?

UPDATE:
Tânărul a revenit la domiciliu. Acesta nu a fost victima niciunei infracțiuni pe timpul plecării voluntare, anunță IPJ Prahova.

ȘTIREA INIȚIALĂ:
Miercuri, 20 septembrie a.c., în jurul orei 14.00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Boldești Scăeni au fost sesizați de către o femeie, despre faptul că fiul său, NIȚĂ ROMEO GABRIEL, în vârstă de 24 de ani, a plecat în mod voluntar la data de 30 august a.c., de la domiciliul tatălui său din Lipănești, iar din data de 15 septembrie a.c., nu a mai putut lua legătura cu el. Semnalmente: înălțime circa 1.77 m, 75 de kg, constituție astenică, ten alb, ochi căprui, păr șaten
Ca semne particulare, prezintă, pe piept, un tatuaj ce ilustrează două aripi de vultur, iar pe brațul stâng un alt tatuaj, fără a se cunoaște ce ilustrează.
..Citeste mai departe..

Dosar penal întocmit pentru furtul unei biciclete

Marți, 19 septembrie a.c., în jurul orei 14.30, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Brazi au fost sesizați, de către o femeie, despre faptul că, la data de 16 septembrie a.c., în intervalul orar 19.00 - 21.00, i-ar fi fost sustrasă bicicleta personală pe care o lăsase neasigurată într-o zonă special amenajată dintr-un parc din comună. 
În baza sesizării, au fost efectuate verificări, persoana bănuită de comiterea faptei fiind identificată ca fiind un minor în vârstă de 12 ani, din comuna Bărcănești, care a predat bunul, în valoare de aproximativ 1.000 de lei persoanei vătămate. 
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt
..Citeste mai departe..

A plecat în luna iulie de acasă, în mod voluntar, la o adresă din București, și nici până acum nu a revenit acasă, în Ploiești!

Dacă o vedeți, nu ezitați să sunați la 112 sau să vă adresați celei mai apropiate secții de Poliție! 

Săptămâna trecută, mai exact pe 14 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova au fost sesizați de către o femeie despre faptul că fiica sa, IACOBESCU ELENA-TEODORA, în vârstă de 26 de ani, din municipiul Ploiești a plecat în mod voluntar de la o adresă din București, în luna iulie și nu a mai revenit. 
Semnalmente: aproximativ 1,65 metri înălțime, 60 de kilograme, constituție corpolentă, păr șaten, ochi căprui, față ovală. 
Ca semne particular, prezintă tatuaje pe picioare și abdomen. Nu se cunosc elementele vestimentare pe care le purta la momentul plecării voluntare. 
..Citeste mai departe..

A fost prins individul care a furat, dintr-o locuință, suma de 70.000 de lei!

Polițiștii au aplicat măsura reținerii pentru 24 de ore

Luni, 18 septembrie a.c. polițiștii din cadrul Biroului de Combatare a Furturilor din Locuință Ploiești au identificat, depistat și reținut un tânăr în vârstă de 22 de ani, din municipiul Ploiești, bănuit de comiterea unui furt de peste 50.000 de lei, faptă comisă la sfârșitul săptămânii precedente. 
În fapt, în perioada 14-15 septembrie a.c., tânărul ar fi pătruns într-o locuință din municipiul Ploiești și ar fi sustras, din una dintre camerele acesteia, 70.000 de lei. 
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au depistat persoana bănuită de comiterea faptei, tânărul fiind condus la sediul unității de poliție în vederea audierii. Astfel, în baza probatoriului administrat, față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.
..Citeste mai departe..

Deși aveau permisul de conducere reținut sau nu dețineau niciun permis, iată că au avut tupeul să se urce la volan și să circule cu mașina pe drumurile publice!

Dar, ghinionul lor a fost că i-au prins polițiștii!

Luni, 18 septembrie a.c.,  în jurul orei 09.30, poliţiştii rutieri din cadrul Poliției municipiului Ploiești, în timp ce desfășurau activități pe linie rutieră pe raza municipiului, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula pe Șoseaua Vestului, iar șoferul acestuia nu s-a conformat semnalului, demarând în trombă. 
Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, oprindu-l la intersecția străzilor Deltei cu Aleea Râșnovenilor.
..Citeste mai departe..

Ați văzut-o?

UPDATE: 
Pe 24 septembrie a.c., femeia s-a prezentat la sediul Postului de Poliție Blejoi, declarând că nu a fost victima niciunei infracțiuni pe timpul plecării voluntare de la domiciliu.

ȘITREA INIȚIALĂ:
A plecat de acasă, din Ploiești, în mod voluntar, și până acum nu a revenit! Are 35 de ani 

Luni, 18 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Blejoi au fost sesizați de către un bărbat, despre faptul că numita IONIȚĂ ALEXANDRA-GEORGIANA, în vârstă de 35 de ani, din municipiul Ploiești, a plecat în mod voluntar de la domiciliu, în cursul zilei de azi și nu a mai revenit.
..Citeste mai departe..

    1 2 3 4 5