Ultima editie tiparita in format pdf

Acţiunea „BLITZ” a Poliţiei din Câmpina a adus o... zestre de 39 de sancțiuni contravenționale


De asemenea, au fost reţinute zece permise de conducere

La data de 25 ianuarie a.c., în intervalul orar 7.00-9.30, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Câmpina au desfășurat o acțiune de tip BLITZ pe raza de competență, dar și pe raza localității Bănești.
Obiectivele polițiștilor rutieri au fost:
- Combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere;
- Combaterea consumului de băuturi alcoolice la volan;
- Respectarea legislaţiei rutiere privind neacordarea de prioritate de trecere a pietonilor, a autovehiculelor care au acest drept.
..Citeste mai departe..

Accident rutier în Prahova, în zona localităţii Moara Nouă

Cinci persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale!
Atenţie, şoferi cum conduceţi pe această vreme de iarnă autentică!

Condiţiile aspre ale vremii îşi pun amprenta şi pe şosele. Azi dimineaţă, pe DN 1A Bărcănești – Blejoi, în zona localității Moara Nouă, județul Prahova, a avut loc un accident rutier grav.
Au fost implicate trei autoturisme, iar în urma coliziuinii cinci persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Aşa că mare atenţie, conducători auto, că şi în continuare se anunţă o vreme de iarnă autentică, ninsori viscolite, carosabil ud şi îngheţat...!
..Citeste mai departe..

Oamenii sunt din ce în ce mai săraci şi mai înfriguraţi! Încep să fure haine din magazine!

Cu doare penale ar trebui să se aleagă cei care îi aduc pe oameni în pragul sărăciei şi îi determină să fure, domnilor poliţişti!

Faptul că lumea începe să fie tot mai săracă o dovedeşte şi furturile din magazine.
După alimente, iată că oamenii încep să sustragă şi haine! Oamenii legii, însă, nu sunt miloşi şi deschid dosare penale acestora, când, de fapt, dosare penale ar trebui făcute celor care îi aduc pe oameni în situaţia de a fura, domnilor poliţişti! Miercuri, 25 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției de poliție rurală Blejoi au identificat o persoană bănuită de săvârșirea infracțiunii de tentativă la furt calificat.
..Citeste mai departe..

Peste zece mii de sancţiuni contravenţionale aplicate de Poliţia Locală pe parcursul anului trecut!

Pe parcursul anului trecut, poliţiştii locali au aplicat 10.204 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 2.524.202 lei, se arată în Sinteza activităţii Poliţiei Locale Ploieşti valabilă pe anul 2022.
Sancţiuinile au fost aplicate astfel:
- Ordine Publică: 4.634 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 707.600 lei;
- Circulația pe Drumurile Publice: 4.873 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 1.158.502 lei;
- Control Comercial: 302 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 159.900 lei;
- Disciplină în Construcții, Afișaj Stradal: 108 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 134.400 lei;
..Citeste mai departe..

Polițiștii prahoveni au aplicat, în weekend-ul trecut, cel puţin 300 de sancțiuni contravenționale și au reținut permisele a 25 de șoferi consideraţi indisciplinați.

În zilele de vineri, sâmbătă și duminică polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova au organizat și desfășurat 20 de acțiuni pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, dar și pentru prevenirea faptelor antisociale.
Astfel, în cadrul acțiunilor au fost legitimate peste 1.300 de peroane, au fost controlate peste 1.000 de autovehicule și au fost verificați 40 de agenți economici.
De asemenea, au fost efectuate peste 500 de testări cu aparatul etilotest dar și cu cel DrugTest.
..Citeste mai departe..

Acțiune „BLITZ” a polițiștilor rutieri în comunele Păulești și Blejoi

La data de 13 ianuarie a.c., în intervalul orar 16.30-18.00, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Ploiești au desfășurat o acțiune de tip BLITZ pe raza comunelor Păulești și Blejoi.
Astfel, polițiștii au controlat 63 de autovehicule, au legitimat 70 de persoane și au efectuat 31 de testări cu aparatul etilotest. Totodată, au aplicat 21 de sancțiuni contravenționale, din care 13 pentru nerespectarea regimului legal de viteză.
De asemenea, au fost reținute și două permise de conducere, unul pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, iar celălalt pentru depășire neregulamentară. Valoarea totală a sancțiunilor este de 4.640 de lei.
..Citeste mai departe..

Atenţie, şoferi! 75 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 18.750 lei, aplicate de poliţiştii locali unor conducători auto în doar 6 ore

Vedeţi pentru ce au fost acordate amenzile!

Luni, 16 ianuarie a.c., între orele 5:00 și 11:00, polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație pe Drumurile Publice au efectuat acțiuni privind legalitatea desfășurării transportului rutier public de mărfuri și persoane pe raza municipiului.
Verificările au avut loc pe străzile: Șoseaua Vestului, Ștrandului, Depoului, Găgeni și Bulevardul București.
..Citeste mai departe..

Un individ s-a ales cu dosar penal după ce a făcut el nişte modificări la echipamentul de măsurare a consumului de gaze naturale!

Dar cei ce ne scumpesc viaţa de ce nu păţesc nimic, domnilor poliţişti? Defrişarea pădurilor, înstrăinarea resurselor noastre naturale nu vă spun nimic? Dar nici că suntem singura ţară care îşi cumpără propriile resurse nu contează?

Pe 7 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Florești, în urma unor investigații, au constat faptul că un imobil din comuna Filipeștii de Târg avea modificată poziția standard a plăcii de contor montată la imobilul în cauză, respectiv din poziția verticală l-au poziționat orizontal, astfel, placa de contor nu a mai înregistrat consumul de gaze naturale!
Proprietarul imobilului a recunoscut comiterea faptei, precum și motivul, respectiv diminuarea contorizării consumului de gaze, se specifică într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Prahova.
..Citeste mai departe..

A acroşat, cu autoturismul, un pieton şi a fugit de la locul faptei!

Conducătorul auto avea să fie identificat, după câteva zeci de minute, de poliţişti, care l-au reţinut pentru 24 de ore, că l-au depistat şi cu alcool, după testarea cu aparatul etilotest.

În dimineața zilei de ieri, 7 ianuarie a.c., în jurul orei 07.30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova au fost sesizați despre faptul că pe Drumul Național 1, în comuna Românești, un bărbat, în calitate de pieton, ar fi fost acroșat de un autoturism, ulterior acesta din urmă continuându-și deplasarea fără a opri.
În urma impactului, pietonul în vârstă de 46 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.
..Citeste mai departe..

Doar 5 sancțiuni contravenționale aplicate pentru activități pirotehnice ilegale?

Păi în tot Ploieștiul răsună petardele și se mai dă și cu artificii, la foc automat....!
Mai patrulați și prin cartiere, domnilor polițiști!

Polițiștii din cadrul Secției nr.1 de Poliție Ploiești au organizat și desfășurat ieri, 29 decembrie, o acțiune în baza planului național „FOC DE ARTIFICII”, în vederea verificării legalității desfășurării operațiunilor cu articole pirotehnice, precum și pentru descurajarea elementelor infracționale și combaterii fenomenelor cu impact stradal.
În cadrul acțiunii au fost legitimate 30 de persoane, fiind aplicate 5 sancțiuni contravenționale conform Legii nr.61/1991 cu ocazia constatării unor fapte antisociale.
..Citeste mai departe..

13 decembrie cu ghinion pentru doi şoferi! Au făcut accident, pe „Republicii”

Unul dintre şoferi a părăsit locul faptei!

Marți, 13 decembrie a.c., în jurul orei 18:40, pe Bulevardul Republicii, din Ploieşti, mai exact în apropierea sensului giratoriu de la Caraiman, s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale.
Au fost implicate două autoturisme, unul dintre şoferi, însă, preferând să plece de la locul faptei până să vină poliţiştii. Doar şoferul taxiului implicat în accident a rămas pe loc.
Un echipaj auto din cadrul Biroului Ordine Publică II, care se afla în patrulare pe Bulevardul Republicii, a observat producerea accidentului rutier şi, cu ajutorul unui martor ocular, poliţiştii au reuşit să identifice autoturismul care fugise de la locul faptei.
..Citeste mai departe..

1 2 3 4