Ultima editie tiparita in format pdf

Bărbat depistat de două ori în aceeași zi, fără permis de conducere


Polițiștii Secției de poliție rurală Bălțești, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiunilor de serviciu, au observat un autoturism care circula pe DC 47, către satul Lopatnița, și care, la vederea polițiștilor, a oprit pe partea dreaptă a drumului, a încercat să întoarcă, dar nu a reușit din cauza drumului îngust, după care a mers cu spatele circa 10 metri și a oprit autoturismul la semnalele sonore ale autospecialei de poliție. 
 La solicitarea polițiștilor conducătorul auto a prezentat pentru control documentele personale, dar și documentele autoturismului condus, fiind identificat în persoana unui tânăr în vârstă de 20 de ani, din comuna Surani.
..Citeste mai departe..

Controale ale polițiștilor prahoveni în 40 de societăți comerciale și în trafic

90 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Prahova au desfășurat, ieri, activități pentru verificarea respectării măsurilor de protecție sanitară și a celor privind distanțarea fizică în toate zonele aglomerate, respectiv la operatorii economici din centre comerciale, piețe, terase, benzinării și la agenții economici de tip HORECA de pe raza administrativ-teritorială a județului Prahova. 
 Cu ocazia activităților de control, au fost verificate peste 40 de societăți comerciale cu privire la respectarea recomandărilor/interdicțiilor pe timpul stării de alertă și peste 50 de mijloace de transport persoane, de pe raza întregului județ.
..Citeste mai departe..

Nu disciminaţi şi Sărbătoarea Naşterii Domnului Isus! Vin procesele!

Crăciunul este doar pentru QR Code? Aberant!

Isus a venit pe Pământ pentru toţi oamenii şi a binecuvântat iubirea necondiţionată tuturor, fără discriminare.
Isus avea să se jertfească pentru păcatele tuturor.
Isus, ca şi Tatăl Său Ceresc, nu obligă pe nimeni să urmeze o cale anume. Se lasă la aprecierea fiecăruia să facă după cum doreşte.
Tot ce este sub formă de obligaţie, de constrângere, de la Necuratul vine! Şi de mai bine de un an şi jumătate avem parte numai de restricţii, măsuri, constrângeri, de discriminări, de segregări, de viclenii şi de multe, multe secrete ascunse, ce lasă loc suspiciunilor.
Se apropie sărbătoarea Naşterii Domnului Isus Hristos, Crăciunul, şi deja prin unele părţi ale patriei noastre numită România, ţară cu populaţie ce este cel puţin 90% creştin ortodoxă, au apărut mesaje de la unele autorităţi publice cum că Târgurile de Crăciun vor fi, anul acesta, deschise doar pentru purtători de cod QR, adică a acelui certificat de vaccinare zis şi „verde”!
Păi cum vine asta, măi politicieni?
..Citeste mai departe..

Mai este un pic până la declanşarea procesului colectiv prin care se cere stoparea experimentelor medicale făcute cu ocazia „imunizării” populaţiei

Avocatul Gheorghe Piperea oferă detalii

Avocatul Gheorghe Piperea, profesor de drept comercial la Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti, a informat recent, pe pagina sa de Facebook, faptul că deja au început să se adune foarte multe mesaje de la cetăţeni pentru a se adera la procesul colectiv în care se va solicita autorităţilor române să oprească experimentele medicale făcute asupra populaţiei cu ocazia „imunizării contra agentului patogen care le-a ținut pe „dânsele” în vârful statului, iar pe noi, în tunel, în calea locomotivei care vine de pe contra-sens”.
Piperea mai anunţă că imediat cum se atinge numărul de 2.000 de reclamaţii se declanşează procedurile legale propriu-zise.
De altfel, în această perioadă se aude şi de posibila declanşare a proceselor incluse în Tribunalul Internaţional, iniţiate contra abuzurilor comise de autorităţi cu ocazia perioadei epidemiologice. De reţinut, autorităţi!
..Citeste mai departe..

Lidia Buble și doi agenți de poliție, trimiși în judecată de DIICOT Ploiești

Cântăreaţa Lidia Buble a fost trimisă în judecată de procurorii DIICOT, fiind acuzată că ar fi mituit doi agenţi de poliţie din cadrul Brigăzii Rutiere Bucureşti, cu suma de 900 de lei, pentru a nu fi testată cu aparatul etilotest. }n comunicat nu se precizeaza numele inculpaţilor, însă ele se regăsesc pe portalul instanţei de judecată: Lidia Buble, Laurenţiu Cristian Ciupercă, Marius Constantin Miulescu, Elena Danila Reznicsek şi Dragos Ştefan Presură.
..Citeste mai departe..

Cu alcool la volan, au rămas fără permis

În această dimineață,  în intervalul orar 7-9, polițiștii Serviciului Rutier Prahova au organizat și desfășurat o acțiune pe DN 1-E60, DN 1B-E577 și pe DN 1A, pentru asigurarea unui climat de siguranță rutieră și în special pentru combaterea conducerii autovehiculelor sub influența băuturilor alcoolice.
În acest context au fost controlate 80 de autoturisme, fiind efectuate 72 de testări cu aparatul etilotest, ocazie cu care au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 7.830 de lei.
De asemenea, au fost reținute 6 permise de conducere pentru conducerea pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice. 
Pe DN 1B, pe raza localității Albești-Paleologu, polițiștii au identificat un bărbat în vârstă de 47 de ani, care, la controlul documentelor, s-a constatat faptul că emana halenă alcoolică. Astfel, a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,37 mg/l alcool pur în aerul expirat. 
Pe DN 1A, pe raza localității Cocorăștii Colț,  un alt bărbat în vârstă de 65 de ani a fost testat cu aparatul etilotest care de această dată a indicat valoarea de 0,13 mg/l alcool pur în aerul expirat. 
În ambele cauze, conducătorii auto au fost sancționați contravențional, fiindu-le totodată reținut permisul de conducere.
Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova organizează permanent astfel de acțiuni în vederea combaterii cauzelor de accidente ce au loc în urma încălcării normelor legale în vigoare.

..Citeste mai departe..

Declaraţie şocantă a lui Stefan Oelrich – director executiv al unui mare Concern Farmaceutic

El a declarat că vaccinurile cu ARNm sunt „un exemplu pentru această terapie celulară și genetică” şi sunt comercializate ca „vaccinuri” pentru a fi pe placul publicului!

Director executiv al Concernului Bayer, Stefan Oelrich – președintele Diviziei Farmaceutice al companiei germane a făcut o declaraţia suprinzătoare cu ocazia unei conferinţe globaliste despre sănătate, World Health Summit, de la Berlin.
Acesta a declarat că vaccinurile cu ARNm COVID-19 sunt, de fapt, „terapie celulară și genetică” şi sunt comercializate ca „vaccinuri” pentru a fi pe placul publicului, potrivit LifeSite News.
„Facem cu adevărat acest salt, pentru a impulsiona inovația, noi, ca și companie, Bayer - în terapiile celulare și genetice ... în cele din urmă, vaccinurile cu ARNm sunt un exemplu pentru această terapie celulară și genetică. Întotdeauna îmi place să spun: dacă am fi făcut un sondaj în urmă cu doi ani în rândul publicului – „Ați fi dispus să luați o terapie genică sau celulară și să o injectați în corpul dumneavoastră?” - probabil că am fi avut o rată de refuz de 95%”, a declarat Stefan Oelrich.
..Citeste mai departe..

Acțiuni în forță ale polițiștilor și jandarmilor în 7 localități prahovene

La acest moment, polițiștii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, împreună cu jandarmii, acționează pe linia verificării respectării legislației în vigoare privind limitarea răspândirii virusului Sars-CoV 2.
Acțiunea se desfășoară pe raza localităților Balta Doamnei, Bărcănești, Brazi, Olari, Păulești, Șirna și Tinosu. Vom reveni

..Citeste mai departe..

Percheziții în Prahova pentru taxe de protectie

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală, împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Serviciului Grupări Infracționale Violente din cadrul DGPMB, au efectuat astăzi 3 percheziții domiciliare, pe raza municipiului București și a județului Prahova, într-o cauză vizând destructurarea unui grup infracțional organizat, specializat în săvârșirea infracțiunilor de șantaj și lipsire de libertate.
..Citeste mai departe..

La volan sub influența băuturilor alcoolice

La data de 8 noiembrie a.c., în jurul orei 17:40, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiunilor de serviciu pe raza comunei Bucov, polițiștii Secției Rurale de Poliție Blejoi au oprit pentru control o autoutlitară condusă de un bărbat în vârstă de 47 de ani, din comuna Ciolpani. 
 Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală în vederea prelevării de mostre biologice de sânge.
..Citeste mai departe..

Polițist agresat de un șofer băut la Câmpina; acesta a fost reținut pentru 24 de ore

Pe tot parcursul zilei de ieri, 5 noiembrie a.c., polițiștii prahoveni au acționat în colaborare cu celelalte structuri, în sistem integrat, privind verificarea respectării normelor legale impuse în contextul pandemic actual. În total au fost desfășurate 11 acțiuni în municipiul Ploiești, în orașele Băicoi, Bușteni, Boldești-Scăeni, Mizil, Sinaia, Vălenii de Munte, cât și în comunele Apostolache și Blejoi.
..Citeste mai departe..

1 2 3 4