Ultima editie tiparita in format pdf

I s-a furat 1.500 de lei din rucsac, pe scara blocului!


Poliția l-a căutat pe infractor luni întregi și a identificat acum, în octombrie, un bărbat în vârstă de 40 de ani, cercetându-l sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat


În timp ce a intrat pe scara blocului, venind de la servici, o femeie a fost jenată de un individ, timp în care acesta i-a sustras femeii portofelul din rucsac.
A cerut să-i se înapoieze portofelul, l-a primit, însă femeia a observat că îi lipsea suma de 1.500 de lei din el.
Fapta s-a petrecut în ziua de 19 aprilie a.c., dată în care femeia, care este din comuna Sângeru, s-a şi prezentat la Poliţia Municipală Ploieşti, în jurul orei 22:00.
..Citeste mai departe..

523 de şoferi amendaţi de Poliţia Locală în luna septembrie

În cursul lunii septembrie a acestui an, polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație pe Drumurile Publice au verificat 625 de conducători auto, dintre care 523 au fost sancţionaţi contravențional, cu amenzi în valoare totală de 132.300 lei, se precizează într-un comunicat al Poliţiei Locale Ploieşti.
Aceeaşi sursă declară că abaterile constatate și sancționate au avut ca obiect nerespectarea prevederilor legale privind:
- oprirea, staționarea și accesul interzis (O.U.G nr. 195/2002);
- transportul de persoane cu microbuze sau autobuze (cu excepția autovehiculelor S.C. T.C.E. S.A.) fără autorizație de circulație eliberată de Primăria Municipiului Ploiești, utilizarea altor terminale, circulația autovehiculelor pe alte trasee și oprirea în alte stații decât cele stabilite de Consiliul Local;
..Citeste mai departe..

Un individ cu domiciliul în Buzău, depistat că ar fi sustras o poartă metalică de la un bloc din Ploieşti

În dimineața zilei de 30 septembrie 2022, în jurul orei 3:50, polițiștii locali aflați în patrulare în zona centrală a municipiului, au depistat pe Bulevardul Republicii, în fața Galeriilor Comerciale, o persoană care avea asupra sa o poartă din schelet metalic acoperit cu plasă, având dimensiunile de aproximativ 160 x 100 cm.
Polițiștii locali l-au identificat pe numitul D.M., în vârstă de 41 de ani, cu domiciliul în municipiul Buzău, care a declarat că a luat poarta respectivă din spatele blocului „7 Etaje”! În urma verificărilor efectuate, polițiștii locali au constatat faptul că aceasta a fost sustrasă dintr-un gard montat în lateralul unui bloc din Municipiul Ploiești.
..Citeste mai departe..

Incendiu la remorca unui autotren ce circula pe DN1

Pe DN 1 București-Ploiești, în localitatea Otopeni, județul Ilfov, a izbucnit un incendiu la remorca unui autotren, ce se află pe suprafața de rulare.
Evenimentul s-a produs în jurul prânzului.
Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că nu sunt persoane rănite, din fericire.
Benzile 1 și 2 au fost oprite pentru a permite intervenția autospecialelor ISU

..Citeste mai departe..

Atenţie şoferi, poliţia rutieră vă urmăreşte!

În noaptea de 24 spre 25 septembrie a.c., în intervalul orar 22.30-1.00, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Ploiești au continuat acțiunile pentru reducerea victimizării prin accidente rutiere produse pe fondul defecțiunilor tehnice ale autovehiculelor, dar și pentru combaterea comportamentului agresiv în traficul rutier.
Astfel, în cadrul activităților au fost controlate 34 de autovehicule și au fost efectuate 12 testări cu aparatul etilotest.
De asemenea, au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale, conform OUG nr.195/2002 pentru încălcări ale normelor rutiere, dintre care:
- Comportament agresiv în traficul rutier: 5 cazuri;
- Încălcare marcaj continuu: un caz;
..Citeste mai departe..

Conducea fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicole!

S-a ales cu dosar penal

Aparatul radar, amplasat pe DN 1, în comuna Româneşti, a înregistrat, pe 19 septembrie, un autoturism al cărui conducător auto circula cu viteza de 97 km/h (+47 km/h peste limita legală admisă).
Poliţiştii au identificat că maşina era condusă de un bărbat în vârstă de 33 de ani, din comuna Bărcănești.
În urma solicitării documentelor personale și ale autoturismului, bărbatul nu a putut prezenta niciun document, sens în care au fost interogate bazele de date, rezultând faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule!
..Citeste mai departe..

Indivizi depistați în vederea executării pedepsei închisorii

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au pus în aplicare, pe 29 septembrie, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Carei, Satu Mare, pe numele unui bărbat, în vârstă de 54 de ani, domiciliat în municipiu. Acesta a fost condamnat la 8 luni de închisoare, pentru săvârșirea a două infracțiuni furt.
În aceeași zi, tot polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au pus în aplicare un alt mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Tribunalul Prahova, pe numele unui bărbat, în vârstă de 26 de ani, din municipiu.
..Citeste mai departe..

Aţi văzut-o?

La data de 20 septembrie a.c., în jurul orei 21:30, polițiștii din cadrul Secției nr.1 de Poliție Ploiești au fost sesizați de către o femeie, asistent maternal, cu privire la faptul că, BIVOLARU ANTOANETA, în vârstă de 16 ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliu fără a mai reveni până în prezent.
Semnalmente: greutate aproximativ 50-52 de kg, înălțime 1,60-1,65 metri, constituție astenică, păr șaten închis. La momentul plecării aceasta purta pantaloni și geacă de imitație din piele de culoare neagră, adidași sport.
Persoanele care pot oferi informații cu privire la persoana în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112
..Citeste mai departe..

Arestați preventiv pentru 30 de zile, pentru săvârșirea unei infracțiuni de tâlhărie calificată

La data de 17 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr.2 de Poliție Ploiești au depistat un al treilea tânăr bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de tâlhărie calificată, faptă comisă la începutul lunii august a anului în curs.
În fapt, la data de 9 august a.c., în jurul orei 02:30, în timp ce se aflau pe o stradă din municipiul Ploiești, trei tineri cu vârstele de 17, 19, respectiv 21 de ani, cu ajutorul unui obiect contondent, ar fi încercat să lovească un tânăr în vârstă de 17 ani, acesta din urmă ferindu-se, fără a suferi vătămări corporale.
Ulterior, de teamă, tânărul de 17 ani le-ar fi dat o brățară din aur pe care o avea asupra sa.
..Citeste mai departe..

Amendat pentru că tăia copaci în comuna Surani!

Poate că vroia şi omul să aibă cu ce să se încălzească la iarnă, că doar preşedintele României i-a îndemnat pe români să găsească şi alte surse de încălzire decât agent termic şi gaze! Aşa că...

În timp ce desfășurau activități de depistare a persoanelor care comit delicte silvice, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Bălțești, împreună cu un pădurar din cadrul Ocolului Silvic Vălenii de Munte, au depistat, în seara datei de 15 septembrie, pe raza comunei Surani, în apropierea fondului forestier, un bărbat care transporta material lemnos cu ajutorul unui atelaj hipo. Persoana în cauză a fost legitimată și identificată ca fiind un bărbat în vârstă de 26 de ani, din comună.
..Citeste mai departe..

Un individ se automutila producându-şi mai multe plăgi la nivelul gâtului!

Ce au mai descoperit poliţiştii ploieşteni sosiţi la faţa locului!

Caz horror în Ploieşti! Un individ în vârstă de 41 de ani, pe fondul consumului de alcool, se automutila, poliţiştii sosiţi la faţa locului, în urma unui apel, sesizând că acesta avea mai multe plăgi la nivelul gâtului!
Fapta s-a petrecut pe 14 septembrie, la orele prânzului, automutilarea făcându-se cu un obiect tăietor-înţepător.
Din verificările poliţiştilor a mai reieșit faptul că bărbatul ar fi amenințat cu acte de violență o vecină în vârstă de 48 de ani, anterior având un conflict verbal cu aceasta.
..Citeste mai departe..

1 2 3 4