Percheziții într-un dosar penal privind traficul de migranți, spălarea banilor și fals în înscrisuri


Marți, 26 septembrie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Ploiești, efectuează 4 percheziții domiciliare, în județele Prahova și Ialomița, punând în aplicare 14 mandate de aducere, într-o cauză privind săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de migranți, facilitarea șederii ilegale în România, trafic de persoane, spălarea banilor, fals în înscrisuri sub semnătură privată și luare de mită. 
Din cercetările efectuate a rezultat că un grup infracțional organizat, ce ar fi fost specializat în săvârșirea infracțiunilor din sfera traficului de migranți, ar fi efectuat demersuri pentru aducerea în țară a 2.785 de cetățeni străini proveniți din India, Pakistan, Nepal, Bangladesh și Sri Lanka.
..Citeste mai departe..

Minor depistat de polițiști după ce ar fi produs pagube asupra unui autoturism

Luni, 25 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției oraşului Urlați au identificat și depistat un tânăr în vârstă de 15 ani, bănuit de comiterea unei infracțiuni de distrugere. 
În fapt, la data de 24 septembrie a.c., în jurul orei 17.00, poliţiştii au fost sesizați de către un bărbat despre faptul persoane necunoscute i-ar fi spart parbrizul autoturismului personal care se afla pe strada Zorilor, din oraș. 
În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, constatând faptul că aspectele sesizate se confirmă, autoturismul având mai multe distrugeri, atât de plafon, aripă, cât și la nivelul parbrizului, din cercetări reieșind faptul că acestea au fost produse în seara de 22 septembrie a.c., în jurul orei 22.00.
..Citeste mai departe..

Incendiul de la o locuință din Aluniș ar fi fost provocat!

A fost deschis un dosar penal!

Ieri, 25 septembrie a.c., în jurul orei 17.30, polițiștii din cadrul Poliției oraşului Slănic au fost sesizați despre faptul că pe raza comunei Aluniș se manifestă un incendiu la o locuință. În baza sesizării, s-a format echipă operativă care s-a deplasat la fața locului, observând că incendiul a cuprins două locuințe, extinzându-se și la acoperișul alteia, din imediata apropiere. 
Echipajele de pompieri sosite la fața locului au procedat la stingerea incendiului, din primele verificări, reieșind faptul că acesta ar fi fost provocat. 
În urma incendiului, proprietarul primului imobilul, un bărbat în vârstă de 58 de ani a suferit mai multe arsuri, fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.
..Citeste mai departe..

Cercetați pentru infracțiuni din sfera criminalității economice

În această dimineață, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Prahova - Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, au pun, în executare, 14 mandate de percheziție domiciliară în municipiul București și în județele Argeș, Călărași, Constanța, Dâmbovița, Ilfov și Prahova,  într-o cauză penală în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată, fals informatic și fals în declarații. 
Din cercetări, a reieșit că, în perioada 2019 - 2021, administratorii în fapt ai unei societăți comerciale cu sediul în municipiul București, ar fi facilitat înregistrarea a 11 contracte de muncă fictive, iar ulterior, în baza acestora s-a solicitat acordarea indemnizației pentru creștere copil. Totodată, au fost puse în aplicare 14 mandate de aducere.
..Citeste mai departe..

În urma unor acțiuni desfășurate în mai multe localități din județ, polițiștii prahoveni au aplicat sancțiuni însumând cel puțin 46.000 de lei

În zilele de 23 și 24 septembrie a.c., polițiștii prahoveni au participat la un număr de 16 acțiuni, ce s-au desfășurat în orașele Băicoi, Comarnic, Urlați, Vălenii de Munte, dar și pe raza comunelor Bălțești, Cocorăștii Colț, Gura Vitioarei, Surani, Teișani, Valea Călugărească și pe drumurile naționale din județ. 
Astfel, polițiști ai mai multor structuri, împreună cu jandarmii Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova au acționat în zonele în care se comit infracțiuni stradale și acte de tulburare a ordinii și liniștii publice, luând măsurile necesare pentru menținerea ordinii și liniștii publice, acționând și pe drumurile publice din județ pentru reducerea numărului de accidente rutiere.
..Citeste mai departe..

Acum, acțiune rutieră în desfășurare pe DN1 B!

În acest moment, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova, în colaborare cu specialiști ai ISCTR și RAR desfășoară o acțiune pe Drumul Național 1 B, pe raza comunei Bucov. 
Se acționează pentru verificarea legalității transportului rutier de mărfuri generale și periculoase., anunță IPJ Prahova

..Citeste mai departe..

I-au furat baloții de paie, din Colceag, și a alertat Poliția!

Făptașii au fost prinși, fiind vorba de trei tineri cu vârste de 15, 17 și 20 de ani, din Mizil și, respectiv, din Ilfov! Aceștia au devenit agresivi și a fost nevoie ca polițiștii să folosească arma din dotare, trăgând un foc de armă în plan vertical, după ce se efectuase somațiile legale! 

Duminică, 24 septembrie a.c., în jurul orei 16.00, polițiștii din cadrul Poliției oraşului Mizil au fost sesizați de către un bărbat despre faptul că persoane necunoscute i-ar fi sustras, cu un atelaj hipo, mai mulți baloți din paie de pe un teren extravilan din comuna Colceag, el urmărind atelajul în cauză, aflându-se pe Șoseaua Vadu Săpat.
..Citeste mai departe..

L-au găsit!

UPDATE:
Bărbatul a fost depistat pe raza comunei Provița de Jos.  Acesta nu a fost victima niciunei infracțiuni pe timpul plecării voluntare de la domiciliu.

ȘTIREA INIȚIALĂ:
A plecat de acasă, în mod, voluntar, și nu a revenit până acum! Are 77 de ani și este din comuna Provița de Sus

Duminică, 24 septembrie a.c., în jurul orei 15.45, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Valea Doftanei au fost sesizați de către un bărbat, despre faptul că în jurul orei 10.00, bunicul său, BURLACU ANDREI, din comuna Provița de Sus, în vârstă de 77 de ani a plecat în mod voluntar de la domiciliu în jurul orei 10.00, într-o zonă forestieră din comună și nu a mai revenit. Semnalmente: 1,70 metri înălțime, 60-65 de kilograme, constituție astenică, față ovală, ochi verzi, păr cărunt, tuns scurt, fără semne particulare.
..Citeste mai departe..

Cadavru găsit pe malul râului Teleajen!

UPDATE:
Polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Blejoi au identificat cadavrul bărbatului ca fiind un bărbat în vârstă de 70 de ani, din comuna Bucov.
În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

ȘTIREA INIȚIALĂ:
Este al unui bărbat în vârstă de 60 de ani, neidentificat încă

Astăzi, 23 septembrie a.c., în jurul orei 13.45, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Blejoi au fost sesizați de către un bărbat din comună, despre faptul că pe malul râului Teleajen se află o persoană decedată.
..Citeste mai departe..

L-ați văzut?

Sâmbătă, 23 septembrie a.c., în jurul orei 13.00, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Ciorani au fost sesizați de către o femeie din județul Vrancea, despre faptul că nepotul său, IONIȚĂ MARINICĂ, în vârstă de 46 de ani a plecat în mod voluntar de la o stână de pe raza comunei Baba Ana, la data de 19 septembrie a.c., și nu a mai revenit. 
Semnalmente: 1,65 metri înălțime, constituție atletică, ochi verzi, păr șaten, fără semne particulare. Nu se cunosc elementele vestimentare pe care bărbatul le purta la momentul plecării voluntare. 
Persoanele care pot oferi detalii despre bărbatul în cauză sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție
..Citeste mai departe..

Plecat dintr-un centru de plasament, minorul a fost găsit în comuna Plopu!

UPDATE:
Minorul a fost depistat pe raza comunei Plopu. Acesta nu a fost victima niciunei infracțiuni pe timpul plecării voluntare de la domiciliu, ne anunță IPJ Prahova.

ȘTIREA INIȚIALĂ:
A plecat dintr-un centru de plasament, în mod voluntar, și nu a revenit până acum!

Pe 22 septembrie a.c., în jurul orei 20.00, polițiștii din cadrul Poliției oraşului Comarnic, au fost sesizați de către o femeie din cadrul centrului rezidențial de tip familia Secăria, despre faptul că în jurul orei 17.00, minorul PĂUN IONUȚ DANIEL, în vârstă de 12 ani a plecat în mod voluntar de la centru și nu a mai revenit.

..Citeste mai departe..

1 2 3 4