Ultima editie tiparita in format pdf

Ticolorul Breaza, campioana Turului în Liga A – Prahova


S-a încheiat turul în Liga A-Prahova, odată cu disputarea celor trei meciuri restante, amânate în perioada când reprezentativa de amatori a județului Prahova a evoluat în turneul preliminar UEFA Regions Cup, de la Albena (Bulgaria).
Cele trei echipe fruntașe, Tricolorul Breaza, CSO Băicoi și CSO Boldești au căștigat fără mari emoții, brezenii având un avans de trei puncte în fruntea ierarhiei, la jumătatea competiției, în fața urmăritoarelor CS Câmpina și Petrolul 95.
Iată rezultatele înregistrate în meciurile restante și clasamentul turului:
Voința Vărbilău- CSO Băicoi 1-4
Tricolorul Breaza- AFC Brebu 3-1
CSC Berceni- CSO Boldești 2-6
..Citeste mai departe..

Aur, argint şi bronz pentru micuţii şahişti de la CSM Ploieşti

Şahiştii de la CSM Ploieşti au participat, recent, la „Cupa Iepuraşul”, o competiţie de şah rapid rezervată copiilor şi juniorilor (sub 16 ani) şi organizată de Direcţia de Sport a Judeţului Prahova, Asociaţia Judeţeană de Şah Prahova şi CSU Ploieşti, în incinta „Doroftei Pub”. Sportivii de la CSM Ploieşti au avut, din nou, evoluţii foarte bune, reuşind să ocupe primele 4 locuri la „general”, din 79 de concurenţi. Iată care au fost rezultatele şahiştilor de la CSM Ploieşti la capătul celor 9 runde. medalie de aur la general - Flavius Stroe (11 ani); medalie de argint la general - Cătălin Sandu; 

medalie de bronz la general - Sergiu Herea; locul 4 la general şi medalie de aur la „Băieţi 14 ani” - Alexandru Trăilă.

Şahiştii de la CSM Ploieşti sunt pregătiţi de antrenorul emerit prof. Gheorghe Văsii şi soţia acestuia, Filoftia.

..Citeste mai departe..

Ziua Internațională a Sportului pentru Dezvoltare și Pace, marcată şi în Ploieşti

Astăzi, 6 aprilie, Ziua Internațională a Sportului pentru Dezvoltare și Pace a fost marcată şi în Municipiul Ploieşti, Clubul Sportiv Municipal organizând câteva competiţii atractive în cinstea acestei sărbători.

Primii care au marcat aceaastă zi au fost sportivii din cadrul secţiei de box, coordonatorul secţiei, Titi Tudor, organizând, în Sala „Upetrom”, o serie de meciuri sparring între boxerii clubului. Apoi, după ora 15.00, pe terenul sintetic de la Sala Sporturilor, grupa de fotbal juniori „2000-2001”, pregătită de Mario Nicolae, a disputat un joc-şcoală cu formaţia similară a Şcolii Generale numărul 1 (antrenor Bucurel Dârman). De la ora 16.00, în incinta Sălii Sporturilor Olimpia, a avut loc un concurs „open” de tenis de masă.

..Citeste mai departe..

Atleţi de la CSM-CSS Ploieşti, 3 titluri de campioni ai României la copii categoria 1, 2 şi 3

Sala de atletism Lia Manoliu din Bucureşti a găzduit, pe 2 şi 3 aprilie a.c., Campionatul Naţional rezervat copiilor de la categoria 1, 2 şi 3. La concurs au participat peste 1.000 de sportivi, un record la aceste categorii de vârstă la competiţiile desfăşurate în sală.

Şi de această dată, atleţii de la CSM-CSS Ploieşti, pregătiţi de profesorii Maria Andrei şi Florin Andrei, au reuşit să obţină 4 medalii la copii 1 şi câte o medalie la copii 2 şi copii 3.

În prima zi, la categoria copii 1, Rebecca Andrei a obţinut medalia de aur la 200 m, eleva profesoarei Maria Andrei reuşind, cu timpul de 26.98 secunde, să intre în posesia titlului de campioană a României. Al doilea titlu naţional a fost obţinut de ştafeta 4 x 1 tur băieţi, care, în componenţa Darius Cornescu , David Gudi, Alexandru Blănaru, Andrei Patrichi, cu timpul de 1.44.93 min., au câştigat medaliile de aur.

..Citeste mai departe..

Şahiştii de la CSM Ploieşti, 4 medalii la Cupa CSU Ploieşti

În perioada 1-3 aprilie, a avut loc ediţia a XXIX-a a „Cupei CSU Ploieşti” la şah clasic, competiţie organizată de CS Gambitul Damei Ploieşti, la care au participat 24 de copii cu vârste de până la 14 ani. Patru dintre micii şahişti care au reprezentat CSM Ploieşti au reuşit performanţe notabile, ei cucerind patru medalii, dintre care trei de aur şi una de argint.

Iată care au fost rezultatele obţinute de sportivii pregătiţi de antrenorul emerit prof. Gheorghe Văsii şi de soţia acestuia, Filoftia: Chivu Răzvan Gabriel (10 ani) – medalie de aur la general; Ciapă Antonia (10 ani) - medalie de argint la general);  Militaru Mihai – medalie de aur la „băieţi 10 ani” şi locul 4 la general; Anghel Rareş – medalie de aur la „băieţi 8 ani” şi locul 5 la general.

..Citeste mai departe..

Cartonaşe roşii, înfrângere, deziluzie!

Tocmai când Petrolul era pe un drum ascendent, după jocurile bune din cele două deplasări de la CFR Cluj şi Timişoara, a venit dezastrul de pe „Ilie Oană”, cu FC Voluntari! Nici nu începuse bine jocul că Petrolul era deja condusă pe tabelă, aşa cum s-a mai întâmplat în majoritatea neciurilor de pe teren propriu.

*Min. 6: Cobrea îl faultează în careu pe L. Rus, exclent lansat de Kone şi arbitrul Alexandru Tudor dictează penalty.

*Min. 7, 0-1: Ad. Bălan înscrie plasat de la punctul cu var, fără speranţă pentru Cobrea.

În prima repriză, cu toate că Petrolul a avut posesie, nu s-a înregistrat decât o singură fază mai periculoasă, cea a lui Stana (’18). Lovitura liberă de la 24 metri, bine executată, a fost respinsă salvator de portarul Calancea.

În partea a doua a jocului, a venit ...apocalipsa, cu toate că Petrolul reuşise să egaleze! 

..Citeste mai departe..

Handbal feminin: Şi am început aşa de bine...!

CSM Ploieşti – CSM Bucureşti 28-34 (16-15)

Chiar dacă au avut în faţă un adversar redutabil, o echipă foarte valoroasă şi care reprezintă handbalul românesc la cel mai înalt nivel, ne referim aici la CSM Bucureşti, handbalistele de la CSM Ploieşti au dat o replică foarte bună echipei bucureştene, în partida jucată luni seara, la Sala Olimpia, şi contând pentru etapa a XXIII-a a Ligii Naţionale feminine.

Fetele noastre au avut multe momente când s-au ridicat la înălţimea adversarelor şi chiar a existat o perioadă când ostilităţile din teren au fost conduse de către CSM Ploieşti, în prima repriză, căci în a doua parte lucrurile aveau să stea cu totul altfel.

..Citeste mai departe..

Judo / Sportivii de la CSM Ploieşti au umplut din nou vitrina cu trofee a clubului!

În perioada 25-26 martie, la Deva, a avut loc Finala Campionatelor Naţionale Şcolare la judo pentru categoria juniori 2 - „U18”, competiţie la care au fost prezenţi 121 de sportivi de la 25 de cluburi din ţară. Reprezentanţii clubului CSM-CSŞ Ploieşti au avut evoluţii foarte bune, reuşind să obţină 9 medalii - 4 locuri I, 2 locuri II şi 3 locuri III - şi un loc V şi să ocupe locul I la total pe echipe.

Iată care au fost reuşitele sportivilor noştri: locul I – Alexandru Comăniţă (50 kg), Andrei Pîrloga (73 kg), Andrei Baicu (90 kg) şi Ioana Iosub (70 kg); locul II – Paul Onofrei (50 kg) şi Codruţa Lungu (48 kg); locul III – Georgiana Tuţică (44 kg), Claudiu Dinu (81 kg) şi Andrei Zaharia (+90 kg); locul V – Antonio Minigote (50 kg).

..Citeste mai departe..

Handbal masculin: Prestaţie onorabilă în faţa liderului!

CSM Ploieşti - Dinamo Bucureşti 29-37 (14-20)

Echipa de handbal masculin a Clubului Sportiv Municipal Ploieşti a disputat miercuri seară, în Sala Olimpia din localitate, ultimul meci din sezonul regulat al Ligii Naţionale, adversară fiindu-i nimeni alta decât ocupanta primului loc al clasamentului, Dinamo Bucureşti. Chiar dacă au avut în faţă un adversar redutabil, ploieştenii au încercat, şi în unele situaţii chiar au şi reuşit, să se ridice la nivelul adversarilor, rezultând un handbal frumos, cu ocazii şi faze spectaculoase la ambele semicercuri.

..Citeste mai departe..

Volei / Tricolorul LMV Ploieşti – CS Unirea Dej 3:0 (25:19, 25:22, 25:21)

Tricolorul LMV Ploieşti a început excelent faza a doua din Divizia A1 la volei masculin, câştigând, sâmbătă, în minimum de seturi, primul joc cu CS Unirea Dej din playoff pentru locurile 5-8. Formula de start a echipei ploieştene a fost Tudorel Farcaş, Tomi Rumpunen, Sergiu Stancu, Gjoko Josifov, Andrei Grigoraş, Cosmin Ghimeş (căpitan) – Alexandru Călin. Au mai intrat Florin Voinea şi Vladan Aleksic.

Astfel, Tricolorul LMV şi-a adjudecat primul duel cu CS Unirea Dej, iar seria se mută în Ardeal, unde sâmbătă va avea loc meciul al doilea din confruntarea care se dispută după sistemul „cel mai bun din trei partide”.

În cealaltă confruntare din faza playoffului pentru locurile 5-8, Volei Club Caransebeş s-a impus în primul meci cu CSM Bucureşti, câştigând pe teren propriu în trei seturi, scor 28:26, 25:15, 25:23.

..Citeste mai departe..

Şah / De cinci ori pe podium la Memorialului „Paul Diaconescu

Şahiştii de la CSM Ploieşti au participat, recent, la ediţia 2016 a Memorialului „Paul Diaconescu”, concurs de şah rapid organizat de Asociaţia Judeţeană de Şah, în colaborare cu DTSJ Prahova şi CSU Ploieşti şi găzduită de „Doroftei Pub”. Sportivii pregătiţi de antrenorul emerit prof. Gheorghe Văsii şi de soţia acestuia, Filoftia, au reuşit din nou să uimească prin rezultatele obţinute în faţa unor adversari mai experimentaţi. Elevii lui Gheorghe Văsii au obţinut patru locuri I şi un loc III, însă toţi şahiştii de la CSM Ploieşti au avut evoluţii bune, clasându-se onorabil în ierarhia generală. 

..Citeste mai departe..

    68 69 70 71 72 73 74