Ultima editie tiparita in format pdf

Final de an fericit! Petrolul - U Cluj 1-0 (0-0)


Petrolul Ploiești termină anul 2021 cu o frumoasa victorie în fața unei candidate la promovare și se instaleaza pe primul loc la distanță confortabilă in dauna urmăritoarelor. Astfel, față de Sibiu are șapte puncte și nouă față de Cluj! Să mai spunem că la fluierul de final al meciului pe teren și în tribune a fost o bucurie de nedescris in cuvinte! Lovitura de început a partidei a fost dată de seniorul Mircea Dridea, lovitură ce a purtat noroc ploieștenilor într-o seară ploioasă de decembrie. A fost un meci de luptă aprigă și nu unul spectaculos, așa cum a declarat și Nicolae Constantin în conferința de dinaintea partidei. Prima repriză a fost echilibrată, cu petroliștii la timonă, dar faza cea mai periculoasă au avut-o clujenii prin Răducanu (17). Repriza a doua a fost mai intensă și în care s-a hotărât soarta meciului. 
Min. 69, 1-0. Diarra a trimis cu capul și, după respingerea portarului, Cebotaru, pe fază, a marcat din fața porții. Putea fi 2-0, dar șutul lui Boțogan(87) a fost blocat la timp! Și tot el a mai fost în aceeași situație în min. 90! Petroliștii sunt pe primul loc, cu 42 de puncte și mai au de disputat trei partide în sezonul regulat și alte zece în play-off. 
Petrolul: Avram-Parvulescu(64-Boțogan), Huja, Meijers, Țicu-Seto(58-Chindriș), Cebotaru-Bratu(77-Constantinescu), Tucaliuc(64-Olaru), Măzărache-Jarovic (58-Diarra). Antrenor: Nicolae Constantin. 
"U" Cluj: Gorcea- Giț(89-Alarcon), Dican, Ispas, Mitrea-Balgiu-Acolatse(73-Blejdea), Haită, Hora(80-V.Alexandru), Ciobanu(73-Hofman)-Răducanu. Antrenor: Erik Lincar. Cartonașe galbene: Meijers(83), Chindriș(90+3)/Ispas(37), Alarcon(90+1). 
Au arbitrat: Adrian Cojocaru (Galați)-Gabriel Stroe (Pitești) și Florian Vișan (Galați). Observatori: Dorinel Dincă (Călărași) și Ioan Duma (Sibiu)
..Citeste mai departe..

Eșec cu Sibiu! FC Hermannstadt-FC Petrolul 1-0 (0-0)

Într-un meci important in economia la vârf a clasamentului din Liga 2 la fotbal, Petrolul n-a reușit să obțină nici măcar un punct la Mediaș, în jocul cu Hermannstadt. A fost o partidă echilibrată in mare parte, în care cele două formații nu au părut dispuse să-și asume prea multe riscuri. In prima repriză s-a jucat mai mult la mijlocul terenului și cel mai mult de lucru a avut Avram la șuturile lui Sintean (13) și Opruț (40). 
După pauză Nae Constantin a întărit atacul schimbând pe Pană cu Jarovic, dar cei ce au marcat au fost sibienii. Min.70, 1-0. Avram a respins șutul lui Opruț, după care Balaure a înscris din fața porții. După golul gazdelor, ploieștenii n-au avut puterea să egaleze și sunt învinși după 12 victorii consecutive.
..Citeste mai departe..

Reprezentanţii Palatului Copiilor Ploieşti sunt foarte buni şi la karate

Elevii coordonaţi de prof. Cosmin Porumboiu s-au întors de la Târgovişte cu tolba plină cu medalii

Elevii Cercului de arte marţiale din cadrul Palatului Copiilor din Ploieşti, coordonaţi de prof. Cosmin Porumboiu, au reuşit să obţină rezultate notabile în cadrul Concursului Naţional Şcolar KARATE DO-CUPA SHORM-RYU, ce a avut loc pe 13 noiembrie, la Târgovişte.
Reprezentanţii Palatului Copiilor Ploieşti s-au întors acasă cu următoarele rezultate:
Thea Mocescu (categoria Kata - locul I), David Calistrat (categoria Kata - locul II),
Hazal Ozbay (categoria Kata - locul II, categoria Kumite-Locul II),
Sebastian Roșu (categoria Kata - locul III,
categoria Kumite – locul III),
Lucian Licu (categoria Kata - locul III),
Melisa Stăncioacă (categoria Kata - locul IV, categoria Kumite - locul I),
Darius Radu (categoria Kumite - locul III),
Rohat Ozbay (categoria Kata - locul IV)
..Citeste mai departe..

Liga 3: Victorii pentru Blejoi și Plopeni

În cadrul etapei a 13-a din Liga a treia, seria 5, echipele prahovene CS Blejoi și CSO Plopeni au câștigat meciurile în disputa cu echipele din zona de jos a clasamentului. 
Astfel, CS Blejoi a obținut o victorie frumoasă în deplasarea cu SR Brașov, după cel mai bun joc din acest sezon. Scor final, 3-1 (0-1) pentru prahoveni. Au marcat pentru Blejoi: Lambru (45+1), Mănescu (70), Iancu (85-pen.) Pentru brașoveni a înscris Cenk (77).
..Citeste mai departe..

Petrolul Ploiești și-a recuperat mărcile și s-a calificat în play off

Ziua de joi, 18 noiembrie 2021, a fost una cu noroc pentru clubul FC Petrolul Ploiești, care a reușit să câștige licitația pentru redobândirea mărcilor, dar și să obțină al 12-lea succes în actuala ediție de campionat în Liga a doua, detașându-se la 9 puncte distanță de principalele urmăritoare, Concordia Chiajna și Universitatea Cluj Napoca. Unică participantă la licitația organizată de către Primăria Municipiului Ploiești, ACS Petrolul 52, continuatoarea de drept a tradiției fotbalului petrolist, a dobândit dreptul de folosință pentru mărcile „Petrolul”.
..Citeste mai departe..

Aur pentru doi judoka de la CSM Ploieşti la o competiţie din Ungaria

Rareş Arsenie şi Vanessa Tolea, sportivi ai secţiei de judo de la CSM-CFR-CSŞ Ploieşti, au participat, în weekend-ul trecut, la un Turneu Internaţional de Juniori 2 – „U18” desfăşurat la Gyor (Ungaria), reuşind să obţină o medalie de aur şi un loc V.
Rareş Arsenie a ocupat locul I la categoria de greutate „90 kg” după ce a trecut, pe rând, de Niklas Weitzbauer (Austria), Akos Horvath (Ungaria), Kenderesi Peter (Ungaria), în semifinală, şi de compatriotul nostru, Alexandru Sibişan, în finală.
Vanessa Tolea, care este vicecampioană europeană la „48 kg”, a participat de data aceasta la „52 kg” şi s-a clasat a V-a după următorul parcurs: victorie cu Volner Fanni (Ungaria), înfrângere în semifinală în faţa austriecei Carina Klaus-Sternwieser, apoi din nou înfrângere, în lupta pentru medalia de bronz, în faţa sportivei Mamira Luca (Ungaria).
..Citeste mai departe..

Şahiştii Alexandru Constantinescu şi Vladimir Boştină, pe podium la Cupa Satori Art Slobozia

Sportivii secţiei de şah a CSM Ploieşti, Alexandru Constantinescu şi Vladimir Boştină, au participat, în weekend, la cea de-a 11-a ediţie a Festivalului internaţional de şah Cupa Satori Art Slobozia, competiţie organizată de clubul ialomiţean cu acelaşi nume în parteneriat cu Consiliul Judeţean Ialomiţa, DJST Ialomiţa şi Primăria Amara.
Ambii sportivi pregătiţi de Petre Grigore au reuşit să urce pe podium la categoriile lor de vârstă, Alexandru Constantinoiu ocupând locul al 2-lea la „10 ani”, cu 3 victorii şi 3 remize, iar Vladimir Boştină – locul al 3-lea la „8 ani”, cu 4 victorii şi două înfrângeri, cu menţiunea că eşecul din ultima partidă l-a coborît de pe locul 1 până pe ultima treaptă a podiumului.
Competiţia a avut la start circa 200 de sportivi şi a fost găzduită de Hotelul Lebăda, din Amara
..Citeste mai departe..

Meci-test: Petrolul - Chindia 1-4 (1-0)

Petrolul a disputat un amical, întâlnind pe arena Ilie Oană pe Chindia Târgoviște. Să spunem că partida a avut două reprize atipice, prima de 60 de minute, iar cea de-a doua de 45 de minute, iar antrenorul Nicolae Constantin a putut să vadă la lucru toți jucătorii pe care ii are in lot. 
Ploiestenii au început cu: Cebotari-Olaru, Lică, Huja, Oprea-Cebotaru, Pană-Constantinescu, Tucaliuc, Șaim Tudor-Jarovic. După jumătatea primei părți pe teren au intrat:Buia, Măzărache, Seto, Diarra, Bratu, Manolache și Radu, iar în startul reprizei a doua au jucat, Avram, Boțogan, Meijers, Manolache, Rus și Prejmerean. Pe parcurs au mai jucat, Chindriș, Coman, Nițescu, Stoica, Vajushi și David Ilie.
..Citeste mai departe..

Medalii pentru fetele de la Conpet-Petrolul la C.N. de popice U23

În perioada 5-7 noiembrie, la Hunedoara, pe arena Siderurgica, s-a disputat Finala Campionatului Național de popice la U23, individual, tandem mixt, tandem sprint. La feminin, sportivele de la Conpet Petrolul Ploiești, pregătite de Daniela Lăcătușu, au realizat performanțe foarte frumoase.
..Citeste mai departe..

Alte trei puncte în clasament! Petrolul 52-Dunărea Călărași 4-1 (2-1)

Petrolul e în transă și nu se mai oprește din victorii! Fără să se forțeze prea mult, și-a mai adăugat încă o izbândă, învingând pe Dunarea Călărăși cu un 4-1 și rămâne lider detașat în clasament. Lovitura de început a meciului a fost dată de fostul portar al celor două echipe, Gheorghe Niculescu. Partida are un început tranșant și tabela se modifică după șase minute in favoarea ploieștenilor.
..Citeste mai departe..

A zecea victorie la rând! Astra-Petrolul 1-2 (1-1)

Încă o victorie pentru ploieșteni, a zecea consecutivă, obținută greu, pe ultima sută de metri. Meciul a început cu o mare oportunitate pentru petroliști, Diarra trimițând în bară (min. 4), pentru ca apoi, după 20 de minute, tabela să fie modificată de oaspeți. 
Min.25, 1-2: Cebotaru a marcat din mijlocul careului, cu un șut plasat la colț. Cu zece minute înainte de pauză gazdele au rămas în inferioritate numerică, după eliminarea lui Giuroiu (min. 36). După pauză giurgiuvenii, cu un om în minus, reușesc egalarea!
..Citeste mai departe..

1 2 3 4