Ultima editie tiparita in format pdf

Stop terorizării populaţiei!


Dacă tot există interes pentru sănătatea oamenilor, atunci să se ofere gratuit Tinctură de propolis, de exemplu, nu să se axeze numai pe serurile de la Big Pharma sau pe „recomandările” de la UE şi/ sau OMS!

Oamenii continuă să fie terorizaţi cu apariţia a tot felul de epidemii, de parcă cineva le-ar fi ţintut undeva ascunse şi acum le dă drumul din sertar...!
Este „horror” să vezi cum, pe la unele televiziuni, se încearcă a se readuce în prim-plan coronavirusul, dar şi cum se sperie lumea cu ştiri alarmiste despre „tripla epidemie”! Pe bune? De unde se scot denumirile astea ciudate? Este incredibil!
După ce ies la iveală lucruri necurate din perioada „epidemiologică”, 2020-2021, şi despre răul făcut de serurile experimentale, să se vină acum din nou cu „noi seruri”, cu noi îndemnuri la „înţepare” pare ceva absurd şi de un tupeu fantastic! De ce să faci aşa ceva? De ce continui să bagi frica în oameni?
..Citeste mai departe..

Să ne fie frică de Omicron?

Autorităţile din Africa de Sud, ţară despre care se spune că de acolo s-a declanşat noua variantă de covid-19, relaxează măsurile şi au ajuns la concluzia că Omicronul dă simptome mai uşoare decât Delta.
Prin alte părţi ale Globului, în Israel, oamenii spun că ar alege să se fortifice sistemul imunitar natural prin expunerea la Omicron pentru a scăpa de Delta! În Africa de Sud, testele se vor face doar persoanelor care prezintă simptome. Aţi auzit, domnule Rafila?
De ce, în România, Omicronul este prezentat, la unele televiziuni, ca fiind un „bau-bau”?

Dacă vă tot sperie unele televiziuni cu valul 5 şi cu Omicronul, denumirea dată noii variante de covid, ar fi bine să informaţi mai exact cu privire la cât de rău este acest Omicron
..Citeste mai departe..

Tichete de masa pentru persoanele care s-au vaccinat la Ploiești

Primăria Municipiului Ploiești informează că, începând de astăzi, se distribuie, în centrele de vaccinare din oraș, tichete de masă pentru persoanele care s-au vaccinat cu schema completă, începând cu data de 3 septembrie 2021. Programul de distribuire a tichetelor de masă amintite este următorul: 
- Centrul de vaccinare Colegiul Național Al. I. Cuza – Sala de sport (str. Trei Ierarhi, nr. 10, telefon 0771644633) luni-duminică, orele 8.00-20.00 - pentru persoanele care s-au vaccinat cu schema completă, în perioada 03 septembrie – 15 noiembrie 2021; 
- Centrul de vaccinare Centrul Medical Mediurg (str. Plugari, nr. 1 bis, telefon 0777910081) luni-vineri, orele 12.00-16.00 - pentru persoanele care s-au vaccinat cu schema completă, în perioada 03 septembrie – 31 octombrie2021.
..Citeste mai departe..

UE se pregăteşte intens de noi „pandemii”! A înfiinţat HERA, un institut care să se ocupe de Sănătatea din ţările membre!

Dacă la nivel Global există OMS, atunci de ce mai este înfiinţată o instituţie asemănătoare la nivel european?

Pe ordinea de zi a ședinței Comisiei pentru Sănătate a Camerei Deputaţilor de azi se află comunicare a comisiei către Parlamentul European, Consiliul European, Comitetul Economic și Social European și Comitetul regiunilor de prezentare a HERA (Autoritatea Europeană pentru Pregătire şi Răspuns în caz de Urgenţă Sanitară), următorul pas către realizarea Uniunii Europene a Sănătăţii - COM(2021)576. Aşadar, UE se pregăteşte intens de noi pandemii! Cum? A numit noua instituţie după numele Zeiţei răzbunătoare a Greciei!
Dar ce este HERA asta? Simplu, o nouă instituţie globalistă care are în vedere să controleze tot, din punct de vedere medical, suprapunându-se cu ceea ce face acum OMS.
..Citeste mai departe..

Comisia Europeană, criticată pentru lipsa de transparenţă privind contractele ce au stat la baza achiziţionărilor vaccinurilor anti covid-19

Contractele dintre firmele producătoare de vaccinuri anti covid-19 şi Comisia Europeană focusează tot mai mult atenţia şi ridică multe semne de întrebare cu privire la conţinutul acelor contracte, mai ales că foarte multe paragrafe, chiar şi pagini întregi, sunt acoperite cu benzi negre pentru a nu se putea citi ce scrie acolo.
Ce s-a făcut public până acum este aproape în totalitate „învelit” în negreală.
Acest aspect avea să fie arătat public de către parlamentarul european Cristian Terheş, în desele sale intervenţii de la Parlamentul European, dar şi pe pagina sa de Facebook.
Terheş a susţinut conferinţe de presă, pe această speţă, atât în România, cât şi la sediu Parlamentului European, devenind principala voce a parlamentarilor europeni care condamnă lipsa de transparenţă a Comisiei Europene.
Pe 21 noiembrie, Parlamentul European a adoptat „Rezoluția referitoare la transparența UE în ceea ce privește dezvoltarea, achiziționarea și distribuirea vaccinurilor împotriva COVID-19 (2021/2678(RSP)”, prin care condamnă lipsa de transparență în ceea ce privește contractele cu firmele producătoare de vaccinuri și cere publicarea acestor contracte.
..Citeste mai departe..

Şi ploieştenii au ieşit în stradă pentru a spune un NU hotărât certificatelor de vaccinare

„Libertate fără certificate”, „Nu cedăm, nu ne vaccinăm”, „Toată ţara în stradă!” s-au auzit şi din piepturile a mii de ploieşteni prezenţi la protestul susţinut în faţa Palatului Administrativ din Ploieşti duminică, 21 noiembrie, împotriva proiectului de lege al certificatului verde

Oaspeţi de seamă la Ploieşti, Pompiliu Diplan şi Sorin Bălan, care au fost entuziasmaţi de numărul mare de ploieşteni participanţi la protest


Centrul civic al Ploieştiului a fost, pe 21 noiembrie, luat cu asalt de mii de ploieşteni dornici să participe la protestul organizat, în primul rând, împotriva introducerii certificatului zis „verde” în societatea românească. Au fost prezenţi oameni de toate vârstele, uimindu-i şi pe organizatori numărul mare de participanţi.
..Citeste mai departe..

Focar de Covid la Penitenciarul Ploiești

Un focar de Covid-19 a fost identificat la Penitenciarul din Ploieşti, unde 11 deţinuţi au fost diagnosticaţi cu infecţia provocată de coronavirus, aceştia fiind transferaţi la Penitenciarul Jilava. Potrivit datelor furnizate sâmbătă de Prefectura Prahova, sâmbătă, 20 noiembrie, fost înregistrat un focar activ de Covid-19 la Penitenciarul Ploieşti, unde 11 persoane private de libertate au fost confirmate ca fiind infectate.
..Citeste mai departe..

Bomba bombelor! Un doctor ofițer medical din cadrul Centrului pentru Prevenirea și Controlul Bolilor din SUA recunoaşte că niciun vaccin nu protejează de covid-19!

Dr. Jefferson Jones – ofițer medical din Task Force Covid al CDC al SUA (Centrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor), a făcut o declarație foarte interesantă, apărută și în Los Angeles Times, declarație care ar trebui să pună capac intereselor de a se mai adopta acel certificat de vaccinare, zis „verde”!
Astfel, Dr. Jefferson Jones, după ce în prima parte a declarației laudă vaccinurile, continuă în a preciza că, totuși, niciunul dintre actualele vaccinuri anticovid 19 nu protejează de covid-19 și nici nu opresc răspândirea sa!
„Vaccinurile s-au dovedit destul de eficiente în prevenirea cazurilor de Covid-19 care provoacă îmbolnăviri severe și decese, dar nici unul nu s-a dovedit fiabil în ceea ce privește blocarea transmiterii virusului, a precizat dr. Jones. Dovezile recente au evidențiat, de asemenea, că imunitatea oferită de vaccinuri poate dispărea în decurs de câteva luni. De aceea, chiar dacă vaccinarea ar fi universală, coronavirusul ar continua probabil să se răspândească”, conchide dr. Jones.
..Citeste mai departe..

Maraton al vaccinării pentru rapel la Ploiești

Primăria Municipiului Ploiești va da startul maratonului de vaccinare rapel anti-Covid-19, acțiune care se va desfășura la sala de sport a Colegiului Național “Alexandru Ioan Cuza”, în perioada 19-21 noiembrie 2021. Persoanele vaccinate cu Pfizer, în cadrul evenimentului „Maratonul pentru viață” din perioada 29 – 31 octombrie 2021, sunt așteptate la centrul de vaccinare menționat pentru realizarea rapelului împotriva COVID-19.
..Citeste mai departe..

Precizări ale CAS Prahova privind acordarea concediilor medicale

Casa de Asigurări de Sănătate Prahova a făcut astăzi unele prcizări în legătură cu modalitatea prin care se pot acorda concediile medicale în această perioadă de pandemie. 
 Astfel, persoanele asigurate pentru concedii si indemnizatii in sistemul de asigurari sociale de sanatate sunt cele care, pe perioada in care au domiciliul sau resedinta pe teritoriul Romaniei, realizeaza venituri din desfasurarea unei activitati in baza unui contract individual de munca, a unui raport de serviciu, act de detasare sau a unui statut special prevazut de lege, alte venituri asimilate salariilor, precum si persoanele care nu inregistreaza aceste tipuri de venituri si incheie un contract de asigurare cu casa de asigurari de santate unde sunt luate in evidenta ca persoane asigurate in sistemul asigurarilor sociale de sanatate.
..Citeste mai departe..

50 de angajați ai Primăriei Ploiești au donat sânge

Angajații municipalității ploieștene donează sânge, astăzi, în cadrul unei acțiuni organizată de Primăria Municipiului Ploiești în parteneriat cu Centrul de Transfuzie Sanguină Ploiești. Peste 50 de salariați din cadrul administrației publice locale, care au îndeplinit condițiile pentru a fi donator de sânge, au realizat acest gest umanitar, până la această oră
..Citeste mai departe..

    1 2 3 4 5 6 7