Ultima editie tiparita in format pdf

Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, a fost demis


Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a fost demis astăzi din funcție, locul său urmând a fi luat, ca interimar, de către vicepremierul Dan Barna. „Astăzi, 14 aprilie, i-am înaintat domnului președinte Klaus Iohannis documentele de revocare din funcția de ministru al Sănătății a domnului Vlad Voiculescu.
..Citeste mai departe..

Bogdan Nica, directorul Spitalului Judeţean Ploieşti, a suferit un infarct

Medicul Bogdan Nica, directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, a suferit azi, 13 aprilie, un infarct.
Din primele informații se pare că acesta suferea de sindromul Leriche, stadiul II de ischemie acută.
În aceste momente, conform unor surse medicale, starea sa este stabilă.
Bogan Nica a fost operat, în toamna anului trecut, pe cord deschis, la Spitalul Sfântul Constantin, unde i s-a montat un bypass aortobifemural..Citeste mai departe..

Poate ştaţi, poate nu ştiaţi!

În atenţia vaccinaţilor şi a celor care aleg să se vaccineze

Chiar şi după ce mai multe state din UE au declarat că au suspendat vaccinarea populaţiei cu produsul celor de la Astra Zeneca, ca urmare a numeroaselor cazuri de oameni ce au acuzat reacţi adverse ciudate şi chiar au decedat după vaccinare, autorităţile române au considerat că nu e cazul să anuleze vaccinarea cu acest produs, ceea ce este foarte ciudat!
Motivul invocat este acele că, în România, au ajuns alte doze decât cele ce erau în ţările unde vaccinul a făcut probleme!
Dar, de la Astra Zeneca, să trecem la un vaccin foarte lăudat (!) în România, anume acela produs de belgienii de la Pfizer şi germanii de la BioNTech.
Să nu se înţeleagă faptul că avem ceva cu această marcă de vaccin sau că avem de gând să aducem acuzaţii, însă avem datoria civică să informăm cât mai corect cetăţenii, cu date oficiale, mai ales că nu puţini au devenit, acum, şi mai suspicioşi cu privire la toate vaccinurile care au fost produse într-un timp atât de scurt pentru a proteja de virusul SARS-COV 2.
Vă relatăm câteva „fragmente” din conţinutul, să-i spunem, "Ghid" al vaccinului Pfizer, sau prospect, cum preferaţi să-i spuneţi. Cine doreşte date suplimentare:https://www.ema.europa.eu/en/documents/product-information/comirnaty-epar-product-information_ro.pdf. 
..Citeste mai departe..

După 31 de ani de la Revoluţia împotriva dictaturii comuniste, în România se scandează, din nou, „Libertate!”, „Jos dictatura!”

Pe 7 martie 2021 a fost cel mai mare protest organizat la Bucureşti împotriva legii vaccinării obligatorie şi a altor restricţii ce încalcă drepturile şi libertăţile cetăţeneşti

Mii de persoane au ţinut să participe duminică, 7 martie, la protestul organizat de anumite organizaţii civice în faţa Casei Poporului, în Parcul Izvor din Bucureşti.
Au fost oameni veniţi din mai multe zone din ţară, revoltaţi de intenţia clasei politice de a emite o lege a vaccinării, o lege prin care cetăţenii României, de toate vârstele, să fie obligate să se vaccineze atunci când „există o situaţie epidemiologică specială”!
Deşi pe la TV au ieşit anumiţi politicieni care să spună că „nu există aşa ceva. Nu este obligat omul să se vaccineze prin această lege”, populaţia nu mai are încredere în aceştia, mai ales că şi oamenii ştiu să citească şi au văzut că scrie clar, în proiectul de lege, că vaccinarea devine obligatorie atunci când „există o situaţie epidemiologică specială” şi că „programul de vaccinare se emite prin hotărâre de guvern”
..Citeste mai departe..

Al doilea Tribunal Nuremberg?

Mii de avocaţi pregătesc acţiuni juridice internaţionale împotriva responsabililor care au produs daune economice şi civile prin impunerea de resticţii şi protocoale în numele situaţiei epidemiologice covid-19 şi împotriva celor care au produs teroare în rândul populaţiei prin lansarea de informaţii cu caracter înspăimântător despre efectele virusului asupra organismului uman

O coaliție juridică internațională, formată din mii de avocaţi din întreaga lume, pregăteşte un al doilea Tribunal de la Nürnberg.
Din acest grup fac parte şi medici, antropologi, psihologi, sociologi și filosofi a căror probitate academică este incontestabilă. Acţiunile juridice sunt îndreptate împotriva celor care au impus restricţii în numele Covid-19 şi care, cu această ocazie, au produs daune materiale economiilor ţărilor şi daune civile cauzate de manipularea și protocoalele false de testare, vizat fiind Forumul de la Davos
..Citeste mai departe..

Anunţ extrem de important pentru întreaga omenire, despre covid!

Doi doctori atuncă în aer tot ce se spunea până acum despre covid
„Virusul Covid-19 nu a fost izolat”, spune epidemiologul șef al Centrului chinez pentru controlul și prevenirea bolilor, dr. Zun You.

Dr. Andrew Kaufman: „Dacă virusul nu a fost niciodată izolat, nu se poate spune cu certitudine că nu este altceva, ceea ce înseamnă că este posibil ca nici măcar să existe.”

Într-o perioadă în care informaţiile despre cât de rău este covidul şi cât de bune sunt vaccinurile sunt preferate pentru... propulsare către populaţie, în timp ce mesajele ce exprimă alte păreri sunt ignorate şi, de cele mai multe ori, cenzurate de reţelele de socializare, iată că doi medici au ieşit, recent, la rampă cu declaraţii uluitoare.
..Citeste mai departe..

Primăria Ploiești a depus la CNI solicitarea pentru Spitalul Municipal de Urgență

Primarul Municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, împreună cu echipa de lucru din cadrul primăriei și Consiliului Local Ploiești, anunță depunerea, la Compania Națională de Investiții, a solicitării de includere în programul de Construcții de Interes Public sau Social, Subprogramul “UNITĂȚI SANITARE” pentru obiectivul de investiții “Spital Municipal de Urgență Ploiești”. Municipalitatea ploieșteană dorește să construiască, în zona de sud a orașului, pe strada Ghighiului, un nou spital – Spitalul Municipal de Urgență Ploiești - unitate sanitară complexă, care va include funcțiile medicale din Spitalul Municipal Ploiești și Spitalul de Pediatrie Ploiești, într-o structura de tip monobloc, cu un număr de 450 de paturi.
..Citeste mai departe..

Face ham, ham dacă ai covid!

În secolul XXI, omul progresist, cu toată tehnologia modernă, a ajuns să apeleze la câini pentru depistarea persoanelor infectate cu covid! Ăsta da progres al ştiinţei în medicină!

Incredibil, dar adevărat! Oameni buni, vă gândeaţi vreodată că patrupedele vor decide dacă omul e sau nu virusat?
Ei bine, nişte indivizi au gândit ei aşa că îi pot antrena pe câinii folosiţi în poliţie pentru a depista persoanele infectate cu covid-19! Cică le dă să adulmece un tampon de la o persoană depistată cu covid şi aşa vor lua... urma covidului!
Dar acea persoană, de la care se ia tamponul, cu ce a fost depistată „pozitiv” de ştiţi că ar avea covid?
O aberaţie mai mare ca aceasta, credem că numai în România putea să apară.
..Citeste mai departe..

Un nou consilier pe probleme de sănătate pentru Andrei Volosevici

Primarul municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, a dispus, în urmă cu câteva zile, numirea, începând cu data de 29 ianuarie 2021, a actualului său consilier pe probleme de sănătate, dr. Sîmpălean Dan Ștefan, în funcția de manager interimar al Spitalului de Pediatrie Ploiești, până la scoaterea la concurs a acestui post. Ca atare, edilul șef are, de astăzi, un nou consilier pe probleme de sănătate la nivelul municipiului Ploiești, doamna Câju Mariana. Noul membru al Cabinetului primarului Municipiului Ploiești, doamna Câju Mariana, are o importanta experiență în administrația publică, dar și în managementul unităților sanitare, fiind mai mulți ani consilier județean și ocupând funcții în comisiile de specialitate ale Consiliul Județean Brașov. De asemenea, a deținut și funcțiile de vicepreședinte și de președinte interimar al Consiliului Județean Brașov...Citeste mai departe..

„Belu” a devenit Centru de vaccinare!

Incredibil, dar adevărat!
Sala de sport „Octavian Belu”, de la Colegiul Naţional „Al. I. Cuza” din Ploieşti, a fost transformată în Centru pentru vaccinare! Oare fostul antrenor al echipei olimpice de gimnastică a României şi-a dat acordul pentru ca sala de sport ce îi poartă numele să devină centru de vaccinare?
Sala de sport este, în mod oficial, destinată activităţii sportive a elevilor, totuşi.
O activitate medicală trebuie să se desfăşoare în condiţii speciale, în locaţii speciale, nu în săli de sport. Nu spunem că sala de sport respectivă nu ar fi curată, însă o practică medicală, fie ea şi înţeparea umărului, tot are nevoie de condiţii sporite de igienă. Chiar nu s-au găsit cabinete medicale pentru aşa ceva
..Citeste mai departe..

Comisia Europeană a decis că vaccinarea rămâne voluntară şi nu vor fi limitări de drepturi asupra celor care refuză să fie vaccinaţi!

Într-o societate considerată civilizată, nu este legal să obligi vaccinarea. Nu trebuie călcat în picioare liberul arbitru! Drepturile omului sunt de la Dumnezeu!

O veste bună de la conducătorii Europei!
Comisia Europeană i-a asigurat pe oameni că vaccinarea împotriva covidului nu va fi obligatorie şi că nu vor exista drepturi diferite în funcţie de opţiunile cetăţenilor.
„Vaccinarea este voluntară”, a declarat Maros Sefcovic, vicepreşedinte al Comisiei Europene pentru Relaţii Interinstituţionale şi Prognoză, argumentând că unele persoane pur şi simplu nu vor vrea să se vaccineze, iar altele nu vor putea fi vaccinate din raţiuni medicale, scrie mediafax.ro., sursă citată de stiripesurse.ro.
„Luăm toate măsurile de precauţie astfel încât să nu creăm baze pentru tratarea diferită a acestor persoane sau vreo limitare a drepturilor”, a mai subliniat vicele CE, citat de agenţia Associated Press.
Aşadar, cei de s-au trezit să pună ei condiţii celor care au tot dreptul să refuze vaccinarea ar fi bine să ştie că este ilegal să obligi sau să constrângi pe cineva să îţi bage un corp străin în organism.
..Citeste mai departe..

1 2 3 4