Ultima editie tiparita in format pdf

Primarul Ploieștiului intuieşte că se reîncepe livrarea apei calde pe 15 octombrie, poate şi mai devreme!


S-a anunţat că o să se dea drumul şi la căldură! Să vedem şi cu ce preţ vine căldura în calorifere!

Andrei Volosevici, primarul Ploieştiului, a anunțat, în cadrul celei mai recente ședinţe de Consiliu Local, că, după intuiţia sa, pe data de 15 se reîncepe furnizarea apei calde pentru locuinţele din Ploieşti.
În sfârşit, apar ceva semnale pozitive în acest sens, că până acum numai despre lucruri care tărăgănau treburile auzeam, ba că reprezentanţii CJ nu vin la şedinţele AGA, ba că nu se vine nici să se predea anumite documente către Primărie şi tot aşa. Primarul Volosevici afirmă chiar că s-ar putea şi mai devreme de 15 octombrie să fie reluată livrarea apei calde, dar şi la căldură
..Citeste mai departe..

Halele Centrale se redeschid marţi, pe 4 octombrie, cu ceva întârzie faţă de data anunţată iniţial!

Municipalitatea ploieșteană, prin S.C. Hale și Piețe S.A., anunţă că activitatea la Halele Centrale se va relua marţi, 4 octombrie,cu ceva întârziere faţă de ce se anunţase iniţial, când s-a pus anunţul pe uşa principală a Halelor!
Se spune că, din 19 septembrie şi până acum, s-au efectuat lucrări de igienizare, zugrăveli la cupola centrală a imobilului amintit, precum și înlocuirea geamurilor uzate și schimbarea sticlei luminatoarelor și a cupolei.
Totodată, se declară că a fost nevoie de închiderea Halelor Centrale pentru „a se efectua lucrări necesare în vederea înlăturării efectelor incendiului produs anul acesta în imobilul respectiv”.

..Citeste mai departe..

Există sau nu interes pentru a se termina telenovela lipsei apei calde în Ploieşti?

Tot timpul „trebuie” să lipsească cineva de la şedinţe, de la întâlnirea de predare....!
În acelaşi timp, ploieştenii se gândesc cu groază la sezonul rece care stă să vină!

Este din ce în ce mai ciudat ce se întâmplă în Ploieşti în privinţa lipsei apei calde! Situaţia este din ce în ce mai îngrijorătoare încât timpul trece şi sezonul rece nu este deloc departe.
Iarna nu stă după cum au unii chef să rezolve problemele!
Dacă până acum, ploieştenii erau anunţaţi că reprezentanții Consiliului Județean în A.G.A a A.D.I. Termo Prahova nu se prezintă la şedinţele AGA, acum se spune că nu se prezintă echipa de predare de la ATI Termo Prahova şi comisia Consiliului Judeţean la întâlnirea cu Comisia Municipiului Ploieşti pentru preluarea, de către Municipalitate, a reţelei secundare de termoficare și a SACET! Ce să mai creadă, acum, ploieştenii, domnilor politicieni?
..Citeste mai departe..

Festivalul interetnic „Alfabetul Conviețuirii” revine, în acest weekend, la Ploiești!

Începând de vineri, 30 septembrie, şi până duminică, 2 octombrie, în Ploieşti, pe Bulevardul Independenţei, se desfăşoară o nouă ediţie a Festivalul interetnic „Alfabetul Conviețuirii”.
Evenimentul este organaizat de către Primăria Ploieşti, împreună cu Uniunea Elenă din România și Ministerul Culturii. Nu avem apă caldă, dar avem festivaluri!
Menit să promoveze dialogul intercultural și unitatea în diversitate, Festivalul interetnic „Alfabetul Conviețuirii” debutează vineri, 30 septembrie, la ora 17.00, cu o defilare a ansamblurilor participante și parada costumelor tradiționale, care se va desfășura din Centrul Civic până la scena amenajată în fața Monumentului Vânătorilor de la Gara de Sud.
..Citeste mai departe..

Acţiuni educative în unităţile de învăţământ, susţinute de poliţiştii prahoveni!

S-a discutat şi despre prevenirea traficului și consumului de droguri

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Prahova-Serviciul Rutier, compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității, precum și cei ai Biroului Siguranță Școlară, au desfăşurat o nouă acțiune informativ preventivă pe 26 septembrie, de data aceasta la Școala Gimnazială din municipiul Câmpina.
Cu acest prilej, peste 150 de copii au învățat cum să se deplaseze în siguranță pe drumurile publice ca pietoni, cum să traverseze în mod corect și mai ales, faptul că strada nu este loc de joacă.
..Citeste mai departe..

Locţiitorul șefului Statului Major al Forţelor Navale, Contraamiral de flotilă Cornel-Eugen Cojocaru a venit la Ploieşti, pentru „Secretele Mării”

Săptămână dedicată promovării Forţelor Navale Române a continuat azi, 27 septembrie, cu sosirea la Ploieşti a locţiitorului șefului Statului Major al Forţelor Navale, Contraamiral de flotilă Cornel-Eugen Cojocaru.
Acesta a oficiat Festivitatea de deschidere a evenimentului organizat la Palatul Culturii Ploieşti sub titulatura de „Secretele Mării”, fiind întâmpinat de către comandantul Garnizoanei Ploiești, Sorin Mimiligă.
După trecerea în revistă a gărzii de onoare şi intonarea Imnului de Stat al României, înalţii oficiali au intrat în Sala Coloanelor din cadrul Palatului Culturii, locul ce găzduieşte bogate standuri cu exponate tematice: machete de nave militare (nava-școală „Mircea”; fregata „Mărășești” ș.a.); Obiecte specifice de marină de la bordul fregatelor Forțelor Navale; Machete faruri; harți de navigație; cărţi de specialitate; instrumente de lucru pe hartă – Direcția Hidrografică Maritimă; Tehnică și echipamente de scufundare – Centrul 39 Scafandri; Tehnică și armament infanteriști marini – Regimentul 307 Infanterie Marină.
..Citeste mai departe..

Accident rutier pe podul de la Blejoi!

Pe podul ce face legătura între Blejoi şi Ploieşti a avut loc astăzi, 27 septembrie, un accident rutier.
O şoferiţă a pierdut controlul autorismului pe care îl conducea şi s-a lovit de parapet, conducătorul auto fiind transportat la spital. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a ajunge la o concluzie clară privitoare la producerea accientului


..Citeste mai departe..

Conduceau sub influenţa băuturilor alcoolice!

Aparatele etilotest au înregistrat valori de 0,60; 0,66; 0,70 și 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat

* Pe 25 septembrie a.c., în jurul orei 00:30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești-Biroulu Rutier au fost sesizați despre faptul că pe strada Democrației, din municipiu ar fi avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, în care a fost implicat un autoturism.
Sosiţi la faţa locului, poliţiştii au identificat conducătorul auto ca fiind un bărbat în vârstă de 33 de ani, din comuna Berceni. Pe motiv că acesta emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge.
..Citeste mai departe..

Veşti încurajatoare în privinţa reluării livrării de apă caldă şi căldură în Ploieşti!

Municipiul Ploiești a primit, în această dimineață, decizia de constituire a societății SC Termo Ploiești SRL

Procedura de înființare a societății Termo Ploiești SRL a fost finalizată, în dimineaţa acestei zile de 22 septembrie, prin primirea documentelor de la Registrul Comerțului.
La ora 10.00, au fost convocate toate persoanele stabilite de Consiliul Local al Municipiului Ploiești în Consiliul de Administrație al SC Termo Ploiești SRL, pentru a stabili, în regim de urgență, procedurile pentru preluarea personalului specializat de la SC Termoficare Prahova.
..Citeste mai departe..

„Secretele Mării”, la Ploieşti!

O săptămână dedicată promovării Forţelor Navale Române! Forţă se pare că mai avem, dar Flotă... !

În aşteptarea apei calde, ploieştenii sunt anunţaţi că urmează o săptămână dedicată promovării Forţelor Navale Române, sub titulatura de „Secretele Mării”, un eveniment organizat în premieră în Ploieşti.
Credeţi că vom afla unde a... dispărut o mare parte din Flota României? Greu de crezut, dar....!
Se anunţă o săptămână plină de evenimente expoziționale, locul ales pentru aşa ceva fiind Palatul Culturii, în Sala Coloanelor şi în Sala Marii Uniri.
Ziua de deschidere a manifestării este sâmbătă, 24 septembrie, iar Ziua Festivă este programată ceva mai târziu, pe 27 septembrie, când va participa la festivitatea oficială un amiral al Forțelor Navale Române, după cum se specifică pe invitaţia oficială.
..Citeste mai departe..

Sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 53.380 lei, aplicate de Poliţia Locală în primele 20 de zile ale lunii septembrie

Poliția Locală Ploiești prin Birourile de Ordine Publică a desfășurat, în perioada 1 – 20 septembrie a.c., acțiuni de asigurare a ordinii și liniștii publice pe raza municipiului, de prevenire și combatere a faptelor contravenționale de orice natură.
Au fost aplicate 229 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 53.380 lei. Polițiștii locali au acționat în mijloacele de transport în comun, împreună cu lucrătorii T.C.E., fiind legitimate și avertizate 69 de persoane cu scopul de a preveni producerea unor fapte de încălcare a normelor de conviețuire socială.
..Citeste mai departe..

1 2 3 4