S-a împușcat în piept!

Publicat pe 2023-11-20 10:54:03Mihail Marinescu

Bărbatul respectiv a fost transportat la spital, în stare conștientă. 
Se pare că e vorba despre tentativă de sinucidere! Polițiștii au găsit, în locuința sa, un revolver de model vechi

În cursul zilei de ieri, 17 noiembrie a.c., în jurul orei 19:00, polițiștii Secției nr. 2 de Poliție Ploiești au fost sesizați de către un echipaj SAJ, care intervenea la o solicitare cu privire la o persoană posibil împușcată. 
Polițiștii deplasați la fața locului, au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificat un bărbat, de 53 de ani, care prezenta o plagă la nivelul pieptului. Totodată, polițiștii au identificat în locuința acestuia un pistol tip revolver, model vechi, supus notificării, care a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor.
Bărbatul în cauză a fost transportat la spital, pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate, în stare conștientă. 
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uzul de armă fără drept și vătămare corporală din culpă.Cercetările sunt continuate de către polițiștii Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase, urmând să fie stabilite cauzele și împrejurările producerii evenimentului.