Din moment ce puteți produce ploaia artificială, să înțelegem că puteți să contribuiți și la apariția secetei?

Publicat pe 2023-11-16 13:11:21Mihail Marinescu

... printre altele...! Ca să se știe, odată și odată, ce și cine se află la baza teoriei despre „schimbările climatice”! 

Cei care o tot... ard ei cu „schimbările climatice” și cu impunerea unor reguli inumane pentru, zic ei, a se limita emisiile de CO2 și efectele generate, cică, de „schimbările climatice”, ar trebui să o lase mai... moale cu propaganda! De ce? Pentru că, iată, cum încep unii a se da de gol cu privire la manipularea climei, a fenomenelor din atmosferă. 
Este o informație proaspătă cum că autoritățile din capitala Indiei, New Delhi, au anunțat, prin vocea ministrului Mediului, Gopal Rai, că au de gând să utilizeze, atenție!, ploaia artificială!
Se argumentează că este pentru a mai împrospăta aerul... poluant! 
Păi, măi băieți, din moment ce există tehnologia pentru imitarea fenomenelor naturale, cum este și ploaia, este logic faptul că tot ce se vorbește despre schimbările climei reprezintă o temă falsă, un... spectacolul grotesc generat în jurul „încălzirii globale”!
Dacă puteți imita ploaia, nu este logic faptul că puteți imita și lipsa ploilor și apariția secetei? E, cum stă treaba? 
Și voi ne puneți să credem că este vorba despre poluare și despre „schimbările climatice” și ne impuneți să nu mai se consume carne de vită, că cică poluează! Câtă prostie! 
Se fac tot felul de experimente și asta nu face decât să afecteze Natura, Clima, apoi oamenilor li se spune că ei sunt de vină, că din cauza lor este poluare, că din cauza lor apar „schimbări climatice” și uite așa sunt generate și legi prin care oamenilor le este condiționată prezența pe acest Pământ numit Terra. 
Să spui că pârțul vacilor poluează și că de aceea nu scad emisiile de CO2 este o mare prostie. Sau ca să avem grijă cu ce haine ne îmbrăcăm, că și astea poluează, mare aberație! 
Cum spuneam și cu alte ocazii, CO2-ul este vital vieții pe Pământ, pentru că fără CO2 nu mai poate să supraviețuiască vegetația și să ne ofere ea, vegetația, Oxigen! 
S-a înlocuit iarba cu pietre și cu asfalt, iar acum se vaită de poluare...! 
Dacă omul reușește să reducă CO2, păi atunci imediat Natura face ca CO2 să fie din nou prezent, prin, de exemplu, erupția vulcanilor! 
Pentru că așa a fost... construită Planeta și viața pentru ființele ce stau pe Terra! 
Dar, ce să știe ăștia de au fost puși să conducă state și guverne! Ei știu numai să execute ordinele venite de la... știm noi cine, ordine care să conducă la mult mediatizata „resetare” a lumii! Doamne ferește!