Victorie pe final de tur!

Publicat pe 2023-11-15 10:33:39Ionuț Mitoiu; Sursă foto: csactiv.ro

Unirea Dobroești - Activ Prahova Ploiești 25-42 (11-17)

În penultima etapă a turului de Divizia A de handbal feminin, echipa Activ s-a impus lejer în deplasarea de la Dobroești, cu scorul de 42-25(17-11). Pentru că se anunța un meci facil, în acest joc au fost folosite preponderent jucătoare care apăruseră mai puțin pe teren în partidele anterioare. 
Cu această victorie, fetele noastre ocupă locul secund în clasament, la egalitate de puncte (15) cu liderul CSM Slatina. 
În ultimă etapă a turului, „bufnițele” nu vor avea meci, asta din cauza numărului impar de echipe din serie, dar își vor păstra locul ocupat în acest moment.
Reamintim că primele două clasate din cele trei serii și cel mai bun loc trei, se vor califica la turneul final al Diviziei A. 
Iată echipa folosită în acest joc de către Activ: Sara Abed-Kader, Ioana Paraschiv, Emanuela Ivașcu- Florina Popescu (7goluri), Cătălina Sava (6), Larisa Capră (5), Ștefania Epureanu (5), Andreea Berbece (4), Mara Arvatu (3), Andreea Taivan (3), Alexandra Vrabie (3), Anamaria Dumitrașcu (2), Roxana Beșleagă (2), Diana Fînaru (1). Antrenori: Dragoș Dobrescu, Robert Comendant. Următoarea partidă oficială a ploieștencelor va fi în Cupa României, acasă, cu CSU Reșița, la data de 21 decembrie, iar returul este prevăzut să înceapă la data de 28 ianuarie, la Constanța, cu formația locală Neptun.