De ce să sărbătorești așa ceva, române?

Publicat pe 2023-11-07 12:24:02Mihail Marinescu

„Halloween” este o sărbătoare păgână, în care se aduc ode spiritelor rele și demonilor! Întorcându-vă cu spatele către Dumnezeu, atunci și Dumnezeu o să-și ia mâna de pe voi! 

A devenit, iată, o obișnuință ca, pe 31 octombrie, în România să se sărbătorească „Halloween”, din păcate! Vedem cu sunt cadre didactice ce le cer copiilor să vină costumați în toate „arătările”, în vrăjitoare, în demoni, cu haine ce imită scheletul omului, cu măști demonice și câte și mai câte idioțenii! Părinții au și ei partea lor de vină că permit așa ceva! 
Unde vă sunt dragostea și respectul față de Dumnezeu, românilor?
Chiar nu pricepeți că „Halloween” este o sărbătoare păgână, în care sunt sărbătorite spiritele rele, sunt sărbătoriți demonii și se aduc ode Satanei? 
Când vă veți trezi la realitate, românilor!
Dacă nu ești creștin și sărbătorești așa ceva în căminul tău conjugal, asta e, dar nu să fie transformată într-o sărbătoare la nivel național, că nu este deloc potrivit pentru România, țară Creștină și, după cum spun profețiile, țară aleasă de Dumnezeu pentru a rămâne în picioare și de a duce mai departe civilizația creștină!
Și uitați cum se bagă în capul micuților această sărbătoare păgână! Îndoctrinarea - despre care am mai vorbit - de la vârste fragede se face. Uitați dovada și cu Halloween-ul ăsta, ce a fost implementat aici imediat după evenimentele din decembrie 1989. Stimați părinți, stimate cadre didactice, încetați să mai pomeniți demonii! 
Încetați să mai organizați această sărbătoare păgână numită „Halloween”! Nu dă deloc bine în fața Lui Dumnezeu ceea ce faceți! Vă întoarceți cu spatele L-a Dumnezeu, după care vă lamentați de ghinioanele și de viața grea pe care o aveți!