Două cazuri de furt calificat, rezolvate de polițiștii prahoveni într-o singură zi

Publicat pe 2023-06-01 13:05:17Mihail Marinescu

Polițiștii i-au prins pe indivizii bănuiți de comiterea faptelor de furt calificat. Unul ar fi sustras, dintr-un garaj, piese auto, iar celălalt pentru furtul de materiale de construcții Ambii sunt reținuți pentru 24 de ore

Miercuri, 31 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au reținut un bărbat în vârstă de 40 de ani, bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat.
În fapt, la data de 8 mai a.c., polițiștii au fost sesizați de către reprezentatul unei unități administrative din municipiul Câmpina despre faptul că, din garajul unității ar fi fost sustrase componente ale unui autovehicul. În urma investigațiilor și a cercetărilor efectuate polițiștii au identificat persoana bănuită de săvârșirea faptei, fiind vorba de un bărbat în vârstă de 40 de ani din municipiul Câmpina.
În urma probatoriului administrat față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unităţii de parchet pentru luarea unei alte măsuri preventive.
În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

*La data de 31 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Azuga au identificat un bărbat bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat. Din cercetări a reieșit că, ieri, polițiștii au fost sesizați de către reprezentantul unei societăți comerciale din orașul Azuga despre faptul că din incinta unui șantier ar fi fost sustrase materiale de construcții în valoare de aproximativ 4.500 de lei. În urma investigațiilor și a cercetărilor efectuate polițiștii au identificat persoana bănuită de săvârșirea faptei ca fiind un bărbat în vârstă de 39 de ani din orașul Azuga.
În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.