Ce spune IPJ Prahova despre polițistul arestat pentru furt din locuințe

Publicat pe 2023-06-01 15:30:54Mihail Marinescu

Având în vedere apariția în spațiul public a unor informații din care reiese faptul că un polițist din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova a fost arestat pentru furt din locuințe, Compartimentul de Relații Publice este abilitat să comunice următoarele: „Inspectoratul de Poliție Județean Prahova se delimitează de astfel de comportamente care nu fac cinste instituției și pune în aplicare prevederile legale în materie disciplinară.
Totodată, precizăm faptul că toți cetățenii sunt egali în fața legii și vor fi luate măsurile legale indiferent de calitatea acestora. Având în vedere calitatea persoanei în cauză, cercetările sunt de competența Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova”.
 Într-o publicație online, se precizează că agentul de Poliție a ajuns în această situație după o reclamație depusă de o femeie din Ploiești, care a sesizat că, în data de 2 martie a.c., locuința i-ar fi fost spartă de hoți, însă nu i-a dispărut nimic de valoare, numai că și-a găsit lucrurile răvășite.
Aceeași persoană declara, conform celor scrise în publicația online, ziarulincomod.ro, că nu este pentru prima dată când pățește așa ceva, cu câteva luni în urmă găsindu-și casa în aceeași stare, doar că la acel moment i-a fost furată suma de 3000 de lei!