„Împreună pentru siguranța copiilor!” – o activitate de nota 10 dedicată, de IPJ Prahova, copiilor

Publicat pe 2023-05-31 16:31:49Mihail Marinescu

„Împreună pentru siguranța copiilor!” a avut şi de data aceasta darul de a aduce multă bucurie şi multe zâmbete pe feţele copiilor. Desfăşurată pe esplanada Palatului Culturii Ploiești şi organizată impecabil de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova, activitatea s-a bucurat şi de participarea celorlalte structuri ale Ministerului Afecerilor Interne , totul fiind dedicat celor mici, cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului.
Organizatorii au oferit copiilor prilejul de a se distra de minune, prin muzică, prin dans, prin participarea la diverse jocuri interactive cu „super eroi”, nelipsind nici îndrumări despre educaţia rutieră.
Pe lângă distracţie, cei mici au putut să vadă şi o expoziţie de aparatură tehnică, de intervenţie, de acordare a primului-ajutor, autospeciale pentru stingerea incendiilor, arme, mulţi copii, în special băieţi, dorind să se fotografieze alături de „mascaţi” – aşa cum este denumirea cunoscută a celor ce fac parte din trupele de intervenţie.
Au avut loc şi unele demonstraţii, în care copiii erau pe post de pompieri şi foloseau un furtun special pentru a stinge un presupus incendiu.
A fost o activitate foarte reuşită a celor de la IPJ Prahova, pentru care merită toate felicitările noastre!