O nouă etapă de montare de camere de supraveghere în Ploiești!

Publicat pe 2023-05-25 22:38:28

Primăria Municipiului Ploiești continuă implementarea sistemului de monitorizare video la nivelul platformelor gospodărești destinate colectării deșeurilor menajere și al locurilor de joacă din oraș.
Municipalitatea consideră că asta este metoda prin care să descurajeze actele de vandalism și depozitarea deșeurilor în locuri nepermise.
Municipalitatea ploieșteană a încheiat cu S.C. M&M Computers S.R.L. contractul de lucrări Proiectare și execuție „sistem de supraveghere video pentru puncte de colectare a deșeurilor și alte puncte nevralgice din mediul urban al Municipiului Ploiești-etapa III”.
Primăria anunță că, până în prezent, „au fost amplasate 60 de camere destinate supravegherii video a platformelor gospodărești destinate colectării deșeurilor menajere din municipiul Ploiești, prin actualul contract urmând să se instaleze alte 40 de sisteme de supraveghere video de tip Bullet, cu zoom optic, menite să descurajeze actele de vandalism și amplasarea deșeurilor ilegale pe domeniul public”.