Familia este alcătuită dintr-un bărbat și o femeie! Se aude CEDO?

Publicat pe 2023-05-26 13:56:55Mihail Marinescu

CEDO își depășește atribuțiunile prin a cere României să accepte ideologiile LGBTQ, a minorității homosexuale, încălcându-se Biblia și prevederile Constituționale!
Ținta lor o reprezintă, însă, copiii, pentru că ei reprezintă viitorul, de aceea au și apărut desene animate cu personaje transexuale, fluide, nonbinare etc.!
Voi, cei de la CEDO, cum ați fost concepuți, nu din legătura dintr-un bărbat și o femeie?
Părinți voștri ce erau, de același sex?

După ce au fost modificate Legile Justiţiei din România, după bunul plac al unor funcţionari şi comisari europeni de la Bruxelles, iată că asupra ţării noastre se începe a se pistona fel de fel de ideologii cu titulatură de „impunere”, de „obligaţie”.
Ceea ce a făcut, ieri, Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO), nu reprezintă altceva decât consecinţa a ceea ce au votat parlamentarii când au trecut modificările la Legile Justiţiei!
Să vină CEDO să declare că România trebuie să recunoască dreptul familiilor homosexuale (se doreşte ca aceste fiinţe să se căsătorească în Casa Domnului, în Biserică!) este o bătaie de joc atât la adresa Constituţiei României, cât şi a Creştinătăţii! CEDO este o organizație internațională, dar nu are niciun drept de a schimba legile țărilor.
Ceea ce face acum CEDO constituie un abuz grav asupra Statului de drept și constituie amestec în treburile interne ale țării!
Dar unde era acest CEDO în 2020-2021, când drepturile omului au fost călcate în picioare, ale tuturor oamenilor? Unde era CEDO când şi în România oamenii erau jigniţi, erau discriminaţi şi segregaţi pe motiv că refuză să poarte mască, se se testeze şi să se vaccineze, încălcându-se dreptul fiinţei asupra propriului trup?
De când FAMILIA înseamnă cupluri homosexuale, cupluri fluide, nonbinare sau ce idioţenii mai se inventează?
Voi, cei care luaţi decizii de genul ăsta, cum aţi fost concepuţi, nu cumva din contactul dintr-un bărbat şi o femeie? Aţi fost concepuţi din legătura intimă dintr-un bărbat cu un alt bărbat, cumva? Nu! Atunci, unde este logica de a considera că familia înseamnă să fi gay?
Cum vă permiteţi să cereţi să fiţi cununaţi în Biserică? Biserica este Casa Domnului, a Lui Dumnezeu, ori El a spus clar că FAMILIA ESTE ALĂCTUITĂ DINTR-UN BĂRBAT ŞI O FEMEIE! Biblia este clară şi ea, aşa că vedeţi-vă de poftele voastre carnale la voi în dormitor, în intimitatea voastră şi nu vă băgaţi peste viaţa noastră, a creştinilor!
Dacă unii au dereglări sexuale, asta e problema lor! Să se trateze, nu să impună unor creştină să se convertească la ideologiile lor! CEDO încalcă suveranitatea României, încalcă prrvederile Constituţionale, încalcă principiile moralităţii, ceea ce rezultă că CEDO nu are nicio legătură cu adevăratele drepturi ale omului, ci că nu este altceva decât o...uneală a globaliştilor, a politicii neomarxiste promovate de la vârful UE!
În România, ceea ce doreşte CEDO acum nu are cum să se pună în practică decât dacă se modifică Constituţia României, pentru că în Constituţie scrie foarte clar că familia este constituită din barbat şi femeie, nu non binar, fluid, homosexuali şi aşa mai departe!

Atenţie, părinţi, asupra copiilor!
Totuşi, să ştiţi că ţinta lor, a celor care promovează astfel de ideologii anticreştine, nu se limitează doar asupra perechilor de gay deja existente, ci se urmăreşte a se atinge EDUCAŢIA, ŞCOALA!
Da, doamnelor şi domnilor, că nu degeaba s-a încercat a se introduce şi în şcolile din România „educaţia de gen”, cu tot cu explicaţii şi cu desene desprinse parcă din „kamasutra”!
Ţinta lor principală o constituie copiii, pentru că ei reprezintă viitorul şi prin ei se construieşte generaţia viitoare!
Una este să-i vorbeşti unui adult despre relaţiile dintre persoane de acelaşi sex sau relaţii dintre un om şi un animăluţ (că şi zoofilia se vrea a fi legalizată), alta este să spui aşa ceva unor copilaşi care au creierul în formare!
Gândiţi-vă bine, părinţi, ce faceţi şi să verificaţi tot timpul ceea ce li se bagă în cap copiilor la şcoală! Nu fiţi indiferenţi, că nu este de glumit cu aşa ceva!
Amintiţi-vă cum a fost în 2020 – 2021, în aşa zisa „pandemeie”, când veneau copiii acasă, de la şcoală, şi le cerea părinţilor să poarte masca pe faţă, că aşa li s-a spus de la şcoală că este bine să se protejeze! Ei bine, după acest şablon poate să se ghideze şi în ce priveşte componenţa familiei! Nu aşa A lăsat lucrurile Dumnezeu pe Pământ!
Este incredibil cum un gupuleţ, cum o minoritate poate să aibă o atât de mare influenţă, să încalce Legile ţărilor pentru a-şi impune ideologiile anticreştine! Aşa ceva nu trebuie să se întâmple în România!
Suntem creştini! Pe aici nu se trece!